+1 oy
998 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,790 puan) tarafından
Selam kızlar az önce ben mutfaktayken görümce eşimi aramış bende kahve yaptım geldim eşim konuşuyor neymiş hanımefendi bana gelcekmis evde mi diyor soruyor ya ben eş,sek başı mıyım burda beni arasana 

Girdim kapıdan eşim evde misin hayatım yarın gündüz dedi noldu dedim bende ablam sana gelcekmis dedi değilim evde arkadaşım çağırdı oraya gitcem kim soruyorsa beni arasın dedim 

İyi tamam demiş kapatmış 

Siz olsanız tepkiniz ne olurdu ?? 

Kaynanam da görümcem de hep gelecekleri zaman kocamı ararlar . Sanki ben yok musum gibi davranırlar 

43 Cevaplar

+2 oy
(129,283 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
büsüyle ayni fikirdeyim ☺️
(3,790 puan) tarafından
Ahh canımsın ♥️ evin hanımlarına saygı :)
(129,283 puan) tarafından
büşüler karisti ama olsundu☺️☺️
-Reklam-
+17 oy
(4,063 puan) tarafından
Çocuk gibisiniz bunun için ara açmaya ne gerek var. Kardeşinin hâlini hatırını sorup peşine de evde misiniz size geleceğim demiştir. Sizin babanız erkek kardeşiniz size gelmek istediğinde eşinizi mi arıyor? 
(3,790 puan) tarafından
Kocamı aramak da bir emrivaki
(2,560 puan) tarafından
Ecrin Büşra boşuna dil dökme insanlar yaşamadan anlamazlar ne yazık ki
(3,790 puan) tarafından
Aynen nur başına gelmeden kendine saygısızlık yapılmadan kimse anlamiyacak. Boş boş yorum yapacaklar. Ki bu düne has bir durum değildi. Daha 2 3 gün önce de kocamı aradi geliyorum diye ses etmedim her seferinde kabul etmek diye zorunluluğum yok ki planım var bugün kocamı aradi diye korkup kabul edicem mi sandı nedir :D neyse boşver boş boş yorum yapmaya saygısız yalancı demeye devam etsinler kendi başlarına gelirse anlarlar elbet . Görümcem 40 yaşında ona saygı adap öğretemedim 6 yıldır burdaki insanlara hiç öğretemem ;)

O yüzden ugrasmicam
(2,560 puan) tarafından
Boşver canım benim, seni çok iyi anlıyorum. Eşin sana saygı duyduğu sürece sorun yok
(3,790 puan) tarafından
Cok şükür bana sormadan kabul etmez diyebilirdi akşam gel abla diye ondan da yüz bulamadı zoruna gitti hanımın
+11 oy
(720 puan) tarafından
Şu tepkiyi kendim görmüş kadar kırıldım , olsun eşini arasın ne olacak, neden böyle yaptınız ki? 
(3,790 puan) tarafından
Evin hanımı benim değil mesele eşim evde olsa eyvallah ama eşim evde değil onu aramais saçmalık
(51,324 puan) tarafından
çekiniyordur belki
(720 puan) tarafından
Canım başıma bir çok kez geldi asla hiç art niyet aramadım neden arayayım ki
(7,714 puan) tarafından
Ararken eşin evde ama önemli olan ertesi gün evde olması değil ki sonuçta adamın sana ulaşacağını biliyor
(3,790 puan) tarafından
Ben arıyorum art niyette var yani
+9 oy
(4,296 puan) tarafından

Eğer aramda sorun yoksa beni veya eşimi aramış takılmam benim ailem de beni arar çok kezde görümce eşimi arayıp gelmisligi vardır sonuçta biz evliyiz o ben fark etmez adabiyla arasın adabiyla gelsin gitsin 

