0 oy
319 göst.
Aile kategorisinde (96 puan) tarafından
Eşime evimiz olsa ev alsak benim üstüme yapar mısın dedim merak ettim biran net ciddi bir şekilde hayır dedi bozuldum neden dedim neden yapayım ki benim evim dedi benim evim derken biraz gülümsedi ama bende nasıl yapmazsın falan diyince sinirle yapmam dedi üzüldüm gerçekten malında mülkünde değilim Allah göstermesin bosansak zaten yarı yari olcak ölse zaten bana kalcak ha onda ha bende ne fark eder ki sadece merakımdan sormuştum pişman oldum abartıyor muyum 

8 Cevaplar

+1 oy
(2,196 puan) tarafından

kız ortada ev yokken ne diye böyle sorular sorup huzursuzluk çıkarıyorsunuz ki:((

ama BENIM EVIM demesi hoş olmamış 
(96 puan) tarafından
Ne bileyim canım öyle muhabbet olsun diye işte ,:(
-Reklam-
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Abartmıyosun şakası bıle hoş değil benım evım ne demek? 

Çalışmıyor ve ev hanımısın diyelim bu ona bunu söyleme hakkını vermez o adamım dıye ortada geziyorsa senın sayende evi çekıp cevıren çocukları yetiştiren düzeni nızamı sağlayan kıçına gıydıgı sona kadar düşünen biri var bır zahmet parayı da kazansın yani

sen ben yoktur evlilikte biz vardır çok yanlış kurduğu cümle 
(96 puan) tarafından
Becede kırıldım malda mulkte gözüm yok ama durumumuz yok okadar cefani çekiyorum insan der esimdir çekiyor ev alırım altın alırım yaparım eşime ama sen daha yokken böyle düşünüyorsun dedim
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Keşke ona söyle deseydin ev alırsak kimin üstüne olurdu kocanin zihniyeti kötü bence direk hayır diyerek sanki sana hiç bisey vermemek gibi bir planı var gibi cevablari çok itici geldi direk aklıma bu geldi valla sanki kendi üstünde yapmaz bu adam bu zihniyetle 
(96 puan) tarafından
Güvenmiyorum zaten ona bu konularda gizlemiştir benden para falan. Çocuklarim için huzurum için evde elimden geldikçe mutlu olmaya sabretmeye çalışıyorum
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Abartıyormusun? Pardon da evi iki gün başı boş bıraksan yemek yapmasan perperişan olacak biri benim evim mi diyor alacağınız ev için Allah aşkına yani biz eşler olmasak mutfakta su bardağı bulamayacak adamlar çalışıyor diye kendilerini bişey sanıyor da oluyor bana Bişeyler ne olursa olsun dediği kelime aşırı yanlış evlendikten sonra sen ben diye bişey yoktur biz diye bişey vardır sen ben ayıracaksa evlenmeseymiş kardeşim sevgili hayatı yaşasaymışsınız alana kadar el bebek gül bebek aldıktan sonra dağ aynısından hallice bu nedir ya 
(96 puan) tarafından
Zaten nisanliyken maddiyat söz konusu olunca senden önemlisi yok derdi şimdi ise görüyoruz ne önemli dedim ona
(96 puan) tarafından
Herşey yalan senin gibi dedim
(1,118 puan) tarafından
İyi demişsin kuzum bişey diyim mi ev almadan böyleyse ev aldıktan sonra daha da kötüleşir bence çünkü baksana laf arasında bile yaparım niye yapmiyim demeyen adam evi aldıktan sorma her kavgada benim evim diye laf edecek
(1,043 puan) tarafından
Evi kendi üstüne yapmaz bu düşüncedeki adam boşanma olursa bölunmesın diye
(1,118 puan) tarafından
Ya annesinin yada babasının üstüne yapar net
0 oy
(86 puan) tarafından
Sizin adınıza üzüldüm. Çok kırıcı olmus.
0 oy
(3,065 puan) tarafından
Erkekler eslerinin üstüne yapmazlar 

Bu genelde boyledir 

Ama benim evim demesi hoş olmamış hayırdır yani
(1,043 puan) tarafından
Sızın oraların geneli sıkıntılı demek bu bızım buralarda eslerının uzerıne yapıp gururla da hakedıyor karım derler
(3,065 puan) tarafından
Yoo hiç alakası yok bi kere ben üstüme ev filan istemem çok şükür o konuda sıkıntımız olmadı olmaz da
Zaten ayrildiktan sonra ikiye bölünüyor
Böyle bisey için de tartışmam
Benim üstüme olsa ne olacak eşimin üstüne olsa ne olacak yani
(1,043 puan) tarafından
Senın üstüne olmazsa esın gidip boşanma durumunda satışı bır tanıdıgının uzerıne verır ve ortada ev falan kalmaz bu yüzden kadının guvencesıdır ev
Post sahıbı arkadasın eşi de emınım kı bu kafada
(3,065 puan) tarafından
Onu bilemem kişiden kişiye göre degisir canım
Biz evlenmeden önce de evlendikten sonra da ortak aldığımız şeyler oldu
Bizde mal kaçırma durumu olamaz onu demem istedim hani herkese göre farklıdır
Benim babamın da benimde onun ailesininde hakkı var bi nevi ortak gibi diyelim
Ama dediğiniz gibi kadının bi güvencesi yok eşinin ayip ettigini söyledim zaten
(3,065 puan) tarafından
Zaten bi de böyle durumlarda o dakka gidip tedbir koydurmasi lazım
0 oy
(89 puan) tarafından
İlk evimizi alırken sormuştum bende. Herşeyin senin zaten canın sağolsun demişti. Ama tapu günü geldiğinde kendine yapmıştı. Hani bana yapacaktın dediğimde de ilk evimiz bende heves ediyorum bu ben alıyım nasip olurda ikinci ev olursa sana yaparız demişti. Ama yapmasa da sorun olmaz benim için her türlü ikimizin herşey. Öyle demesi mutlu etti beni yapmadıgı görünmedi gözüme
0 oy
(303 puan) tarafından
Bizim ev benim üstüme dükkan araba herşey üzerime eşime hiç demedim üstüme yap diye kendi istegiyle yaptı ölürsrm bide tapuyla felan uğraşma diyo ama çok yanlış benim evim ne ya saçmalamış senin onunmu var ama benim kaynana olsa aldirmazdi hanım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 187 göst.
29 Eylül 2024 Aile kategorisinde Havin-6565 (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 337 göst.
15 Eylül 2022 Aile kategorisinde kubraugur (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 473 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 171 göst.
2 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ✔°FaToo° ✔ (16,430 puan) tarafından soruldu

407,221 soru

12,223,243 cevap

36,821 kullanıcı

...