0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu saatte genelde bebesi uyumayanlar burada benimkiler uyuyor aslında bende uyuyup kalmıştım ama eşimin kaçınca benimkini de kaçırdı siz neler yapıyorsunuz:) 

9 Cevaplar

0 oy
(397 puan) tarafından
Kızım uyuyor eşim çalışıyor bende kek yaptım oturuyorum 
tarafından
Oh keyfin bol olsun maşallah eşin gece çalışması da zor ya
(397 puan) tarafından
Sağol canım evet ya vardiyalı çalışıyor maalesef
tarafından
Vardiya yine iyi bari ama sürekli düzen değişiyordur
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben bebeklerimi uyutup kendimle baş başa kalmak için gece ikiye kadar oturuyorum valla :)şimdi de oturdum keyif yaptırıyorum kendimi şarj ediyor gibi hissediyorum 

tarafından
Ne guzel ben bebekleri uyuyunca onlarla uyuyorum genelde :)
tarafından
Valla ikinci oğlum sayesinde huy kaldı herhalde ilk doğduğu zamanlar gece 3.4 e kadar uyumazdı onden kalan bi alışkanlık sanırım bazen uykum gelmiyor bwxende gelse bile uyuyasım gelmiyor yanlız başıma oturmak istiyorum ;) yanlız başıma kalmak istiyorum ama onlar evdeyken dışarı çıkınca canım sıkılıyor buna en uygun zamanda gece oluyor işte ;₺
tarafından
İnsan bazen yalnız kalmak istiyor evet :) ama dediğin gibi gitseler bende hemen özlüyorum
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Bebem duznesiz yatyor kaç gündür bı ara eşim uytiyim dedi uymadı bende koltukda uymuşum neyse sabhçiyim dedi bana verdi bı daha emzrdim uydu bende bı çay içtim tomlamicam dediğim mutfağı topladım bulaşikları calistirdim yatğa geçtim uykum kaçtı kizmda 5 30 6 ya doğru uyanır artk
tarafından
Benimkiler de 7 gibi kalkar uyusam çok iyi olurdu aslında
0 oy
(1,617 puan) tarafından
Eşim uyuyor kızım uyandı uykuya geri döndürmeye çalışıyorum inşallah başarılı olucam bir saat oldu deliriyorum inceden 
(1,617 puan) tarafından
Normalde böyle değildi ya sendromu da geçtik aslında yüne nerden türedi bu anlamadım
tarafından
Hiç bitmiyor canim sendromları
(1,617 puan) tarafından
Bir daha hayatta doğurmam bu ilk ve sondu :)))))
tarafından
En son öyle diyordum şuan sekiz aylık koynumda ikinci :D
(1,617 puan) tarafından
Kolay gelsin valla tamam evlat aşırı başka bişey de ben ikinciyi metal olarak güzel karşılayamam
0 oy
(540 puan) tarafından
Kolik bebem ben ve geceler... 
tarafından
Oyy Allah yardımcın olsun bu kolik annelerinin çilesi bitmez kaç aylk
(540 puan) tarafından
12 günlük oğlumda 3 ay çektim kızım oğlumdan da beter... 12 den 5.6 kadar ikiside 10 daka gözünü kırpmıyo
0 oy
(363 puan) tarafından
Çocuklari yıkadım yatırdım canım sıkıldı kocayı kaldiriyim diye gittim kalkmadi uykusu varmış koltukta uyudu kaldı küçüğü kucağıma basip yatcm iyi geceler cnm
0 oy
(791 puan) tarafından
Yeni oğlum uyudu bende uyumaya gidiyorum iyi geceler ❤️ 
tarafından
İki bebeyle ben anca günaydın derim:)
0 oy
(4,378 puan) tarafından
Ben klasik gece kuşuyum işimi gücümü hallettim yenice uzandım telefona bakınıyorum artık bakalım uyku ne zaman bulur beni ☺️
(3,117 puan) tarafından
Hahaha bende en küçük 12 de uyudu. Kalktım ütü yapmaya o bitti mutfak topladım o bitti çamaşır serdim sonra baktım banyo tozlanmış orayı yıkadım .oğlan tekrar uyandı onu ayağıma aldım oturuyorum.
tarafından
Maşallah hatun hamarat:)
0 oy
(336 puan) tarafından
Kızım uykuya direniyor...
tarafından
Uyumustur diye düşünüyorum:)
(336 puan) tarafından
6.20de uyudu çok şükür

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,008 göst.