(3,790 puan) tarafından
Aramda sorun var her seferinde aynı bu şekil yapıyor beni arar
(4,296 puan) tarafından
Belkide aranızda sorun olduğu için bu kadar tepki verdin cnm
(3,790 puan) tarafından
Bence saçma sorun olsun olmasın
+7 oy
(2,724 puan) tarafından
Yani çok takılacak birşey yok bunda,biraz abartıyorsun bence 
(2,560 puan) tarafından
Allah aşkına şu pembe gözlükleri bir çıkarın ya
(2,724 puan) tarafından
Ya demek ki kocasının ailesini sevmiyor ki böyle bir bahane üretiyor, aynı şekilde ailesi yapsaydı birşey demezdi ,kocasının tarafını sevseydi kimi aradığınada takılmazdı
(2,560 puan) tarafından
Yahu kız kardeşi gündüz oturmasına geleceğinde eniştesini arada gene tepki verir, neden beni aramadın diye
(2,724 puan) tarafından
Telefonla o anda abisiyle konuşuyor kadın laf arasında size geleceğiz diyor ben bunda bir şey görmedim yani
(3,790 puan) tarafından
Bacım evin hanımı aranır kocam işte sonuçta ben ona kapı açıp karşısında oturucam bu her seferinde aynı. Kız kardeşim annem asla aramadan gelmez
+5 oy
(5,777 puan) tarafından
Bnmkikerde öyle yapar hatta kaynanam eşimi arar eşimde bnden müsade ister tamm gelsinler derim hiç takılmam öyle seylere
(3,790 puan) tarafından
Saygısızlık bana göre
+4 oy
(13,568 puan) tarafından
Hiç takılmam böyle şeylere ha ben ha eşim 
(3,790 puan) tarafından
Bence saygısızlık
(13,568 puan) tarafından
Bence değil kardeşinin evi
Kayınvalidemin ya da annemin arkadaşları da bana geleceği zaman beni değil onları arar sorarlar müsait mi işi var mı diye aynı şey
(3,790 puan) tarafından
Düşünce yapısı yorum yapmiycam :) ben ailemden böyle görmedim o yüzden saygısız bir davranış :)
+3 oy
tarafından
Ben takilmazdim canim ya ne fark eder ki boyle srylere bi ben takilmiyorum heralde 
(3,790 puan) tarafından
Bana göre saygısızlık canım
tarafından
Yani bi cok kisi boyle dusunuyo senin gibi ama ben ne biliyim birinin bana karsi yuz yuzeyken ya da arkamdan benim hakkimda nasil olduguna bakiyorum boyle seyler pek takilmiyorum belki de aorun bende
+2 oy
(11,367 puan) tarafından
Dünya fesat düşünmek için çok kısa. Ha kardeşini aramış ha seni bence fark yok 
(3,790 puan) tarafından
Bence var saygısızlık sonuçta eşim gündüz işte ben onunla oturucam belki hastayım zaten evde değilim diyince ses değişti hemen
(11,367 puan) tarafından
Bence saygısızlık değil. Siz sadece bu ev benim hanımı da benim  bu evde benim dediğim olur havası vermeye çalışıyorsunuz ama çok yanlış.  Senin baban size geleceği zaman eşini arıyor mu veya erkek kardeşin
(3,790 puan) tarafından
Evet babam eşimi arar çünkü ben onun kızıyım niye geldin demez önce eşimi arar sonra beni. Gündüz gelecekse beni arar babam da erkek kardeşim de sonuçta evde onu karşılayacak olan benim. Kim ne derse desin istediği kadar kardeşinin evi olsun o evde evin hanımı aranır. Biz giderken öyle yapıyoruz ben görümcemi eşim de eniştesini arar zaten genelde eniştem de görümceme sormamızi ister. Çünkü evin hanımı odur ben babamdan böyle gördüm halamlar geleceği vakit annemi arardı bazen babamı ararlardi babam da anneme sormalarini onları karşılayacak olanın annem olduğunu söylerdi.

