0 oy
148 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (672 puan) tarafından
Sorum yukarıda 

6 Cevaplar

0 oy
(926 puan) tarafından
Reglim 5 gün geçti test yaptım çıktı, erkek bebeğim oldu. 

Tüm evlatlarımızı Allah korusun nazardan kötü sözden 
(672 puan) tarafından
Nasıl anladınız ilk belirti neydi
(577 puan) tarafından
Reglisinin gecikmesi??
-Reklam-
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Ben o ay hamile kalacağımı biliyordum ya içime doğmuştu reglim den iki gün önce kan verdim o şekilde öğrendim öğrendikten bir hafta sonra sanırım mide bulantılarım arttı ama sadece tatlı yeyince midem bulanıyordu limonu bile yiyebilirdim ama tatlı herhangi bişey asla tatlı yediğim gün kusmaktan lavabodan çıkamıyordum ordan da kız olacağını tahmin ettim zaten öğrendiğimiz günden beri eşim karnımı kızım diye seviyordu kızım oldu :)) 
(672 puan) tarafından
Bende ovulasyon testi almıştım öyle yaptım
(1,333 puan) tarafından
Ben uygulama kullanıyorum hem regl tarihimi görüyorum son reglimi unutmuyorum hemde hangi gün gebe kalma şansım yüksek hangisi orta hangisi düşük görebiliyorum
(672 puan) tarafından
Onu bende kullanıyorum evet
(1,333 puan) tarafından
En doğru sonucu o veriyor bence
(672 puan) tarafından
Evet :))
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Adetim 3 gün geçmişti ama normalde de geciktiğim için ilk 2 gün hiç takmadım. Ama gece yatarken sanki bir sertlik vardı, sabah erkenden test yaptım ve prensesime hamile olduğumu öğrendim. Yeni yıl hediyesi oldı bizede
(672 puan) tarafından
Ne güzel Rabbim banada nasip etsin inşallah
0 oy
(60 puan) tarafından
reglim 3 gün geçmişti birde ablamdayken turşu yediğim anda mide bulantısıyla birlikte lavaboya koşup kusmuştum ertesi gün test yapmıştım pozitif kız bebeğim oldu
(672 puan) tarafından
Benimde şuan çok fazla göğüsum ağrıyor ama yumurlamada olduğun içinmi hamile kaldığım için mi bilmiyorum daha yapalı 3 gün oldu
0 oy
(2,261 puan) tarafından
sabah kahvaltısına eşim soğanlı yumurta istemişti, soğanı doğrarken başım döndü elim ayağım titredi kustum falan orada anladık:)) vee kızım olduu
(672 puan) tarafından
Ay yorumdakilerin hep kızi olmuş inşallah benimde olur ya
(2,261 puan) tarafından
inşallah canım, sanada güzel sağ salim bir kız evlat nasip etsin.
(672 puan) tarafından
Çok ca amin
0 oy
(580 puan) tarafından
Sürekli deniyorduk zaten yine bi deneme sonunda  bi hafta sonra test yaptım kandildi dedim bi ümit maalesef negatif çıktı alıştım zaten durmadım üstünde bi hafta sonra aynaya bakarken çenemde bi leke gördüm ( ablam hep der hamileliğinde çenesinde leke olmuş gitmiyor diye yakınırdı) o düştü aklıma bi daha test yaptım pozitifti elim ayağım nasıl titriyordu ay duygulandım bak 7 sene sonunda Rabbim nasip etti çok şükür ☺️
(672 puan) tarafından
Kızınız mi oldu oğlunuz mu
(580 puan) tarafından
Kızım oldu
(672 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın Benimde şuan çok fazla göğüsum ağrıyor ama yumurlamada olduğun içinmi hamile kaldığım için mi bilmiyorum daha yapalı 3 gün oldu
(580 puan) tarafından
Ben hiç anlamazdım yumurtlama dönemi adet dönemi etkilemezdi yani ama arkadaşım var o hep hissederdi buna takılma bence ama ilişkiden bi hafta sonra negatif çıktı ikinci hafta pozitifti çok erken bence sende hassassın bence arkadaşım gibi yumurtlamadır bence gün aşırı değerlendir bu günleri
(672 puan) tarafından
Tamam teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 108 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hoppidi-hop_hop (448 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Soni (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 616 göst.
9 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Semanur (214 puan) tarafından soruldu