0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde (11,833 puan) tarafından
Canlar hanımlar,, 

İki arkadaş oturduk ,kahveleri yaptık, çocuklar oynuyor bu gece bizdeyiz :) .uzun zaman olmuştu uzağa taşınmıştı bir de çalışıyor benim can parçam. telefonla hep konuşuyorduk ama yan yana anca geldik :) 

Bir derdi var arkadaşımın.o hesap acip soracakti ama erkek diye düşünürsünüz diye benden soruyoruz.Ben burayı gösterdim bayan bayana derdimizi anlatıyoruz fikir alıyoruz dedim.Yakin.zamanda aramıza katılacak o da ama önce eşine sormak istiyor:) Can.parcam söyleyecek.ben yazacağım fikirlerinizi beraber okuyacağız .

Merhaba bayanlar ,

Ben 10 senedir evliyim.bir tane oğlum var .eşimle ikimiz de yoğun çalışıyoruz.esim fabrikada işçi ben de bir ailenin yanında temizliğe gidiyorum.Esimle çok severek evlendik.Ailesiyle aram çok iyi.Birbirimizi çok seviyoruz.Bu güne kadar eşimin tek bir yanlışını görmedim.Cok terbiyeli seviyeli ve merhametlidir.ickisi yoktur kumarı yoktur saklama huyu yoktur.Esimin tek bir kötü huyu var o da çok kırılgan olması.Cok çabuk kırılır küser.İcine atar ve günlerce konusmaz.Bu güne kadar hep tek birşeyden tartıştık.Ben hormonal olarak çok aktif bir kadınım.esime suslenmeyi severim.Cok yoğun calisiyor bazen gece mesaileri oluyor üç haftada bir.Esime mesaj atarım seni özledim derim cevap vermez.Benimle asla cinsel birşeyi konuşmaz.Hep ben yaklasiyordum son bir seneye kadar.bir sene önce çok kötü kavga ettik.Ayrilmanin eşiğine geldik.Esim kendisi ayrılalım dedi çünkü istemeden gururunu kırdım.Ne biçim erkeksin menepozlu kadın gibi sürekli bahanen var dedim.Araya arkadaşlarımız girdi.Hala birbirimizi sevdiğimiz için beraber terapiste gittik.Doktoru eşim kendi buldu.Durumu hallettik.Ben de doktorun tavsiyesi ile bu konuları eşime bıraktım.Doktor bana eşimin bu şekilde yetiştirildiğini bu yüzden bu konulara karı koca da olsak çok terbiyesiz birşey olarak baktığını anlattı.Fakat ben artık bu konuyu içime atıp üstünü kapatamiyorum.esim kendi istegi ile iki ayda bir sefer yanıma geliyor.Onu da asla on birliktelik yaşamadan olsun istiyor.bir kaç defa böyle olmaması gerektiğini kendimi rahatsız hissettiğimi güzel bir dille anlattım.haklisin dedi.Ve o gün öğrendim ki esim afedersiniz ilişki esnasında kadından gelen kaygan sıvıyı ,aynı erkeklerdeki rahatlama saniyormus.boyle olmadığını anlattim.Dikkat edeceğim dedi.arkadan gene hiç konusmamisiz gibi aynı durum devam etti.O zaman doktorun tavsiyesi ile herşeyi denedim.fakat bir çözüm bulamadım.Kendim şu an bir terapist ile görüşüyorum.Baska durumlar için.Terapistime anlattım.O da bana eşimin ne yazık ki değişmeyeceğini ,konuşmaya kapalı olduğunu ve yetiştirilme tarzının buna müsade etmediğini söyledi.esimin ailesi çok iyidir.cok dindardir.Allahtan ,kul hakkından korkarlar.Bu konuları eşimin ailesinden kimseyle konuşmadım ,konuşma imkanım da yok .Anladığım kadarı ile bunları çok ayıp karşılıyorlar.Kadin kadına dahi konuşmanın doğru olmadığını düşünüyorlar.Seneler önce evlenince eşime benden önce başkası ile birşey yaşayıp yaşamadığını sormuştum.O da bana zina en büyük gunahlardan asla diye cevap verdi.Buna da çok sevindim.oyle birşey yapsaydım annem babam evlatlıktan red ederlerdi dedi. Uzun lafın kısası benim böyle bir dedim var.Artik yutup susamiyorum.Kavga etmek ,ayrılmak ve eşimin gururunu da kırmak istemiyorum.Bu konuda ne yapabilirim ? Konuşmak ile düzelmiyor. Ben artık çok rahatsızım.Doguma yakın doktor birliktelik tavsiye etti diye doktora terbiyesiz dedi.Ve asla dediğini yapmadı.

