0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (2,151 puan) tarafından
Üç yaşındaki erkek çocuğunuz nelerle oynar en sevdigi oyuncaklar nedir 

Benimki genelde spiderman batman kaptan amerika bu tarz karakterleri cok seviyor sizinde öylemi erkek çocuğuna özgü bisey mi bu

13 Cevaplar

0 oy
(1,862 puan) tarafından
Benim ilk oğlan hiç oynamadı oyuncaklarla. 

Şimdiki küçük daha anlamıyor 

Oyuncakla oynayan biriyse araba
-Reklam-
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Benimki hiç anlamaz onları. Sanırım seninki ya çevreden ya çizgi filmden gördü. Lego jenga tahtaları dışında arabalar inşaat arabaları falan seviyor. Yardımcı arabalar izliyor ondan görüp kurtarma oyunu yapıyor itfaiye polis ambulans olarak. 
0 oy
(3,222 puan) tarafından
Minik arabalari cok severdi  ve hayvanları ciftlik yapar oynardi 3 yasindayken 
0 oy
(556 puan) tarafından
Kevgir spatula kaşık gibi gibi 

Pek oyuncak sevmez olanı hemen kırar almayı bıraktım artık 
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Bizimki çizgi film izlemediği için bilmiyor bu karakterleri. Sök tak bloklar var onunla her gün ayrı bir şey yaparız. Dün oto yıkama dükkanı ve elektrikli araç şarj dolum tesisi yaptık mesela :) Önceki gün metro istasyonu ve yolcular yaptık. Arabalarıyla çok oynuyor. Her oyunda arabalar muhakkak var. Parka giderken de eline bir küçük araba alır mutlaka.
0 oy
(540 puan) tarafından
Benim oğlumda saydıklarıni çok seviyor

Tam bir araba aşığı artık yer kalmadı oyuncak dolabında 
0 oy
(4,912 puan) tarafından
En çok arabaları seviyor. İtfaiye polis kamyon çekici fln normal arabalar. Batman flnda bilmezdi kuzeni almıs onun oyuncaklarını öyle tanidi sevdi biraz. Bazende küçük oklavasi var Hamur kesip acıyor 4 yasında oglum. Etkinlik yapıyor. Topu cok sever 
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Erkek cocuklarinin geneli oyle. Benim oglum paw petrol, pokemon, spider man vs cok oynardi. Hep o oyuncaklari almak isterdi. Kucuk arabalari vardi bir de setleri onlarla oynardi. Lego vs de cok seviyodu. Buyudukce degisiyo sevdigi ve oynadiklari. Suan 7 yasinda olcak hepsiyle oynuyo hala.
0 oy
(107 puan) tarafından
Hot wheels arabalar tamir seti jenga oyunu kepçe römork küçük boyutlu legolar.. Dün akşam legolarla araba yaptık jenga oyununu seviyor düşürmemeye çalışır büyük oğlumda bunlarla büyüdü şimdi küçük olanda 3 yaşında aynı oyuncaklarla oynar
0 oy
(417 puan) tarafından
Araba cok seviyor ve oynuyor topta ayni sekilde bide babasi ok atma oyuncagi almis elinden dusmuyo iki aydir.suluk kolanya sisesi falan diizip topla vurmaya calisiyor onuda cok seviyor
0 oy
(9,590 puan) tarafından
Evet oğlum da örümcek adam hayranı seviyor öyle şeyleri maskesi oyuncağın kıyafete hepsini aldırdı
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Tamir seti var 400 parça mı ne hem çiftlik yapıyor matkapla hem vidalıyoe filan el beceresine de iyi geliyor ama ufak bebeğim var diye kaldırdım oynamayı çok seviyordu büyük oğlum. Küçük arabalarla da oynamayı çok sever yastık ve defterle rampa yapar aşağı salar
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Benim oğlum Spiderman ile dün tanıştı örümcek aç diye diye onun çizgi filmini açtırdı 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 272 göst.
4 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Smyra01 (1,778 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 97 göst.
+2 oy
12 cevap 287 göst.
0 oy
2 cevap 75 göst.

408,336 soru

12,267,545 cevap