0 oy
79 göst.
Diğer kategorisinde (294 puan) tarafından
23+5 haftalık hamileyim bugün hastaneye gittim doktor ultrasonu koyar koymaz , hemende cinsiyetini gösteriyor dedi sordum dur sonda söyliyecem dedi, herşey güzel yolundaydı haftasıyla da uyumluydu sonda cinsiyeti ne hissediyorsunuz dedi bnde erkek dedim evet erkek dedi kesinmi hocam dedim yüzde 80 dedi ve testislerini görüyorum şuan dedi . 20 haftalıkkende gittim erkek dedi kesinmi hocam dedim kesin görünüyor dedi artık değişmez dimi alışveriş yapmak istiyorum.

2 Cevaplar

0 oy
(804 puan) tarafından

Ben 3 kere gittiğim de kız gibi görüyorum dedi kesin bisey demedi bana da ben de artık sormuyorum. Ama senin kesin gibi duruyor erkek hemen kendini belli ediyor çünkü. Sağlıkla gelsin inşallah :)

(294 puan) tarafından
Bnde gördüm aslında ama yinede korkuyorum alışverişte yapmak istiyorum.
(804 puan) tarafından
25 e kadar bekle istersen canım :)
-Reklam-
0 oy
(1,010 puan) tarafından
daha ne desin canım erkekmiş işte. adam testisine varasıya görmüş
(294 puan) tarafından
Alışveriş yapmak istiyorum sonradan değişir diye korkuyorum, kızımada hep erkek dedilefr, ama bunda iki defadır çok net konuştu
(1,010 puan) tarafından
bana 10+1 de kız demişti. gerçi ben alışveriş de yapmadım öyle çok da bir iki parça heves ettiğm kıyafeti de 20. haftadan sonra almıştım. sahiden de kız doğdular :) biliyorlar bencce
(294 puan) tarafından
Bn kızımda net öğrenemedim hep içime sinmeden her iki Cinsiyete de olacak şeyler aldım , bunda isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum kızımda içimde kaldı
(1,010 puan) tarafından
30 haftanın üzerindeyken hala mı net olmuyor?
(294 puan) tarafından
Ondan sonrada göstermedi kızım , bı kız bı erkek bı kız bı erkek dediler bende ortak renkler aldım
(1,010 puan) tarafından
ay geçmiş olsun valla sıkıntılı

İlgili sorular

409,792 soru

12,319,999 cevap

38,933 kullanıcı

Kategoriler

...