Kizlar beraber okuyup cevaplayacagiz.

15 Cevaplar

0 oy
(11,833 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kizlar arkadaşım Fatoş.

Kendi ailesi öyle dindar vs değildir.arkadas aracılığı ile tanıştısmislar .enisteyle hemen 6 ayda evlenmisler.Eniste Fatoş ne kadar istese de balayına vs gitmemiş.Bir ay sonra fotos kayın validesine bundan çok üzüldüğünü söyleyince bir ay sonra üç günlüğüne tarihi bir tura götürmüş.Fotos diyor ki ben kapanmak istemedim.nisanliyken de dedim.oyle.bir düşüncen varsa ailem kapalı sen de kapan dersen şimdi atalım nişanı demiş.eniste hayır o senin secimin demiş fakat düğün olduktan sonra günah günah diyerek baskı kurmuş.ben seninle aciksin dışarı çıkmak istemiyorum demiş.Fotos diyor ki 10 senedir boyle.İyi hoş adamdır ama kafasında takık olduklarını baskılar.bir de en ufak şeyde küsüp ailesine gidiyormuş.kayinvalidem de neden geldin ne oldu demez diyor.
-Reklam-
+1 oy
(1,864 puan) tarafından
Yani bacım bende arkadaşının kocasının kafasındayım .

Ne kadar eşim olursa olsun cinsel içerikli konuşmaktan haya ederim. Çok özür dilerim ama eşim beni çıplak görmemiştir. Bunu özgüvensiz olarak algılamayın utandığımdan dolayı. Eşim bile olsa bunu hoş görmüyorum.. tekrar özür dileyerek yazıyorum ilişki esnasında lamba kapalı üzerimizde de muhakkak battaniye yorgan pike vb olur. Bende dini yönden düşünüyorum . Bizden başka varlıklarda var evlerimizde , hayatta ... O yüzden ben ortada sorun edecek bir durum göremedim. Her şeyi bu kadar iyi iken bir insanın bu konu da da tolere edilmesi taraftarıyım. 
(11,833 puan) tarafından
Fatoş diyor ki ne gibi neyi sorcam?
(1,864 puan) tarafından
Arkadaşının ana problemi olan ilişkiyi ?

Neden eşi bu kadar geri planda kalmak istiyor .yanaşmıyor. Günah vs diyemez. Konuşmadan da o iş hallolur. Yoruluyor mu eşi kendini mi yetersiz görüyor. .bence arkadaşın biraz fazla istiyor eşi de yetersiz geldiğini düşünüp çok fazla yanaşmıyor. Yetişemiyordur :)))
(11,833 puan) tarafından
Canım iki ayda bir diyor kız.o da artık ben söylemiyorum sürat asıyorum da anlıyor diyor.bir kere açık açık konuşmuş işte olanlar oldu enişte evi filan terk etti.
(1,864 puan) tarafından
Abartmış enişte bey o halde. Bu işi terapist değil doktor çözer. Gidip görünsün afedersin de belki ayy diyemiyorum o kelimeyi yani şey olmuyordur anla bacım sen
(11,833 puan) tarafından
Bacım Fatoş birkere demiş bir de gitsen diye.esinten sen git sende problem var diyip küsmüş ailesine gitmis
+1 oy
(812 puan) tarafından
At icecegine bı hap duruyor mu yerinde bacım . Başka çaren kalmamış .dene bı hastalığı yoksa 
(11,833 puan) tarafından
Kız bir de birşey olur
0 oy
tarafından
Yani karı koca birleşmesi sevabini vs kurandan ayetlerle gostersin 

