0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (1,746 puan) tarafından
Oğlumu kucağımda sallayarak uyutuyorum ayakta dolaşarak. Önceden yatağa koyuyordum sağ sola döne döne uyuyordu. Şimdi yatağın köşelerine gidiyor diye o şekilde uyutamıyorum. Kucağıma aldığım an uyutmak için öyle bir bagriyor ki komşular şikayetçi artık. Ayakta sallanarak uyumuyor. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum dün gece 2 saatte uyuttum. Doktora da götürdüm bay bay night damla verdi kullandım ama onu da kullanmak istemiyorum. Çocuğa yan etki yapıyor ***** yapıyor çocuğu. Bana bir yöntem söyleyin. Çocuk da harap oluyor. Sabah 9.30 gibi kalkıyor gece 11-12 yatıyor öğlen tek uyku yapıyor iki saat. 

7 Cevaplar

0 oy
(711 puan) tarafından
Kaç yaşında yada ne kadarlık
(1,746 puan) tarafından
Bir yaşında şu an
(711 puan) tarafından
Uyku gerilemesi dönemi cnm gene yatakta kendi kendine uyusun bu dönem düzenini değiştirrsen herşeyi kaybedersin ben 18.aydayım şuan aynı durumdayım
(1,746 puan) tarafından
8. Aydan beri bu şekilde. Yatakta uyuması çok uzun sürüyor dün iki saatte uyudu. Ve artık bıktım. En erken bir saat sürüyor.
(711 puan) tarafından
Uyku eğitimi ver cnm uyku eğitimi candır
-Reklam-
0 oy
(2,394 puan) tarafından
Bay bay night hiç bi ise yaramıyor hatta çocukta asabiyet sinir yapıyor uyku eğitimi vermen şart gündüzleri elinden geldiği kadar kendi kendine uyumaya bırak, bırak ağlasın gece de gündüzleri kaç kere yatıyor ikiyse bire indir uykusunu alıyorsa uyuyamioda olabilir 
(1,746 puan) tarafından
Bir kere iki saat uyuyor. Şu an mesela çok uykusu var uykudan ağlıyor ama kucağıma alınca çıldırıyor.
(1,746 puan) tarafından
Night damla işe yaradı aslinda uyutuyor yarım saat içinde ama çocuk geceleri sürekli ağlıyor kalkıp tekrar kafası düşünüyor. Ve beni rahatsız ediyor bu durum.
(2,394 puan) tarafından
2 saat çok uzun bir sure cnm akşamları uykuya dalmakta zorluk çekiyor bay bay night verme gündüzleri sabah örnek veriyorum 8 demi kalktti ilk uyku saati 12 gibi uyusun 30 45 dk uyandır sonra  3 veya 4 uyut yine 30 dk gece en geç 12 de uyur sen bunları ayarla düzene sok gerisi gelir Allahin izniyle
0 oy
(931 puan) tarafından
Benim kızımda da uyku gerilemesi vardı 8 buçuk gibi uyuyan çocuk gözünden uyku akmasına rağmen gece 1de yatıyordu. Gündüz uykusunu uyutmamayı denedim daha erken uyudu ama yine çok direndi en sonunda bayılıp kaldı. Sabahları erken uyandırmayı denedim ama onda pek başarılı olamadım. Normalde arabada rahat uyur, tam bir saat dolaştık gözleri gitti yine uyumadı. Öyle böyle iki haftayı atlattık.. Şimdi normale döndü. Sanırım sabretmekten başka yolu yok. Bir de size inat olsun diye yapmıyor, bunu tekrarlayın kendinize. 
(1,746 puan) tarafından
8 aylıkken başladı hala aynı. Yani sanki öldürüyormuşum gibi ağlıyor. Komşu gidip eşime şikayet etmiş Allah'tan eşim biliyor çünkü o da uyutuyor ara sıra. Ve onda da aynısını yapıyor. Üzülüyorum böyle olmasına.
(931 puan) tarafından
Evet etinden et kopuyor sanki çocuğun.. 3-4 gün önce benim kızım da öyleydi işte. Sizinki çok uzun sürmüş, başka bir sıkıntısı olabilir mi?
(1,746 puan) tarafından
İki kere doktora götürdüm sadece gece yapıyor bunu.
(931 puan) tarafından
Aynen benimki de gündüz yine uyuyordu ama gece felaketti. Tek diyebileceğim mümkün olduğunca sakin kalın ve geçici olduğunu hatırlatın kendinize.
0 oy
(283 puan) tarafından
Hamak al cnm
0 oy
(4,387 puan) tarafından
Benim de kizim bir yasinda yer yataginda yatiyoruz yer yatagi aldik. Dustu dusecek endişem yok o yuzden. Uyaninca istedigi gibi oyuncaklarının yanına gidebiliyo. Benimki de suan uyutmaya calsiiyorum emerek uyuyo. Gunduz de tek uyku kırk dakika filan. Yalniz degilsin. Duzelecez inşallah bee
(1,746 puan) tarafından
Gündüz uykusu mu fazla geliyor acaba çünkü iki bazen üç saat uyuyor ama şöyleki gece uykusu geliyor geldiği halde direniyor
(4,387 puan) tarafından
Uyku gerilemesi yasiyolar suanda. Bu bitiyo derken iki yas sendromu gelecek. Cok stres yapma canim o yuzden.
0 oy
(11,935 puan) tarafından
Öncelikle komşuları takma.el insaf el kadar bebek bu ağlarda bagirirda.ikimcisi bu yaşlarda normal gerileme oluyor .ışığı kapat al yanına yat.belki öyle uyur kokunla
0 oy
(19,879 puan) tarafından
E normal bacım. Ne olacaktı. Aksamdir kızımı uyutmaya uğraşıyorum. Daha şimdi uyudu valla. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 172 göst.
20 Nisan 2021 Diğer kategorisinde SL (1,152 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 300 göst.
4 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Alyakus (2,520 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 412 göst.
1 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 34 göst.