+1 oy
1,007 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,879 puan) tarafından
Selam kızlar az önce ben mutfaktayken görümce eşimi aramış bende kahve yaptım geldim eşim konuşuyor neymiş hanımefendi bana gelcekmis evde mi diyor soruyor ya ben eş,sek başı mıyım burda beni arasana 

Girdim kapıdan eşim evde misin hayatım yarın gündüz dedi noldu dedim bende ablam sana gelcekmis dedi değilim evde arkadaşım çağırdı oraya gitcem kim soruyorsa beni arasın dedim 

İyi tamam demiş kapatmış 

Siz olsanız tepkiniz ne olurdu ?? 

Kaynanam da görümcem de hep gelecekleri zaman kocamı ararlar . Sanki ben yok musum gibi davranırlar 

43 Cevaplar

+1 oy
(14,611 puan) tarafından

Hiç sorun etmezdim :) alır telefonu konuşurdum gel abla dite :)

(3,879 puan) tarafından
Diyemem gel diye planım var onun keyfi için iptal edemem
-Reklam-
+1 oy
(1,106 puan) tarafından
Aramız iyi değilse zaten gelmez bana oturmaya .iyiyse de hiç farketmez kimi aradığı Cat kapı da gelebilir aile sonucta .benim abimin evinin anahtarı bile yıllarca bende durmustur yenge değil ablaydi  ne gönlü bol kadınmış kendim evlendikten sonra anladım .
(3,879 puan) tarafından
Çok da iyi değil aramız
+1 oy
(4,049 puan) tarafından
Çok fazla abartıyorsunuz bence kardeşi sonuçta aramış ne olmuş benim görümcem de öyle yapar ne yani kalkıp kızayim mi darilayim mi niye beni aramıyor diye 
(3,879 puan) tarafından
Kardeşi olabilir bacım iyi lap diye gelsin o zaman kardeş evi diye ben neyim bu evde
(4,049 puan) tarafından
Ben yinede çok garipsedim olmadı eşinize durumu açıklayın beni arasın de, misal ben sizin gibi bu kadar fevri davranmazdim
(3,879 puan) tarafından
Kaç oldu söylüyorum kendine de söyledim ama yine aynı
(4,049 puan) tarafından
Hmm anladım
(3,879 puan) tarafından
Kocamı arayınca mecbur kalcam sanıyor herhalde
0 oy
tarafından
Benimkilerde aynilar bende aramayacam artik kabul etmeyeceğim 
(3,879 puan) tarafından
Bende Kabul etmedim ses tonu degisti
tarafından
İyi yaptın kuzun
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Benim gorumcem ya beni ya eşimi arar mesaj atar sorun etmem çünkü bende abime öyle yapıyorum ama çoğunluk gelini arıyorum üstü müsait olması için 
(3,879 puan) tarafından
O beni aramaya tenezzül etmez malesef
0 oy
(397 puan) tarafından
Bence haklısın 
(3,879 puan) tarafından
Saygısızlık diye düşünüyorum bu durumu
(397 puan) tarafından
Öyle zaten canım benimkide beni yeğenini aramıyor eşimi arıyor tam m.al
(3,879 puan) tarafından
Benimki de öyle
0 oy
(592 puan) tarafından
Bire bir aynısı söylerdim
(3,879 puan) tarafından
Üstteki bazı yorumlar şaka :D
(592 puan) tarafından
Onlarda öyle düşünüyo canım yapacak bi şey yok benim annem bile iki adım mesafede müsait misin diye aramadan gelmez. Kaldı ki eş tarafı hazırlık yapmak gerek ev toplu mu değil mi sana bakıyo
(3,879 puan) tarafından
Benjm ailemde öyle asla aramadan çat kapı gelmez sormadan iyice emjn olmadan gelmez
(592 puan) tarafından
Bak benim üstelik eş ailesiyle aram iyidir ama yinede bi mesafem vardır bence olması gereken de budur. Bana göre eşini aramak biraz emrivaki yaptırmak gibi oluyo. Senin kadar takılmam aslında ama negatif bi elektrik sezdim ondan istemiyorsam aynını derim benim derdim daha çok ay hazırlık yapmam lazım tarzı olur açıkcası.
(3,879 puan) tarafından
Emrivaki istedi zaten benden karşılık görmeyince de tribe girdi