Eşi reddetmenin gunahinin ayetinin hadisini bulsun gostersin 

Başka türlü ikna olmaz 
(11,833 puan) tarafından
Canım onu denemiş.
0 oy
(707 puan) tarafından
Yani buna biz ne desek bilemedim. Eşin istemiyorsa konuşarak da olmuyorsa çözümü yok maalesef. Yani yanlış anlamayın lütfen fakat gerçekten sizi sevdiğinden ya da kadınlardan hoşlandığından emin misinix? Haddini astiysam kusura bakmayın . Çünkü tuhaf karşıladım açıkçası.
(11,833 puan) tarafından
Canım kimsenin içini bilemeyiz ama sonuçta eninstemin hiç bir yanlışını görmedi Fatoş.
tarafından
Banada tuhaf şeyler düşündürdü
(11,833 puan) tarafından
Öyle şeyi sanmıyorum bacım ya
0 oy
(92 puan) tarafından
Cinsellik evliliğin bir parçasıdır ve kadının da erkeğinde buna ihtiyacı vardır. Bir taraf cinsellikte daha baskın anladığım kadarıyla bunun için çok zorlanıyorsun. Eşinin bu kadar süre birliktelik yaşamaması istememesi özellikle sizin gibi istekli bir kadına rağmen hiç normal değil aile yetiştirmesi vb dini boyutu günah vs bunları biliyorsa evlilikte kadın ve erkeğin birlikteliğinin dinimizin bir parçası olduğunu kadın ve erkek arasında günahın ve utanmanın olmaması gerektiğini çok iyi bilir ve biliyor bana göre bana kalırsa eşininizin başka bir sorunu var 
(11,833 puan) tarafından
Canım Fatoş bunları göstermiş.baska sorunu varsa da bilmiyorum diyor.
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Koçanı lütfen kırma kendini üzme adam iyi niyetli biri belli   her erkek farklıdır fıtratı yetiştirilme tarzı farklıdır  burda ne postlar okuyoruz bak zor yollardan geçmis biri olarak söylüyorum aşındırma esinide kendinide bende muhafazakar kesimden biriyim carsafliyim eşimde din görevlisi eşini yetiştirilme tarzından dolayı hoşgörüyle karşılamanı tavsiye edebilirim  yuvanın ve senin selametin için.allah başka dert vermesin huzurlu kalasın..
(11,833 puan) tarafından
Canım bende hep derim kimseye anlatma hayatını nazar değer kiskanirlar derim.eniste mesela ben gideyim fatosa evde dahi durmaz.isteyse eve gelmez annesine geçer sırf biz kadın kadına rahat oturalım diye.mesela benim eşim yok .şu an onun eşi de mesaide.kapidan araba ile bıraktı siz bu gece kadın kadına vakit geçirin yiyip için konuşun demiş.bana da zamanında çok yardımı oldu.ilk ayrıldığımda erzaklar gönderdi fotosa dul kadın hep ara git sakın boş bırakma üzülmesine izin verme demiş.ama fotos  ailevi olarak bir olmayan bir aileden gelme.Bir de bu da benim fikrimdir bundan ayrılma boşanma olmaz.ama bu da böyle nereye kadar ? Kızcağız diyor ki doktora gideceğim bana ilaç versin
(1,783 puan) tarafından
Gerekirse kendi için psikaytriste gidsin olabilir insan bunalıma girer.delidir demiyorum ruhudur bizi ayakda tutan ruhunuzda hasta olur.adam iyi niyetli ve bacım şu adamı üzme yuvanın altininida kazma lütfen bir bacın ablan olarak tavsiyem sana
(11,833 puan) tarafından
Canım bende dedim.belki depresyona girmiştir dedim.ama fotos diyor ki 10 senedir evliyiz 10 senedir boyle
0 oy
(5,023 puan) tarafından
Fatih Reşit hocanın videolarını izlemesini tavsiye edebilirim. Belki orda yakalayabilir çözümünü.
(11,833 puan) tarafından
Tamam izlicekmis canim
