Canlar hanımlar,,
İki arkadaş oturduk ,kahveleri yaptık, çocuklar oynuyor bu gece bizdeyiz :) .uzun zaman olmuştu uzağa taşınmıştı bir de çalışıyor benim can parçam. telefonla hep konuşuyorduk ama yan yana anca geldik :)
Bir derdi var arkadaşımın.o hesap acip soracakti ama erkek diye düşünürsünüz diye benden soruyoruz.Ben burayı gösterdim bayan bayana derdimizi anlatıyoruz fikir alıyoruz dedim.Yakin.zamanda aramıza katılacak o da ama önce eşine sormak istiyor:) Can.parcam söyleyecek.ben yazacağım fikirlerinizi beraber okuyacağız .
Merhaba bayanlar ,
Ben 10 senedir evliyim.bir tane oğlum var .eşimle ikimiz de yoğun çalışıyoruz.esim fabrikada işçi ben de bir ailenin yanında temizliğe gidiyorum.Esimle çok severek evlendik.Ailesiyle aram çok iyi.Birbirimizi çok seviyoruz.Bu güne kadar eşimin tek bir yanlışını görmedim.Cok terbiyeli seviyeli ve merhametlidir.ickisi yoktur kumarı yoktur saklama huyu yoktur.Esimin tek bir kötü huyu var o da çok kırılgan olması.Cok çabuk kırılır küser.İcine atar ve günlerce konusmaz.Bu güne kadar hep tek birşeyden tartıştık.Ben hormonal olarak çok aktif bir kadınım.esime suslenmeyi severim.Cok yoğun calisiyor bazen gece mesaileri oluyor üç haftada bir.Esime mesaj atarım seni özledim derim cevap vermez.Benimle asla cinsel birşeyi konuşmaz.Hep ben yaklasiyordum son bir seneye kadar.bir sene önce çok kötü kavga ettik.Ayrilmanin eşiğine geldik.Esim kendisi ayrılalım dedi çünkü istemeden gururunu kırdım.Ne biçim erkeksin menepozlu kadın gibi sürekli bahanen var dedim.Araya arkadaşlarımız girdi.Hala birbirimizi sevdiğimiz için beraber terapiste gittik.Doktoru eşim kendi buldu.Durumu hallettik.Ben de doktorun tavsiyesi ile bu konuları eşime bıraktım.Doktor bana eşimin bu şekilde yetiştirildiğini bu yüzden bu konulara karı koca da olsak çok terbiyesiz birşey olarak baktığını anlattı.Fakat ben artık bu konuyu içime atıp üstünü kapatamiyorum.esim kendi istegi ile iki ayda bir sefer yanıma geliyor.Onu da asla on birliktelik yaşamadan olsun istiyor.bir kaç defa böyle olmaması gerektiğini kendimi rahatsız hissettiğimi güzel bir dille anlattım.haklisin dedi.Ve o gün öğrendim ki esim afedersiniz ilişki esnasında kadından gelen kaygan sıvıyı ,aynı erkeklerdeki rahatlama saniyormus.boyle olmadığını anlattim.Dikkat edeceğim dedi.arkadan gene hiç konusmamisiz gibi aynı durum devam etti.O zaman doktorun tavsiyesi ile herşeyi denedim.fakat bir çözüm bulamadım.Kendim şu an bir terapist ile görüşüyorum.Baska durumlar için.Terapistime anlattım.O da bana eşimin ne yazık ki değişmeyeceğini ,konuşmaya kapalı olduğunu ve yetiştirilme tarzının buna müsade etmediğini söyledi.esimin ailesi çok iyidir.cok dindardir.Allahtan ,kul hakkından korkarlar.Bu konuları eşimin ailesinden kimseyle konuşmadım ,konuşma imkanım da yok .Anladığım kadarı ile bunları çok ayıp karşılıyorlar.Kadin kadına dahi konuşmanın doğru olmadığını düşünüyorlar.Seneler önce evlenince eşime benden önce başkası ile birşey yaşayıp yaşamadığını sormuştum.O da bana zina en büyük gunahlardan asla diye cevap verdi.Buna da çok sevindim.oyle birşey yapsaydım annem babam evlatlıktan red ederlerdi dedi. Uzun lafın kısası benim böyle bir dedim var.Artik yutup susamiyorum.Kavga etmek ,ayrılmak ve eşimin gururunu da kırmak istemiyorum.Bu konuda ne yapabilirim ? Konuşmak ile düzelmiyor. Ben artık çok rahatsızım.Doguma yakın doktor birliktelik tavsiye etti diye doktora terbiyesiz dedi.Ve asla dediğini yapmadı.
Kizlar beraber okuyup cevaplayacagiz.