0 oy
149 göst.
önce Diğer kategorisinde (10,678 puan) tarafından

Selamun aleykum kizlar napiyosunuz ayol anlik postu acayim dedim 

Esim geceye gitti onu yolculayinca ortaligi soyle bi toparladim her yer derli toplu oldu yarin icin yemek de yaptim ispanak yemegi tarhans corbasi yaptim bugunden de yogurt corbasi nohut kaldi birazdan acikir yerim kalanini yarin yeriz elhamdulillah cocugu uyuttum oglen uyumadi aksam bayildi resmen simdi yatsiyi kilmadim onu kilip biraz ders caliscam saat daha erkenken biraz sohbet edelim istedim siz neler yapiyosunuz 

Kizlar bi de bisey sorcam size malum kis geldi terledi usutme hasta olma dedim ustunu segistirdim ev soguk mu kombiyi acsak mi falsn filsn cocuk hasta olmasin diye esimle konustuk cizgi film izledi bugun orda da cocuk hasta olmustu mesela bunlardan mi etkilendi napti bilmiyorum bugun sabahran beri hasta olcam galiba hasta oldum ben hastaneye gitcez falan deyip duruyo bsbanesiyle konusurken ona da atesim cikti hasta oldum demis babasi soyledi kizlar atesini olcuyorum 36.1 burnu acik bogazina baktim kizarik durmuyo aciyo mu diyorum yok diyo (acirsa soyle bi onceki hastaliginda oyle fark ettim kendisi soyledi ) karnin mi agriyo yok basin mi agriyo yok miden mi bulaniyo yok ama hastayim diyo bi de sabah gec uyandi oglen mecbur uyumadi aksam erken yatiririrm dedim son saat sesi bi tuhaf oldu boyle aglamakli gibi acaba uyumadi ondan mi oldu bi de ustune sesini oyle duyunca kizdim bi daha hastayim deme hastaneye gidelim igne yapsinolar o zaman dedim agladi ondan sonra sesi iyice kotu oldu neyse uyudu kalktim pesime uyanmis anne hastaneye gitcez miii diyo sesi yine oyle aglamakli gibi sizce hasta mi laf ogrendi diye dile getiriyo uykusuzluktan da sesi mi bozuldu dersiniz 

3 Cevaplar

0 oy
önce (2,996 puan) tarafından
Ateşi yok canım dikkat çekmek istiyo olabilir ☺

Ama ağlamaklı konuşuyor demişsin hastalık mevsimi zaten boğazları da ağrıya bilir anlarsın zaten bugün yarın 

Kıyamam kuzuma yaa inşaAllah hastada değildir 
önce (10,678 puan) tarafından
Kiz insan supheye dusuyo ates yok kusma ishal burun tikanikligi suran mi agriyo yok buran mi agriyo hic bisey yok hastaymis beyefendi bi sesi bozuldu iste gel de sabah et simdi
O kadar evham yapma balım arada ateşine bakarsın ben öyle olunca aferın veriyorum soğuk algınlığı için
Ay o da evde yok aksilik ama gecen antibiyotik verdi doktor takip et kotulesirsw verirsin demisti kotulesmedi sukur o acilmamis duruyo doktor ates geniz akintisi oksuruk falan gibi durumlarda kullanabilirsin demişti dolven calpol var ventolin acilmamis duruyo sikinti 9lmaz yani
Anladım canım inşaAllah kullanmaya gerek kalmaz
InsaAllah canim
-Reklam-
0 oy
önce (9,046 puan) tarafından
Ayyyy husos bir ara herfirsatta ohooo ohooo ben çok hastayım.diyip duruyordu etkilenmis olabilri
Bencede oyle se iste insanim ici rahat etmiyo
0 oy
önce (1,914 puan) tarafından
Ya ben hasta olucağında ağız kokusundan anlıyorum genellikle. Ogünü serum kokusu gibi geliyor koku. 
Agiz kokusu degilde biraz sicak gibiydi agzinin ici
Hastada olacak olabilir etkilenmişte olabilir..
InsaAllah hasta olmaz
İnşAllah canım

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,154 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Merve1112 (10,678 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 229 göst.
9 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Beratcinar (2,989 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 803 göst.
8 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,829 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
3 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Sevims0022 (119 puan) tarafından soruldu

404,806 soru

12,126,371 cevap

36,488 kullanıcı

...