+1 oy
1,271 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,575 puan) tarafından
Selam kızlar az önce ben mutfaktayken görümce eşimi aramış bende kahve yaptım geldim eşim konuşuyor neymiş hanımefendi bana gelcekmis evde mi diyor soruyor ya ben eş,sek başı mıyım burda beni arasana 

Girdim kapıdan eşim evde misin hayatım yarın gündüz dedi noldu dedim bende ablam sana gelcekmis dedi değilim evde arkadaşım çağırdı oraya gitcem kim soruyorsa beni arasın dedim 

İyi tamam demiş kapatmış 

Siz olsanız tepkiniz ne olurdu ?? 

Kaynanam da görümcem de hep gelecekleri zaman kocamı ararlar . Sanki ben yok musum gibi davranırlar 

43 Cevaplar

0 oy
(833 puan) tarafından
Bize farketmez kimi aramışsa aramış önemli olan haber vermesi çat kapı gelse dahamı iyi birde öyle düşün
(4,575 puan) tarafından
Cat kapı gelmek yemez bacım kapıda kalır ben o geldi die plan iptal etmem . Çok da farkeder sonuçta kocam çalışıyor dimi
(833 puan) tarafından
Oooo yanlış anlama ama senin gibi biriyle akraba olmak istemem
(4,575 puan) tarafından
Hiç sorun değil :) ben zamanında çok sustum alttan aldım yüz buldular şimdi de hadsizlik yapıyorlar
-Reklam-
0 oy
(43 puan) tarafından
Farklı yerleden bakarsak olaya siz onceden gorumce ve kayinvalidenixle sorunlar yasadiginix icin cok ofkelenmissiniz büyük ihtimalle bu konuda haklisiniz  ya da eşinizle konuşurken ver bakiyim bide yengemle konuşayım diyip size diyebilirdi gelmek istedigini  sizde cok kalp kırmayın yine esiniz ailesi sonuçta siz siteminizi belli edin  gorumcenize beni arayin neden esime diyorsunuz diyerek nazikçe bakalım ne diyecek 
(4,575 puan) tarafından
Bu tek seferlik bir olay değil her seferinde kaynanam olsun görümcem olsun eşimi ariyor beni sayan yok. Çok da haklıyım tepkimde
0 oy
(278 puan) tarafından
Açıkçası seni haklı görüyorum canım bende böyle sorunla çok defa karşılaştım eşim iş yerinde eşimi arıyorlar çaya geleceğiz eşim o yoğunlukta beni aramayı unutmuş kapı çaldı esimdir diye üzerime ceketi aldım altımda tayt başım açık kapıyı açtım ama çıkmadım kapı arkasında bekliyorum içeri girsin diye baktım ses yok kimse gelmiyor kafamı uzattım kayınbaba kaynana görümce enişte kapıda bekliyor öyle odama koştum ama çok sinir oldum etraf dağınık evde çocuk var Birgün yine ateşim 38 39 hastayım boğazım enfeksiyon olmuş diş sancım var yine eşimi aramış görümcem kaynanam çat eşim içeri girdi üzerini giyin annemler gelecek diye tabi yine moralim bozuldu sinirlendim eşime bişey demedim çünkü eşim 1 saat önce ne yediğini bile unutuyor hepsi de biliyor yoğun unutuyor huyunu geçen de görümcem çocuğu özlemiş kaynanamlar da eşimle konuşmuş gelin diye eşimde siz gelin demiş tabi yine ev hali müsait değil ortalık dağınık eltim mesaj attı kaynana görümce size gelecekmiş diye eltim den öğreniyorum eşime sordum evet dedi patladım orda ben neciyim burda eve misafir gelecek halim ortada insan bir arayıp haber vermez mi çay koy gelelim musaitsen beni kaaleye almıyorsunuz dlye misafir değil ki onlar diyor degilse o zaman ikramı da sen yap ayıp ama her defasında aynı sorunlar dedim geçen görümcem aramış eşimi bize gelin diye eşim de demiş fatmayı ara söyle haber ver demiş bu abisini arasın hal hatır sorsun kimse bişey demiyor ona ama böyle şeylerde kadınlar konuşmalı bence 
(4,575 puan) tarafından
Ne eksik ne fazla aynı benim adam tarafı hiç sevmem öyle şeyleri

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 362 göst.
14 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Biricigim (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 239 göst.
13 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3cocuklumutluevli (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 792 göst.
25 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 982 göst.

410,999 soru

12,368,886 cevap

42,232 kullanıcı

Kategoriler

...