0 oy
(13,603 puan) tarafından
Yerinde bi tavır olmuş ne mutlu sana ki gene bi gun önceden aramışlar. Benim eşimi ailesinden biri aradığında gitmicem müsait değilim diyorum direk telefonu açmadan 
(3,879 puan) tarafından
Ben plan yaptım yokum evde dedim hemen sesi değişti bazen onu da yapıyor o çat kapı gelmeyi genelde kaynanam yapıyor kapıda kalıyor
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Eğer eşin evde değilse müsaitse işte busraya gelicem sorar misin diyebilir. Esin evdeyse de zaten sorun yok. 
(3,879 puan) tarafından
Her zaman yapıyor ve onu sormak için aramış ben mutfaktaydim
(4,394 puan) tarafından
O zaman tepkinde haklısın
(3,879 puan) tarafından
Evet ben evde değilim diyince sesi değişti hemen
(4,394 puan) tarafından
Bir dahakinde sana sorar artık. Dediğim gibi benim görümcem de yapar ama nadir bu sürekli olursa sorun zaten.
(3,879 puan) tarafından
Nerde sorcak bacım ilk değil ki bu
0 oy
(5,638 puan) tarafından
Sen bence gereken cevapı vermişsin iyi yapmışsın bence eve kim gelirse geldin senin onun ailen farketmez kadını aramaları lazım
(3,879 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum benim ailem beni arar eşimi de ararlar he gündüz gelecekse bilir eşim evde değil annem olsun babam olsun beni arar
(5,638 puan) tarafından
Bencede öyle olması lazım çünkü evin herşeyini kadın bilir her zaman kadının aranması lazım eşimin tarafı uzak ama benim ailem her geldiğide beni ararlar oda birşey lazım mı diye direk geldikleri de oluyor ama ne olursa olsun annem babam beni her türlü anlar sorun olmuyor ama geri kalanı her zaman kadını araması lazım
(3,879 puan) tarafından
Bence de canım
0 oy
(7,741 puan) tarafından
Evin hanımı aranır. Ben geçen abimle konuştum sohbet ettim sonra abimin  hanımını telefona istedim biraz konuştuktan sonra müsaitseniz bana gelin dedim. Olması gereken bu. Her zaman hanım aranmalı. Sen çok güzel tepki vermişsin.
(3,879 puan) tarafından
Kesinlikle aynı fikirdeyim
0 oy
(749 puan) tarafından
Bana kim aramış farketmez ama eğer bi soğukluğunu varsa konuşulmayan basit durumda olabilir o zmn haklısın öyle bişey olsa bozulurdum bende yok derdim açıkçası 
(3,879 puan) tarafından
Bana farkeder benim için saygı meselesi bu
(749 puan) tarafından
Bana göre değil benim kardeşim geldiği zaman beni arar mesela babası eşimi arar aynı evin insanıyız ikiside bizim ailemiz  konunun saygıyla alakasıda yok algılayışla alakalı birşey benim için eşimin ailesi de benim ailem
0 oy
(125 puan) tarafından
Ay herkes takilmam demiş  ben takılırım arkadaş. Bı kere yaptı onu görümcem önceden . Geldiği zaman şakayla karışık söyledim beni niye aramadn diye . Güldük geçtik bidaha yapmadı. Bende sevmem öyle şeyi . Eşim gündüz napicami nerden bilsin o an yani gerek varmı ondan ona sordurmsya
(3,879 puan) tarafından
Kaç oldu yapıyor dile de getiriyorum ama yok
(125 puan) tarafından
Söylemene rağmen yapiyosa bilerek yapiyodur eşinde aradığında eşimi ara ben bilmiyorum desin karışmasın madem. İçinde fesatlık var gibi resmen
(3,879 puan) tarafından
Evet söylüyor ara diye de ısrarla eşimi arıyor
(125 puan) tarafından
Hiç gerçek yok ozaman görüşmeye gereksiz insanlar
0 oy
(6,286 puan) tarafından
Vllh cnm hiç bilemedim simdi aynı fikirde olmaya biliriz belki ama ev hanımı olarak sana da söylemeleri lzm

