Merhaba,
Hatırlayan olur belki, erken menopoz teşhisim vardı. Menopozla birlikte kist de tespit edildi. Onu aldırdıktan sonra hemen çalışmalara başla dedi doktor. Yoksa tüp bebek tedavisi gerekecek dedi. Kist alındı, 2 ay korunduk, rahim temizlendi. Kontrol muayenemi oldum doktor artık bebek çalışmalarına acilen başlayın dedi. Buraya kadar iyi hoş.
Ama kist ameliyatından sonra bazı aksilikler olmaya başladı günlük düzende. Örneğin bakıcımız bir anda gitme sinyali verdi. Çok net bir şekilde hem de. Durumumdan haberi yok bu arada. İkinci çocuk yapsak bakarım diyordu sohbet ederken falan. Bu biraz sarstı bizi.
Diğer konu ev konusu. Evimiz 2+1, şu an yetiyor bize çok şükür. Kiracıyız. Ev alma isteğimiz var ama bütçemizi çok aşıyor. Mecburen kredi borcuna girsek aylık ödemeler fahiş. Zaten faizler de astronomik. 2+1 eve 4 kişi sığmamız bence imkansız. Öte yandan alt komşumuz aşırı sorunlu. Beyin tümörü varmış, anlıyoruz, elimizden geleni de yapıyoruz ama her şeyden aşırı rahatsız. Yürürken parkelerden ses çıkıyormuş, alttan vuruyor bunun için. Oğlumuzla gülüp oynarken vuruyor. Ev süpürünce vuruyor. Yetmiyor sürekli yönetime de şikayet ediyor. Bu komşuyla benim bu evde biri bebek 2 çocuk büyütmem çok zor. Sanki tüm işaretler sen hele önce bir bakıcı ve ev mevzusunu çöz ondan sonra çocuk düşün diyor. Ama son 3-4 ayım kalmış çocuk yapabilmek için. Ne yapmalı net etmeli bilmiyorum... Siz olsanız nasıl hareket ederdiniz?
NOT: Lütfen bebek bereketiyle gelir demeyin, oğlumda çok net gördüm hiç de öyle gelmediğini