0 oy
86 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (11 puan) tarafından
Bursa’da tavsiye edeceğiniz burun estetiği için kbb veya plastik cerrahi doktoru var mıdır?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fikrim yok ama allah aşkına kbb doktoruna burnunu yaptırma. Burnumu mahvetti ikivci ameliyatı oldum eski burnumu arıyorum şu an sanki o estetikti bu facia. 4 sene oldu hala aynaya bakmak istemiyorum en büyük pişmanlığım. Allah o adamı kahretsin her gece beddua ediyorum 
(11 puan) tarafından
Of işte bundan çok korkuyorum. Bazı kbbciler de çok başarılı diyorlar bilemiyorum.
tarafından
Başarılı falan değiller iyileri gösteriyorlar. Devlette olacaksan plastik cerrahiye yaptır. Allahın belası adam bir de özele geçti milletin başını yakacak iblis.   Burnumu aşırı kısalttı babam bile diyor sana bakınca içim tuhaf oluyor ziyan ettin kendini diye
(6,972 puan) tarafından
kesinlikle. bende kbb ci oldum acibadem hastanesi 2012 yildinda hic hayal ettigim gibi degil onu gec eski burnumun kemigini torpuleyip brakmis okadar para verdim insan az ucunu kaldiri kavis verir estetik oldugunu soyledigim kisiler dalga geciyorum sanio:)) bende ikinciyi olsan bu ay sonu. ozellikle hep klinik doktorlari baktim hastane doktorlarindan uc kat pahali ama olsun. ozellikle estetik plastik cerrah baktim ki dogru durust olsun 130 bin para verecem bi zahmet duzgun bise olur insallh busefer
tarafından
Seni çok iyi anlıyorum insanın psikolojisi bozuluyor. İnşallah içine siner ikinci ameliyat. Benimki aşırı kısaldıpı için pek düzelmedi. Kbbciler paracı olmuşlar milletin üzerinde deneyip kliniğe geçiyorlar özellere
-Reklam-
0 oy
(19 puan) tarafından
Op.dr vedat oruk kız kardeşin 2 hfta önce oldu memnun kaldık 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 214 göst.
10 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Manolyam (3,492 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 59 göst.
0 oy
2 cevap 162 göst.

Kategoriler

1,441,671 soru

23,696,496 cevap

311,383 kullanıcı

...