0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (1,442 puan) tarafından
Kız kardeşim unide okuyor farklı şehirde o da benim gibi gurbetçi doğum günü geliyor ne alsam diye düşünüp duruyorum bı yandan eksiğin varmı diye sorayım diyorum ama çokta paramda yok elimde pahalli birşey der yokta diyemem bir yandan da paramı versem o.alsa diyorum ama ne kadar verecigimide bilmiyorum sizce ne yapsam ya da ne alsam kizlsr bana fikir verir misiniz mont alayım dedim o da aşırı pahali ya 2500 TL falan.

3 Cevaplar

0 oy
(1,003 puan) tarafından
Ya şey üniversite diyince geçen gün Trendyolda bişey gördüm bir pişirici çoğu yemeği yapıyor malzemesini koyuyorsun altına en çok yurtta çok işime yaradı sağolsun filan yazıyordu öyle diyince aklıma geldi bir bak istersen fiyatı da 600 800 gibi bir şeydi 
(1,442 puan) tarafından
Gerçekten mi bir bakayım linki varsa bana atabilir misiniz
(1,003 puan) tarafından
Nerede gördüğüme bakiyim
(1,442 puan) tarafından
Tamamdir bekliyorum çok teşekkür ederim çokta mantıkli
-Reklam-
0 oy
(1,003 puan) tarafından

image

trendyola girin satıcı firma Kuzey Pazarlama onun sayfasına girip arama yerine pişirici yazınca çıkıyor 
0 oy
(1,086 puan) tarafından
Yorumlarda bahsedilen pişirici bende vardı hiç memnun kalmamıştım o kadar kiçük ki bir kişiyi.bile zor doyurur. Mont güzel olabilir aslında annenizle veya başka yetişkin kardeşiniz falan varsa onunla ortak alamaz mısınız? Ya da bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama  trendyoldan falan 1000 liralık hediye çeki gbi bir şey verebilirsiniz o kafasına göre harcayabilir
(1,442 puan) tarafından
Canım ben de onu düşündüm aslında da şimdi benim eşimin maaşı yüksek olduğundan herkes yani benden çok yüksek bir şey bekliyor  doğum günlerinde olsun ondan sonra annem mesela anneler günü'nde olsun yani sürekli benden yüksek bir şey beklerler ama ben bu sefer yüksek almayı düşünmüyorum Bir de kendi ağzıyla söylüyorlar  bana bundan alın diye şimdi ben montu söylesem annem der ki fazlasını sen ver eksiğini ben vereyim der o yüzden bir bakacağım ya kafama göre bir hediye almayı düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 166 göst.
23 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,249 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 611 göst.
23 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 128 göst.
0 oy
8 cevap 348 göst.

411,402 soru

12,384,133 cevap

43,402 kullanıcı

Kategoriler

...