0 oy
46 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (555 puan) tarafından
Gebeligimin başından beri hafif hafif ağrılar oluyor sol göğsümde kardiyoloji randevu aldim ama ozamana kadar endişeliyim böyle bir durumla karşılaşan varmı 

2 Cevaplar

0 oy
(198 puan) tarafından
Valla aynıyım şuan ben yeni öğrendim 4. Haftaya girdim sol göğsum kopacak gibi koltuk altından ağrıyor hemde ucunu soylemiyorum bilee çok fena bı ağrı 
(555 puan) tarafından
İlk başlarda koltuk altımda ağrı vardı simdi sol göğüs kalbin olduğu bölgede agri oluyor kalptende şüphe ettim ama dediginiz gibi bir Ağrı'da yaşadım koltuk altından
(198 puan) tarafından
Sağ tarafımdada ağrı var ama solumda daha çok bende hamileliğe yoruyorum kötü bişey getirmemeye calisiyorum aklıma zaten sende getirme bence umarım kötü biseyde değildir ve ben iki hamilelik geçirdim hiç böyle bişey yaşamadım bu 3. Bunda çok fena göğüs ağrısı yaşıyorum içten çok farklı bı ağrı bazen aklıma acaba kalple mi ilgi diyorum ama yineede kötü düşünmek istemiyorum zaten pazartesi benimde kadın doguam randevum var orada hepsiji söylerim aksi bı durum fark ederse zaten bana soyler yönlendirir ona göre
(555 puan) tarafından
Evet haklısınız benimde kardiyolojiden önce kadın doğuma randevum var bende sorayım inşallah bisey cikmaz
-Reklam-
0 oy
(1,536 puan) tarafından
Boyun fıtığı varsa yapar stresli bi dönemdeysen olur 
(555 puan) tarafından
Aslında sitresli degilim fıtıkta yok ama demir eksikliği kansızlık var bende doktor ilaç yazdi ama 1 aydır ihmal ediyorum kullanmadım acaba onlardanmi kaynaklandi
(1,536 puan) tarafından
Olabilir canım ilaçlarına bi dikkat et demir eksikliği çarpıntı halsizlik yapar diye duymuştum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 36 göst.
+1 oy
0 cevap 32 göst.
13 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alin (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 92 göst.
28 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (2,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,518 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,272 soru

23,691,155 cevap

310,966 kullanıcı

...