0 oy
308 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,486 puan) tarafından
Hayırlı günler kızlar ne yapıyorsunuz 

Ay valha ben artık doğurmak istiyorum ya 37+1 olduk ne uyku uyuyabiliyorum ne rahatım afedersiniz günde eli kere tuvalete gitmekten bıktım ya ilk bebişim 39+6 da gelmişti Buda öyle olursa daha 3 haftam var 

11 Cevaplar

0 oy
önce (6,283 puan) tarafından

Son uykularını uyu :D

önce (5,486 puan) tarafından
Kız zaten ben kendimi bildim bileli uyku sorunum var gece defalarca uyanıyorum ama şimdi uyuyamıyorum bile☺️
Bende 246 gündür uyuyamıyorum:D

Dogumdan sonra aranacak o uykular :D
Kız valha ona razıyım en azından 5 dk olsada yüz üstü uyurum hahahah
O günlerde gelir merak etme
Az kalmış :)))
Hade inşallah canım ya
-Reklam-
0 oy
önce (4,552 puan) tarafından
Kız bende öyleydim tuvalete gitmekten artık yorulmuştum hatta kapının önüne yatağımı serecem diyordum eşime az kalmış çoğu gitmiş zaten
Ay bende eşime diyorum valha hortum takılan kendime tuvalete koyucam diyorum hahaha az biraz geliyor ama öyle bir şıkıştırıyor ki anlatamam
Çok şükür az kaldı ama gitmiyor günler
önce (4,552 puan) tarafından
Gider gider cnm benim kızım ilk doğduğu zaman ne zaman büyücek diyordum 17 aylık oldu zaman öyle geçiyor ki ben bile anlamıyorum nasil geçtigini cnm
Hade darısı benim başıma ya
0 oy
önce (6,456 puan) tarafından
Hadi hayırlısı canım sağlıkla doğsun
Amin inşallah canım ya çok sağol
0 oy
önce (914 puan) tarafından

37+6dayım bende, bi yanım doğurmak istiyo bi yanım hep içeride kalsın :angel:

Hahaha baklaım beklemedeyim önce hangimiz doğuracak ama galiba sen önce doğuracak gibi geliyor bana :))
Nasibin ne olduğu belli olmaz, benim ilk gebelik bu o yüzden doğum şekli bile belli değil henüz. Pazartesi kontrolüm var, belki o zaman üç aşağı beş yukarı bişeyler belli olur
Hade hayırlısı olsun inşallah canım benim ilki 39+6 yı bulduğu için Buda bana geç gelecekmiş gibi geliyor
Ya nasip bakalım belli de olmaz :) sağlıkla kavuşalım da gerisi mesele değil
Ayn öyle canım hayırlısı ile doğsunlar da Allah büyük
0 oy
önce (5,688 puan) tarafından
37+5 den selamlar. Haftaya sezeryan inşallah resmen saatleri sayıyorum. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Allah razı olsun canım sende sağlıkla inşallah kucağına alırsın
Ne güzel günün beli biz otlaktaki koyun gibi beklemedeyiz ne zaman olacak beli değil ☺️
önce (624 puan) tarafından
Allah seni kahkaha attım son cümleye :D
Benim de nasipse normal doğum olacak bekle ki gelsin ahahha
önce (5,688 puan) tarafından
Amin inşallah. Deme öyle kız vaktinde sağlıkla gelsinler minnoslar.
Ebruyaa  valha aynı o şekilde beklemedeyiz beklede  keyfine göre gelesin hahahaha

Cantanesi66 kız tabi sağlıkla gelsinler ama gelsin artık :)
0 oy
önce (10 puan) tarafından
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi bende artık çok sıkıldım yaa gece uykularını o kadar özlemişim ki ağrısız tuvaletsiz bebiş geldi mi bu biraz imkansız da neyse :)
Kız bebek geldi mi daha büyük antırenman bekliyor bizi ama hamilelik ayrı zor ya
Evet bebek zor ama en ağzından sağlığımız yerinde kuş gibi hafif oluyoruz
Evet gerçekten uykusuzluğa razıyım şu ağırlık üstümüzden kalksa kuş gibi olacağız hep uyuşuğum ya
Bende aynı şekildeyim ama daha çok var 34 haftalığım bitmek nedir bilmiyorum bu son haftalar cidden
Ay sorma valha banada sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor ya
0 oy
önce (807 puan) tarafından
29 haftalığım bende aynıyım ya rahat uyuyamıyorum. Mide yanması da cabası. Zaman bir an önce geçse de hayırlısıyla kucağımıza alsak
Amin inşallah canı. Valha biran önce birte bu günler
0 oy
önce (502 puan) tarafından
o haftalar çok zor bende bi an önce doğsun diyordum :)Allah kolaylaştırsın canım
Ay sorma canım ya valha bitmek bilmiyor sanki
Allah razı olsun inşallah canım benim
0 oy
önce (6,481 puan) tarafından
Oyyy Allah kolaylık versin bacım zamanında sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 
Amin inşallah canım benim Allah razı olsun ❤️
0 oy
önce (233 puan) tarafından
Bende oyle diyordum cnm suan 22 günlük yanimda kucagimda zaman yaninda olunca hemen geciyor sende sagsalim kucağına alirsin insallh ilk kizim 38+5dogmustu 2 kizim 39+2 dogdu oglumuda 37+6aldim kucagima 7 kadimda doğdu 
Oy maşallah rabim sana bağışlasın inşallah benim ilk oğluşum 39+6 da geldi galiba Buda  abisi 40 bulur gibi geliyor bana ya
önce (233 puan) tarafından
Amin cnm allah senide bir avazda kurtarsin insallh
Amin inşallah canım benim Allah razı olsun
0 oy
önce (308 puan) tarafından
Sağsalim kucağına alırsın insaAllah canım ilk 3 ay ve son haftalar çok zor oluyor hamilelikte erken doğum riskim vardı ama 41 haftalıkken doğum yaptım oda suni sancıyla yoksa daha gelmezdi ne uyuyabiliyordum ne oturabiliyordum kendim uyumuyordum eşimi de uyutmuyordum o uyuduğu zaman sinirleniyordum:) az kalmış az daha sabret umarım kolay bir doğumun olur 
Allah razı olsun canım benim gerçekten çok zor ya valha dönemiyorum ev işi yaparken zorlanıyorum annelik hiç kolay değil gerçekten ya
Değil gerçekten 9 ay karnında taşı mide bulantısı çek doğum sancısı çek sonra doğsun uykusuz geceler hastalığı filan zor bı süreç anneliğin zor olduğunu da anne olduktan sonra anlıyorsun
Gerçekten de öyle anne olunca annemin neler çektiği geliyor aklıma ve eski zamanda göre daha zorluklar çekmişler ne kadar acı ya biz en azından hastahane olsun vs rahatız ama annelerimiz neler çekmiş neler
Evet şimdi birçok imkan var
Ayn öyle canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 201 göst.
15 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (643 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 330 göst.
26 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynopy (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 325 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde A01__. (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 189 göst.
9 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,874 soru

12,128,623 cevap

36,493 kullanıcı

...