0 oy
364 göst.
önce Diğer kategorisinde (126 puan) tarafından
Bizi çıkardı sürekli taciz ediyordu çıkın eve ben oturacağım diye şimdi de ilanda ev bu durum normal mi kendim oturcam diyen kadın 3 milyona evi koymuş ilana 

7 Cevaplar

+3 oy
önce (3,739 puan) tarafından

İster satar ister oturur bu sizi ilgilendirmez ki 

önce (126 puan) tarafından
Kendim oturacam diyip çıkarıyorsa ilgilendirir ?
Belki oturacakti başka birşey oldu nerden bileceksiniz bırakın bari insanlar malını mülkünü dilediği gibi yönetsin
önce (126 puan) tarafından
Anladım eviniz var
Yoo kiracıyim 1 ay önce ev sahibi de beni çıkardı oğlumu eğlendirecem dedi arkamdan başkasına kiraya verdi umrumda olmadı çünkü ev onun mal onun yaptığı yanlışti ama zorla kimsenin evinde oturamam sonuçta
-Reklam-
+1 oy
önce (65 puan) tarafından
Kendi evi satabilir.kiralik ilana koymamış sonuçta.onu da yapabilirim.
0 oy
önce (234 puan) tarafından
Dava acın tazminat kazanırsınız kendim oturacam deyip çıkarırsa ve ilana koyarsa tazminat ödemek zorunda
önce (352 puan) tarafından
Mahkeme ile çıkması lazım, dava alabilmesi için. Maalesef hiçbirşey yapamaz
önce (446 puan) tarafından
Burayı satıp kendime daha geniş bir ev alıp oturucam deme hakkına sahip adamin kendi malı canım kime ne hesabı vericekki malesef ev sahipleri gaddar artık
Geçen yıllarda böyle bi ev sahibine dava açmıştı kiracı ev sahibi kendim oturacam deyip kiracıyı çıkartmıştı ve oturmayıp evi satmış kiracı madur olduğu için dava açmıştı ve mahkeme satma olayını kiracıya bildirmeden yalan beyanla evden çıkarttığı için kiracı tazminat kazanmıştı
önce (446 puan) tarafından
Olabilir canım tam olarak benim de bir bilgim yok ama şu son dönemde ev sahiplerinin haklarını çoğalttılar ya hani kiraya zam yapma konusunda falan muhakkaki minareyi çalan kılıfını da hazırlamıştır Allah bütün kiracıların yardımcısı olsun inşallah herkes ev sahibi olabilir
Amin cnm inşallah kiracılık gerçekten çok zor
0 oy
önce (4,537 puan) tarafından
Sözleşmeniz varmı cnm yoksa çıkarabilir sizi istediği zaman evden
0 oy
önce (293 puan) tarafından
Satabilir. Sözleşmemiz yoksa sözleşme bitmeden çıkardıysa hakkınız var. Yalan söylemesine mi takıldınız?
0 oy
önce (1,227 puan) tarafından
Bızımkıde sattı evı ama bız çıkmadık sozlesmemız var kesınlıkle çıkaramaz ama sızın çıkmanız yanlıs olmuş
0 oy
önce (15 puan) tarafından
Biz bizim kiracıyı biz oturucaz diye çıkardık eşimin işine yakındı çünkü.Tam çıkardık taşınacağız sürpriz oldu ve tayin meselesi çıktı.Ev de 3 ay boşta kaldı.Yeni kiracıyı bulup kiraya verdik sonra.Yani böyle bir durum da olabilir 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 219 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 467 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sebebine (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 311 göst.
0 oy
6 cevap 393 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu