0 oy
310 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yeni eve taşındık eski evimi çok özledim o kadar alismisiz ki ama bizim değil sizler kaç yıl oturdunuz ne sebeble çıktınız veya çıkardılar eve alismaniz uzun mu sürdü 

20 Cevaplar

0 oy
(6,109 puan) tarafından

20 ay ilk evimde iturdum evlendim hamile kaldim dogurdum  cocuga bakamadik bastik gttik anneme dirt ay annemde kaldik cocugu ele avuca getirdik:) sonra apar topar annemlere yakin kiralik ev bulduk tasindik tamamen benim rahatim ve annemin bana ve bebeise kiyamamasi sebepli

tarafından
Alışmak zor olmadı mı
(6,109 puan) tarafından
ordada 2 bucuk sene kadar oturdum ev sahibin ocakda geldi zile basti bise dicem
ama nasi dicem bilmiyorum torun evlencek mart gibi cikabilirmisiniz dedi. nisanda kntrat bitiodu zaten . kiralik ev bakdik 2 bucuk falan di . bizde 1 bucuk kira  verioduk o sirw. dedik 2 bucuk kira odeyene kadar 3 oderiz ev aliriz ev bakarken  kendi evimi buldum suanlini. vok begendim butcemizin ustundeydu. esim tanidik manidik buldu etti derken 4 bin kredi cikdi odemelik. babam dedi siz 3 odeyin ben bin bin her ay destek cikarim size . yeterki mal sahibi olun. :) 5 martta aldik ene 11 martta korona patladi. ev bize nisanda teslim edilecekdi  ama yasaklar korina morina cik gecikti agustosa kadar annemlerde kaldik.:) esyalari yeni eve tasidikda.ole yani
(6,109 puan) tarafından
yok cok kolaynoldu ben seviyorum evimi anneme her iki evde yakin . bitel ilk evim uzakdi . suan oturdugum kendi evim recidance. spor salonu guvenligi copu mopu almalari vs vs  evin ici de guzel benim icin no problemoydu
-Reklam-
0 oy
(4,025 puan) tarafından

4.5 yıllık evlilik 3. Ev :D tayin yüzünden evikiz sırtımızda geziyoruz resmen

tarafından
Göçebe gibi ay sana zor olmuştur özledim evimi ya keşke bizim olsaydı
(4,025 puan) tarafından
İlk 1 ay zor oluyor ama sonrası güzel. Tayin olduğumuz her şehrin komşularını gezme imkanımız oluyor. Sürekli yeni şehir yeni komşular biz seviyoruz
tarafından
Güzelmiş taşınma masrafı size pahalı olmuştur
0 oy
(133,755 puan) tarafından
hic oturmadim 1 yil birlik yasayip kendi evime ciktim ama keske o 1 yil kirada otursaydim
1 sene birlik yasadim ama keske yasamasaydim
(12,735 puan) tarafından
Ayy evet Sevda ya sizin bide öyle bi muhabbet vardı
iiiyyykkkk
(12,735 puan) tarafından
Neyse kurtuldun :D
hamd olsun
0 oy
(2,554 puan) tarafından

4 yıldır evli ve kiracıyız :D Ve şu sıralar en büyük sorunumuz ev. Komşumuz çok sorun çıkarıyor. 