Ben hiç takmam öyle şeyler her gelen ztn eşimi arıyor haberimin olması yeterli☺️
(3,879 puan) tarafından
Beni sayan yok
0 oy
(3,992 puan) tarafından
Yanlış canim, eşin değil seni araması gerekiyor eşin nereden bilecek evdemisin degilmisin belki misafir davet ediyorsun işte olan adamlara musaitmisiniz denmez ya evin kadını aranır
(3,879 puan) tarafından
İşte ona sormuş hususi onun için aramış hatta baktim acaba mutfaktayken aradı da duymadım diye mj beni tenezzül edip aramamıs bile
(3,992 puan) tarafından
O zaman alır cevabı oturur. Sonra diyorlar gelinler kötü :)) gelinle kötü değil ki onlar gelinleri yok sayiyor
(3,879 puan) tarafından
Malesef gelme dedjm bende
0 oy
(1,337 puan) tarafından
Ben de bu olayı sevmiyorum. Bana gelmek isteyen beni arasın benlem uhattap olsun. Bazen benim görümcem de yapıyor ama plan uyduruyorum o an kendime valla. Normalde sürekli yazisiyoruz ediyoruz zaten. Plan yapıyor benim haberim yok. Bende kendi planımı uyguliyorum. Ben kimseye gitmiyorum gideceksem gideceğim kişiyi arıyorum. Herkestende aynı özveriyi görmek isterim
(3,879 puan) tarafından
Bende aynı fikirdeyim
0 oy
(501 puan) tarafından
Eşim direk kızı arayıp sorsana der kapatır telefonu uzatmaz bile sağolsun ama çağıracaklari zaman esimi ararlar oda eşime sorayım der bu hiç degismedi ona ragmen onu aramaya devam ediyorlar bende beni arayın olay bende bitiyor diyorum anlamiyorlar aman neyse gitmek istemedigimde esim gelesim yok diyor suç ona kalıyor:D ben kıramam hemen tamam derim çünkü 
(3,879 puan) tarafından
Ben kırıyorum başta susuyordum ama sustukça azittilar
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Valla gündüz evde olan sensin madem sana gelecekler arayıp sana sorsunlar eşine sormaları zaten saçmalık bizimkilerde beni arar eşimi sorar evde mi diye evde dersem biz geliyoruz derler bende siz kardesinizi görmeye mi geliyorsunuz evde yoksa gelmiyorsunuz diye kızıyorum sürekli bana sen bize gelmiyorsun diyorlar kendileri sanki çok geliyor 
(3,879 puan) tarafından
Aman gelmesin çok mu lazim :D
0 oy
(64 puan) tarafından
Bizimkiler de aynı o yüzden hiç istemiyorum gönlüm bile olmuyor
(3,879 puan) tarafından
Bende malesef
0 oy
(51,385 puan) tarafından
bizimde esimi ararlar ikbale sor derler yada o sorayım der bizim tarafta beni arar sonucta cat kapi gelmemis sormus
(3,879 puan) tarafından
Gündüz evde olan benim kardeşi değil

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 357 göst.
14 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Biricigim (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 238 göst.
13 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3cocuklumutluevli (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 776 göst.
25 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 971 göst.

408,628 soru

12,279,467 cevap

37,844 kullanıcı

Kategoriler

...