+16 oy
1,094 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
 protez tırnak ile ilgili 

Bizim görevimiz müslüman müslümani uyarmak degilmi , bı zevk için verdiğiniz çabayı namaz ve zikriniz içinde verseniz keşke .. süs yapılır ama abdest e engel olmayacak şekilde yapılır ,aylarca abdestsiz gezilmez nasıl bir anlayış ve idrak ile sizene benim abdestimle diyebiliyosunuz ya bu neyin kafası ölüp gittiğinizde abdest niye aldiriyolar peki ozamanda diyebilcekmisiniz beni yıkamayın. derlerki bu münafık bu kâfir yikamazlar kendinizi bukadar düşürmeyin ya geçici güzellikler için ... Daha çok şeyler yazmak isterdim de edebim el vermiyo biz sizleri uyaralım öbür dünyada rabbim bana demesin neden uyarmadin benim üzerimdeki sorumluluk çıksın benden okadar 

27 Cevaplar

+1 oy
(793 puan) tarafından
Keşke herkes fikri olan şeyler için yorum yapsa burada. Protez tırnağa karşı biri isen o postu görmezden gel geç . Başkalarının inançlarına yaşam biçimine saygılı olmak yerine diretmek nedendir ? O bunu kafaya taksa zaten gelip buraya sormaz demek ki umursamıyor . Sen de umursama . 
-Reklam-
+1 oy
(724 puan) tarafından
Burda dedikodu yapıyorsun diyenler hangi kafada Kaynana elti görümce hakkında sallarken dedikodu olur demezsiniz abdestsiz kirli cünüp birinin elinden zaten bişey yiyip içilmez postu görmedim ama uyarmakla iyi yapmışsınız kendisi midesiz pisliğini başkasına bulaştırmasın o zaman 
tarafından
Alkışlıyorum seni canımm
+1 oy
(609 puan) tarafından
Bu nasıl bir uyarma şekli kardeşim ne kadar baskıcı bir tutum insanları yargılarcasına uyarma , ben baskı ve yargılamayla yapılan hiçbir bilgilendirmeye pozitif bakamıyorum yapmak bile gelmez içimden , abdestin dinimizdeki yerini oraya belirtmişsinizde  acaba dinimizde yargılamanın ve kınamanında ne kadar tehlikeli olduğunu araştırın Canım.
+1 oy
(400 puan) tarafından
Yanı sen daha çok şey derdım de edebım el vermıyor dıyerek musluman kardeşini  uyarmıs mı oluyorsun bu şekilde bır uslupla hiçbir muslumanım hıc bır muslumanı uyarmaya hakkı yoktur... . 

Bır kere musluman muslumanı uyarmaz, muslıman muslumana  uyması gerekenleri söyler... 

Bende protez takmıyırım ama bu sekılde takanlara da bu uslupla soylemem yani 
0 oy
(7,995 puan) tarafından

Yine ne oldu bacım sakin ol :woot:

tarafından
İlkkez böyle oldumm normalde kimseyle isim olmaz
0 oy
(50 puan) tarafından
Adetin bitimine yeniletmeyi getirsen bitince abdest alıp yeniden taktirabilirsin
0 oy
(14,745 puan) tarafından
Geldim gördüm gidiyorum 
(4,096 puan) tarafından
Gaç gaç gaç :D
(14,745 puan) tarafından
:D gaçtım:D

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,022 göst.
0 oy
19 cevap 660 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde zxcvbnm (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 755 göst.
31 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 612 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Eslemmhatununannesi (340 puan) tarafından soruldu

408,407 soru

12,270,322 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...