0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (985 puan) tarafından
Kızlar şimdi benim PTT kartında 400 tl vardı eşimde market gidecekti bende dedim eger sende para olarak 400 TL varsa bana ver kartta 400 var. Harca gitmiş 300 tl harcamış icinde 100 tl kalmış ve eşim tırcılık yapıyor aile sosyal yardımı onunun ust yine o alıyor bu arlar 35 bim borcumuz var olabilir iş cıksa oder bende 30+5 gunluk hamileyim gelecek hafta cuma günü randevu var bende dedim  yavaş yavaş kendi hazırlığımı yaparım affedersiniz bir paket molbet bile almamışım  alt ust takım tek 300_400   bebeginde hazırlıklar bitti hani ayrettem yanımda da vardı bana 300 verdi 300 harcadı şuan yanımda sadece toplam 500 var gecen defa yine paramı aldı sinirlerime dokunuyor tamam yanında yoktı yanında kac tane bank kart var verebilirdi degil mi sinirden aglıyorum ztn kac gundır hastayım millet kocası karısına para verir  benimki bende alır normal günlerde. Verir para ama ihtiyacım şuan var 

4 Cevaplar

0 oy
(5,623 puan) tarafından
Sende direk onun kartlarından alışveriş yap canım 

Eşim kaç aydı işsizdi çok zor durumdaydık bende 37 haftalığım mecbur aldıklarımı onun kartından alıp takside bölüyordum Trendyol kartı 200 tl bile faizsiz 3 takside bölüyor mecbur hem hep öyle yaptım aman aman mevlası yüksek alışveriş yapmadım ama 600/300 /200 tl gibi alışverişleri onun kartından yaptım 3/5 takside böldüm şükür şimdi işe girdi ödüyecek toplasan bin tl değil ama mecburduk öyle yaptık 

Sende ihtiyacım var de kartını trendyola kaydet o şekilde eksiklerini al
-Reklam-
0 oy
(448 puan) tarafından
Elinde parası varsa vermiyorsa sorun ama kendi de zor durumdaysa anlayışlı olmak lazım. 30 haftalıkmışsınız eşinize güzelce söyleyin şunlara ihtiyacım var diye erkekler söylemeyince fark etmiyorlar
0 oy
(7,134 puan) tarafından
Doğru mu  okudum hem tircilik yapıyor 

Hemde sosyal yardım mi alıyor 

Ve elinde bir sürü banka kartı var diyosun
(985 puan) tarafından
Size mi batıyor iş yok tır bizim degil 2 ayda bir sefer cıkıyor  banka kart dedim kredi kart zirat bankası
(7,134 puan) tarafından
Yazdığını oku sende aynı anlamı cikarirsin
Tırcı olupta askeri ücrete çalışıyor değildir demi askeri ücretten sigorta yatiriliyodur
Kalan parasını elden alıyordur batıyor kelimesine gelince bence sana battı bu lafım eğer hakkıyla almiyosaniz haram haberinde olsun
(985 puan) tarafından
Yol al ne kadar on yargılsın 2 ayda bir sefer atıyor  diyorum cok sukur bugube kadar agzımıza haram lokma girmedi
(7,134 puan) tarafından
Başka iş mı yok canım bizimkiler niye sabahın ayazında gidiyor işine gücüne bı tek tır işi  mi var sanki ekmeğini evini düşünen iki ayda bir yol almaz
(985 puan) tarafından
Bak burda iş yok bnde istemiyorum tırcılık yapsın akşam eşim bir arkadaş kaza yaptı öldü daha 1 aylık kızı vardı ha bende burdan cıkıp İstanbul antep yani boyle nasıl desem nerde iş imkan varsa urya gitmek isterim ama benim eşim gitmiyor bende kalsa şimdi burda durmam cunku burda iş yok buraya gelsen cogu herkez tırcı kaza yapan abi bile bu kasabadan
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Tırcı ve sosyal yardım

Sonra oturun böyle bereket bekleyin hayırlı işler
(985 puan) tarafından
Ne kadar on yargılsın daha onceki postlara bak anlarsın 2 ayda bir iş oluyır sefer cıkıyor tırımız yok

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 304 göst.
29 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 761 göst.
31 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 302 göst.
24 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Poine (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 347 göst.