+2 oy
273 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,244 puan) tarafından

Kizlar fenomenlerden alışveriş yapmayın. Linklerinden. Yazık degilmi o kadar para. Oturdukları yerden kazansinlar . Çoğumuzun kocası belki yevmiyesi bin liraya bile denk gelmiyor. Beni de yanlış anlamayın ama . Alcaginiz bişey varsa kendiniz aratın. Ben olaya ayiktiktan sonra kendim aratıp buluyorum.

image

11 Cevaplar

+3 oy
(3,456 puan) tarafından

Antiyi takip ettiğimden beri bende aydınlandım bende anti fenomenim:)

(418 puan) tarafından
Antinin askerlerine selam :))
(3,456 puan) tarafından
Görse gözleri yaşlı okur:))
(418 puan) tarafından
Aynen :))
(3,244 puan) tarafından
Ay ya bazen görüşlerine kizsamda antinin. Çoğu şeyde gözümüzü acti mübarek insan
(1,113 puan) tarafından
Ahahaha burda bile anti :))
-Reklam-
+1 oy
(2,184 puan) tarafından
Linklere tıklamam senin yaptığın şekil.aratip buluyorum :D
(3,244 puan) tarafından
Öyle yavrum niye kazansinlar ki bisim kocalarimiz afedersin eşek gibi çalışıyor.
+1 oy
(3,927 puan) tarafından
Bende şimdi bu gönderiye bakıyordum, çok doğru arama buton diye birşey var insanlar hazirci malesef. Ben bir ürün almak istesem tek trendyolla değil Google yazım nerede uygunsa orada alirim
(3,244 puan) tarafından
Özenti canım ihtiyacı olmasada alım syoklarim diyen çok.
(3,927 puan) tarafından
Malesef öyle canım, ayrıca pahalıya alıyorlar ama arastirsalar daha uygun bulabilirler :)
+1 oy
tarafından
Valla antin kuntin işler inanki netten alışveriş yapmadığım için. Birkez daha gurur duyuyorum kendimle ....
+1 oy
(4,380 puan) tarafından
Fenomenleri takip etmiyorum. Takip ettiğim sayfalarda yararlı sayfalar ihtiyacım varsa alırım ☺️
0 oy
tarafından
Bu kadar olacağını zannetmiyordm
(3,244 puan) tarafından
Bu kadar sen kadimin basindaki ni gorseydin. Ah en çok linki tiklanans tatile gonderilcekti.
tarafından
Yaa peki sizce gerçek indirim veriyorlar mi
(3,244 puan) tarafından
Her zaman olmasada gerçek indirim oluyor. Mesela halı yıkama makinesi Kasım indiriminde efsane düştü. Kendimiz takip ettik aldik
tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(4,286 puan) tarafından
Tiklamiyorum hiç kendim yazıp buluyorum ne alacaksam ***** gibi onların linklerine neden tiklayaym
0 oy
(3,165 puan) tarafından
Ben de antifenomenim bilinçli olmana sevindim teşekkürler☺️
(3,244 puan) tarafından
Nasıl yani. Sen o musun yoksa takipcimisin
(3,165 puan) tarafından
Yok kız sıfat olarak söyledim. Ona da bakarım arada
(3,244 puan) tarafından
Hahha benim algılama seviyesi
(3,165 puan) tarafından
Yazarken ben de düşündüm öyle anlaşılır mı diye merak etme :D
0 oy
(4,063 puan) tarafından
Bunun için harbi post mu açtınız ya. Hiç de oturdukları yerden değil bir sürü içerik üretip sayfa büyütüp somra link vermeye başlıyorlar. Onları editlemek de kolay değil öyle olsa herkes fenomen olurdu. Benim asla zoruma gitmiyor, ben indirimli alıyorsam o da kendi karını alsın. Ben alacak değil miyim birileri kazanabiliyorsa kazansın
(3,244 puan) tarafından
Evet açtım. Kusura bakmasın kimse bizim uzerimizden para kazanmasını. Hepsinin kocası akşama kadar evde bizim çocuklarımız babalarına hasret. Takipçi sayesinde reklam aliyolar ona göre fiyat istiyolar yani sizleri bizleri kazanç olarak görüyor. Yalandan canım takipçim diyor. Kötü yaptığı bişeye neden diye sor sadece aldığın küfürler havada uçuyor.
(4,063 puan) tarafından
Bu kadar hırs sizi yorar. Sonuçta herkes birileri üzerinden kazanç elde ediyor. Bana zararı yok ki. Evet bu süreçte fazla indirim hatta hiç indirim olmuyor, bu da uygulamaların yaptığı Kasım şovu. Yapabilen herkes fenomen olsun eve ürün geliyor, evinde olup para kazanıyor. Bu para benim cebimden çıkacak zaten birileri kazanç elde etmesin diye hırsa girmem
(418 puan) tarafından
Zararı şu ki insanlara kendi kullanmadıkları ürünleri kullanıyormuş gibi  aldırmaları yani kandırmaları. Şuan fenomen olma gibi bir hırs yok bizde eline iyi bir telefon alıp her özelini paylaşıp takipçi elde etmek için çekilişler yapmak yeterli bunu isteyen herkes yapar burada anlatılmak istenen sadece fenomenleri gerçek yüzleri ama anlamak istemeyen anlamıyor malesef
(3,244 puan) tarafından
Ne yani kabul eidyormusun vasıfsız insanların seeelam diyerek kullanmadığı ürünleri. Sana linkleyerek zengin olmasını istiyosun. Bazen diyodum bunlara bu kadar övgüyü kim veriyor. Biri gerçekleri söylediğinde diğerleri ona bakma seni kiskaniyo cekemiyo diyolardi demekki sen gibilermis
(4,063 puan) tarafından
Hiçbir fenomeni takip etmiyorum, kimi ne için kıskanıyormuşun orasını da anlamadım. Herkes herkesin üzerinden kazanıyor, yapabiliyorsanız siz de yapın. Benim zoruma gitmiyor ben linkine girince onun para kazanması. Çünkü beni düşüren, benim paramı ziyan eden durum yok. Ben helal paramla alışveriş yapıyorum o da ne kazanıyorsa kazansın.
0 oy
(2,134 puan) tarafından
Sey aklıma geldi herkes hesap acsa linklere tıklasak birbirmizin herkes para kazanır :D
0 oy
(262 puan) tarafından
Bende asla tıklamam. Kendım aratıyorum. Arkadaşım linkten görüp aldığı fincanı başka gün daha uyguna aldım oda anladı artık tıklamıor:⁠,⁠-⁠)
(3,244 puan) tarafından
Evet tabi ya . Ne para kazandıracak onlara

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 254 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,185 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 165 göst.
19 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde emyy (5,129 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,614 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...