0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (217 puan) tarafından
Kızlar ben ankastre ocak varya onun siyah yuvarlak şeyin altındaki griye oturulan ocağa dokunurken,cekirdek citlerken, patlamış mısır yerken tüylerim gıcır gıcır oluyor yanaklarım sulanıyor dokunamıyorum önceden böyle birseyim yoktu neden böyle oldu yarın psikiyatriye sıra aldım  ama merak ettim böyle bir durum yaşayan varmi 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yaa bu psikolojik mi ki 

Ben 2 bicak yada demir bir seyler bir birine degerse ..patates kizartmasi yersem ..patlamis misir yersem etim urperiyor ..ayy suan da urperdi düşününce 
(217 puan) tarafından
Benimde öyle oldu aşırı oldu bezi bile alıp silemiyorum önceden yoktu  küçükken köpüğü duvara surterlerdi ya beyaz eşya koptuğunu o herkeste olurdu hemen hemen ama artık bende her şeye olur oldu banyo kesesi vs dokunamiyorum
tarafından
Ayy cok olmasi sinie bozar gercekten :(
(5,976 puan) tarafından
benim bi tahtada bisey dograrken oluyor. beim
kesme tahtam plastik onda sorun olmuo annemlerinki bambu tahta dislerim kamasio kulagim ugulduyor gibi oluo icim giciklanio ama misrda falan sorun yok alayini gömer yerim:))
(217 puan) tarafından
Afiyet olsun benim yerimde ye :) yarın gideceğim bakalım ne diyecek
-Reklam-
0 oy
(883 puan) tarafından
O gri şeyin çıkardığı her türlü ses beni de rahatsız ediyor. Ben tel kullanamazdım eskiden, annem telle ovarken mutfaktan kaçardım. Kızım masaya kaşık falan sürtüyor mesela içim gidiyor. Birkaç şey daha vardı da aklıma gelmedi şimdi, benimkiler zamanla azaldı ama. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 155 göst.
0 oy
12 cevap 326 göst.
0 oy
3 cevap 67 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 677 göst.
23 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,338 soru