Yani istediğin kadar kardeşinin evi de bu evin hanımı benim. Çekip çeviren benim ;) kabul edip etmemek için laf söylemek bana düşer :)
(11,367 puan) tarafından
Kesin arar baban:)  evet evin hanımı sensin çekip çeviren de sensin ona sözüm yok.  Ama bu düşüncenin fesat olduğu gerçeğini değiştirmez. Senin amacın üst yorumda dediğim gibi benim dediğim olur herşey bana söylencek havası vermek. Görümce, kaynana işte adı illa kötü olurlar
(3,790 puan) tarafından
Valla ister inan ister inanma babam da annem de saygılı bu konuda sana bı şey kanıtlamak zorunda değilim :)
Mesele görümce yada kaynana değil bu isterse başkası olsun eşimin arkadaşı vs olsun bana sorulmadan gelemez kimse kusura bakmasın ben herkese bu ozveriyi gosteriyorsam herkeste mecbur buna bunun adı saygı
+1 oy
(2,560 puan) tarafından
Valla çok iyi demişsin. Benim kaynanamda aynı, bize geleceğinde ya da bizi çağıracağında sadece eşimi arar. Bende artık insan yerine koyup telefonlarına çıkmıyorum bile
(3,790 puan) tarafından
Benimki de aynı malesef
(2,560 puan) tarafından
Yorumları ciddiye alma, bunu yaşayan biri olarak ne kadar sinir bozucu bir durum olduğunu biliyorum.
(3,790 puan) tarafından
Başına gelmeyen bilmez bacı
+1 oy
(17,884 puan) tarafından
Gündüz sen evde iken geleceklerse bir zahmet seni arasınlar akşam oturmaya gelecekler ise o an kardeşini aramasını sorun etmem ama yaptığı doğru değil 
(3,790 puan) tarafından
Gündüz gelecek eşim işte ben karsilicam sor bakalım bana
(17,884 puan) tarafından
Kız bizimkilerde öyle hatta hastanedeyiz postanedeyiz size uğrayacağız şeklinde eşimi ararlardı eşimde beni arardı. Daha oğlum küçüktü o zaman bereket şimdi ayrı şehirlerdeyiz de çat kapı gelemiyorlar
(3,790 puan) tarafından
Benimki de öyle bide kabul etmedim mi tavır aliyorlar
+1 oy
(1,428 puan) tarafından
Benim için fark.etmez canim abisini arasın kardesini arasında sonucda oda bu evden biri
(3,790 puan) tarafından
Olabilir canım kardeşinin evi ama ben kardeşiyle bu evi paylaşıyorum benim de planım duzenim oluyor ve ben evde değilim diyince tavrı değişti hemen
(1,428 puan) tarafından
Camim sana tek tavsiyem eşinle girumcen arası da kalma ,çünkü esin bacısını seçer
(3,790 puan) tarafından
Hayır canım beni seçiyor sen rahat ol çok doldurdu zamanında karın da karın diye şimdi asla ablasına benim hakkımda laf söyletmez
(1,428 puan) tarafından
Helal olsun eşine canim Allah ağzının tadını bozmasın yuva da mutluluk eksik olması
(3,790 puan) tarafından
Amin canım amin ♥️
+1 oy
(19,483 puan) tarafından
O sırada kardeşiyle konusuyomus. Ve ona soylettirmis. Garip bişey yok bunda. Asil telefonu kapatıp tekrar seni araması gereksiz bence. Zaten orda konusuyolar. Eşin sana iletir sorar. Ben sorun etmezdim. 
(3,790 puan) tarafından
Onu sormaya aramış canım hususi . Ben mutfaktayken muhabbet etmişler gelince sordu eşim evde misin diye
+1 oy
(17,736 puan) tarafından
Ama yine eşine sormuş eşine sor evdemi diye belki o an aklına geldi diye düşündüm ben tepkiniz cok fazla olmuş bence
(3,790 puan) tarafından
Onu sormak için aramış
+1 oy
(3,452 puan) tarafından
Bazen abartiyomusunuz acaba evet haklı olabilirsin ama bu denli değil 
(3,790 puan) tarafından
Her seferinde aynı
(3,452 puan) tarafından
Ona bakarsan benim mal gorumcemde öyleydi yüz vermedim evime gelmiyor gitmiyorum oh mis temiz :))
(3,790 puan) tarafından
Bende vermiyorum ondan kardeşini arıyor işte
+1 oy
(1,880 puan) tarafından
Ben sorun etmem ya zaten her geldiklerinde eşimi ararlar 
(3,790 puan) tarafından
Bence saygisizlik
(1,880 puan) tarafından
Valla bacı bırak uzak olsunlr ne güzel benimle muhatap olmayıp eşimi arıyorlar ben çok çektim çok sonra aklım basima geldi ve en doğrusu bu inan
(3,790 puan) tarafından
Benimle muhattap olmak istiyorlar gelmek istiyor ama kocamı arıyor gündüz evde olan benim
+1 oy
(3,339 puan) tarafından
Bazen gelinler de çok abartıyor sonra kaynana görümce postları açılıyor acaba onlar ne düşünüyor 

O ev sadece senin değil ya kocanın da sonuçta belki hal hatır sordu o arada da yarın evdeysen gelelim dedi ne var yahu bende görümceyim bana yapılsa kırılırım 
(3,790 puan) tarafından
Kocamın işte olduğunu biliyor gündüz gelecek ve hususi onun için aramış
+1 oy
(951 puan) tarafından
En iyisini yapmişin 
(3,790 puan) tarafından
+++++
+1 oy
(4,654 puan) tarafından
Canım vallahi çoğu kişi tepki göstermiş sana ama ben sana katılıyorum verdiğin tepkide de çok haklısın Ben de olsam ben de aynı tepkiyi gösterirdim sonuçta kocan işte sen evde olacaksın Bir zahmet seni arasın. Mesela akşam oturmasına çaya ya da eşinin izinli olduğu gün oturmaya gelecekse laf arasında eşine söylerse ona bir şey demem ama normal bir günde kocanın işte olduğu bir gün senin evine geliyorsa bir zahmet seni arasın bence çok iyi yapmışsın.
(3,790 puan) tarafından
Teşekkürler canım o boş yorum yapanlar başına gelmemiş ahkam kesiyorlar işte :D
+1 oy
(3,329 puan) tarafından
Evde mi müsait mi diye sormuş, direkt ablam yarın sana geliyor dese kızardım. Ama bence sorun olmazdı benim için 
(3,790 puan) tarafından
Eşim öyle bı şey diyemez malesef

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 357 göst.
14 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Biricigim (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 238 göst.
13 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3cocuklumutluevli (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 739 göst.
25 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 969 göst.

408,339 soru

12,267,562 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...