0 oy
(5,493 puan) tarafından
Anladığım kadar arkadaşının eşine hipnoz ile neden cinsellikten uzak olduğunun sebebini öğrenmeli. Sağlıklı bir erkek/kadın cinselliği ister hormonlar izin vermez zaten eşinden uzak durmaya. Bu adam bir şey yaşamış ve bilinç altına atmış bellekten silinmiş. Bunu hipnoz ile çıkarabilir psikolog. Ve olay bir şekilde çözüme kavuşur. Ha eşi sağlıklı mı? Bir de bu var belki eşinin hormonlarında bir sıkıntı var belki şeker hastası yani baktırmak lazım iyi bir jinekologa gitmesinde fayda var. 
(11,833 puan) tarafından
Canım fotos diyor ki terapiste çok güzel benimle geldi.terapist cinsel terapiste yonlendirince bir daha gitmedi.doktoru da tavsiye ettim belki bir problem vardır dedim sende var problem sen git demiş birnde bir hafta küsüp ailesine gitmis
(5,493 puan) tarafından
Arkadaşının eşinin büyük bir ihtimalle hormonları baskılanmış düşük. Libidosu düşük bu adamın ve onun arkasına sığınarak küsüp trip atıp ailesine gidiyor.
(11,833 puan) tarafından
Bende adamın trip atıp evi terk ettiğini bunda gordum
(5,493 puan) tarafından
Bu adamla ömür geçmez malesef
(11,833 puan) tarafından
Ya Fatoş çok şeyi tolere ediyor bence sadece bu değil.
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Maalesef ya sen libıdona sahip cıkacaksın durumu kabulleneceksin ya da ayrılacaksın kardeşim. Aynı durumları bende yaşıyordum eşimle ben istiyodum bahane buluyo istemiyodu felan cok kırılıyordu gururum ama ona ragmen bir kez olsun on senedir reddetmedim eşimi. Şimdi de iki cocuk sahibiyiz vaktimiz kalmadı pek. Ama oncesinde şey dediğimi biliyorum sokaktan adam mı cevireyim hep kadına derler eş reddedilmez diye erkegin reddi daha sıkıntılı. 
(11,833 puan) tarafından
Canım ya düzelecek ya da ben ailesine durumu anlatıp bitireceğim diyor
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Psikolog zaten denmesi gerekeni demis biz ne desek bos
(11,833 puan) tarafından
Psikolog tedavi olabilir diyormus
0 oy
tarafından
Bu kadar farklilikla evlenmeleri hataymis zaten hadi cinsellikte bisey diyemem ama kapanmasi konusundaki baski olsun kusup aile evine gitmesi olsun cok yanlis seyler 
(11,833 puan) tarafından
Bana da çok yanlis geliyor.
0 oy
(14,619 puan) tarafından
Acaba erkeklik duyguları tam baskın değil mi 

Sağlıklı bir erkek için 2 ay çok uzun bir süre oda isteyerek değilmiş birde 

Rüyalanma vs mi yaşıyor acaba kendini öyle tatmin ediyor 
(11,833 puan) tarafından
Öyle birşey hiç gormedim diyor canım.aldatmadigindan da çok emin bu arada
0 oy
(17,913 puan) tarafından
Yani bilemedim ben en çok şuna takıldım bir kadının kocası ile ilişki yaşamayı istemesinin anormal olan yanı ne ? Neden adam bunu absürt buluyor sonuçta yaratılışımızın doğasında var ve nikahla yaşanan ilişkide herhangi bir engelleyici unsur yok bence de sağlıksal ya da duygusal bir sorunu var adamın 
(11,833 puan) tarafından
Fotos da kötü birşey demiyor ki .bu böyle olmaz diyor
0 oy
(3,082 puan) tarafından

Bu hoca yı takip etsin biraz canım Güzel taktikler veriyor
(11,833 puan) tarafından
Tamm canim

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 539 göst.
0 oy
14 cevap 919 göst.