tarafından
Ev alma komşu al
(2,554 puan) tarafından
Gönlümdeki evi alabilsem keşke :D
0 oy
(2,844 puan) tarafından
Bu sene üçüncü senem kiracıyım
tarafından
Evi seviyor musunuz ben buraya 2 sene alisamam heralde
(2,844 puan) tarafından
Seviyorumda diyemem sevmiyorum da,Bunada şükür idare eder yani annemin evine çok yakın olduğu için güzel
0 oy
(15,710 puan) tarafından
5 sene oturduk kirada. Kendi evimizi alinca taşındık. Evime girer girmez sanki uzun yıllardır burda yaşıyormuş gibi hissediyorum dedim. Ben hemen alıştım. 
tarafından
Kendi evin sonuçta güle güle oturun
(15,710 puan) tarafından
Amin canım Rabbim tüm kirada oturanlara kendi evinde oturmayı nasip etsin. Kiracılık zor oluyor heleki ev sahibin sorunluysa. Bizim ev sahibi sürekli eşimin işyerine giderdi. Sen çok kazanıyorsun az kira ödüyorsun derdi. Kafasina göre kirayı arttırıyorum derdi. Bizi hep huzursuz ederdi. Kurtulduk sonunda.
tarafından
Bizimki de bende kirada oturdum derdi çelişirdi eşimi taciz eder gibi 5 ayda zam yapalım diye arardı Para insanları değiştirir şimdiki bakalım oturun diyor 10 bine yaptı 25 zam konuştuk
0 oy
tarafından
5 ay birinde, 7 ay birinde kaldım, 1 buçuk aydır falan da burdayım. İlki ev sahibi ağustosta çıkmamız için evrak hazırlamış, ikinci ev sahibi destur daha eve gireli 2 3 ay bişey olmuşken seneye yapacağı zamdan bahsetmeye başladı (3 buçuktan 8 buçuğa çıkaracakmış) ev zaten ısınmıyodu şekli şemali bi tuhaftı sevememiştim
tarafından
Allah fırsat vermesin hepsi aynı ya
tarafından
Bu ev sahibiyle zam meselesini de uzun oturma meselesini de önden konuştuk ama ya nasip bakalım
tarafından
Eee ne dedi peki kız parayı görünce degisiri hepsi
tarafından
Kabul etti ama dediğim gibi ya nasip
0 oy
(13,700 puan) tarafından
Ben 5 sene oturdum gelin girdiğim eve sonra kaynanamin evine taşındık köyde ev ayrı tabi eşim koyu sevdiği için taşındım. 

Kirada olduğum ev eskiydi tabi bide kira hep bugün çıkıp gitcek gibi yaşadım şimdi ev bizim değil ama istediğim gibi modifiye yapabiliyorum kendimin gibi o yüzden memnunum şuan 
tarafından
Banyo tuvalet falan eski mi
(13,700 puan) tarafından
Dusakabin yok sobalı çok eski değil ama ben yenilemek istiyorum fayanslarini rengi lila
0 oy
(5,443 puan) tarafından
8 sene olcak gelinlikle girdim ☺nasipse burdan bu yazın kendi evime tasıncam
0 oy
(12,735 puan) tarafından
Evlendım 5 yıl oturdum aynı evde kirada. Şükür ki kendi evimize geçtik öylece kiradan kurtuldum
0 oy
(167 puan) tarafından
İlk evde  bir bucuk yıl kaldık sonra bebegim 3 aylıkken tasindik daha geniş bı eve ikinci evde bu 3.yilim 
tarafından
Anladım kiraniz ne kadar
(167 puan) tarafından
10 bin
0 oy
(711 puan) tarafından
3.5 yıl oturdum kendi evimde teslim edilince tasındım
0 oy
(3,431 puan) tarafından
Bende buraya taşınali 3 sene oldu hâlen eski kiradaki evimi özlüyorum burası da kira

Orası özel güvenlik olan konfor bir site idi 

Havuzu parkı cartu curtu olan

Tamamen ben akılsız davrandım yok ben sıkıldım bahçem olsun diye 

Oradan çıkıp doğal gaz olmayan bir müstakil eve geldik 

Burası da iyi güzel komşularım çok iyiler istediğim saatte süpürge açarım şarkı açarım her hafta sonu mangal partisi yaparız 

Diğer evim sadece daha çok konforlu idi ama doğal olarak kirası yükselişe geçiyordu 

Biraz ondan dolayı istemedim

Eşim dedi bırak oturalım diye. ben istemedim Uygun ev tutalım diye

Şu anki evim ilk sene bin lira kira verdik 

Şimdi dört bin lira veriyoruz 

Çok Uygun 

Bahçem var herşeyi dikiyorum 

Hepsi organik ürünler 

Meyve ağacım var

Çocuklarım istediği saatte kadar bahçede oynarlar 

Evi dışarıdan kimse göremez onlar güzel 
tarafından
Ooo supermis ya
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Evleneli 4 yıl olacak üçüncü ev ilk oturduğum evi seviyordum ev sahibi amca evi sattı taşının dedi evden ayrılmak değilde taşınmak yeni ev bulmak sorun oldu ve yeni ev işime çok uzaktı o evde miras mali imiş bir kaç aya o satıldı Rabbime şükürler olsun mecburiyet bize ev aldırdı. Hemde okulumun dibinde.  O yüzden sorun olmadı ev kendimin diye aşırı seviyorum. Sadece küçücük bebe ile 3 ay ara ile iki kez taşındık maddi manevi çok zorlandık o ara ama sonuç çok güzel oldu çok şükür 
0 oy
(827 puan) tarafından
6 buçuk yıldır evliyim 6 buçuk yıldır da aynı evde kiradayim gelin geldiğim ilk evim Güzel küçük yetyr ama eşimin akrabasının Mahallesi'nde olması kötü onlar yüzünden de sevmyrm hep çıkmak istyrm Rabbim inşallah herkese kendi evinde oturmayı nasip eder bana da nasip eder inşallah 
0 oy
(2,371 puan) tarafından
İlk oturduğum ev petekleri yanmıyor ev kışın buz gibi oluyordu ve o evi hiç sevemedim ne ortamı ne evi şükür ordan çıktım 15 16 ay oturdum orada 2.eve taşındık bana söz verildiği gibi olmadı hiç birsey resmen kandırıldım birlik oturuyordum evlendigimden beri 13 yada 16  ay yanlış hatirlamiyorsam zor katlandım sonra yine taşındım o evide hiç sevmedim üst kattı hem damlatiyordu ufak yagişta ve ankaranin malum yollarından dolayı soğudum o evden 3.evime aşık oldum ayrı oldum o yüzden mi bilmem ama bu evi çok seviyorum tam bize göre küçük ideal huzurlu bi evim var hersey bana yakın sokak sessiz 4.yila giricez 3 ev değiştim inşallah sonuncu kendi evim olue 
0 oy
(3,120 puan) tarafından
9.evimde oturuyorum. Hepsinide sevdim hepsinide kolay alıştım. En çok sevdiğim bu evim oldu çünkü kendi evimiz çok şükür Rabbim daha fazla gezmemizi istemedi 

Kira taşınma sebebleri 1 tanesi iş içindi şehir değiştir dik sonra geri dönüş yaptık 3 tane evmizdr otururken ev sahipleri evi satto 

Birinde TOKİ'den ev aldık oturduk 2 sene daha 18 sene ödeme varken sattık . Biri biraz merkeze uzaktı anne babalara uzaktı ondan çıktık vb. Şeyler işte 
0 oy
(2,024 puan) tarafından
Evlenince taşıdığımız ilk evde 9 ay oturduk. Önü yokustu ve benim işime aşırı ters bir yöndeydi. Sonraki taşıdığımız evde 4 sene durduk. Orası satişa çıkınca biz de bari kiraya cikacagimiza ev alalım dedik. Şükür ev aldik şu an aylık 23bin eve ödüyoruz. Şu an o bile kira parası oldu gibi
tarafından
Kredi mi cektiniz çokmuş
(2,024 puan) tarafından
Bu sene arkadaşlarımız çekti şu an ödemesi aylık 55bin. Yaşadığımız yerde kiralar 20bin oldu zaten
0 oy
tarafından
Hiç kiralık eve gitmedim Rabbım kirada Olan herkesin yardımcısı olsun inşallah 
0 oy
(931 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Evlendiğim 1 sene kaynanamgille oturdum ayrı eve çıktım 6 ay durdum deprem oldu ev yıkıldı. 2023 şubat ayının sonlarına doğru konteynera taşındım  konteynerı kaldıracaklar diye başka konteynera geçtim. 2 hafta oldu 2025 Haziran ayına kadar da burda kalacağım ondan sonra toki'ye başvuru yapacağız Allah nasip ederse ev çıkarsa direk evime taşınacağım.:)

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 726 göst.
19 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 668 göst.
2 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Senbnmherseyimsin (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 333 göst.
13 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (133 puan) tarafından soruldu

409,804 soru

12,320,526 cevap

38,941 kullanıcı

Kategoriler

...