+1 oy
757 göst.
Diğer kategorisinde (3,431 puan) tarafından

Kızlar hep kaynana görümce postu açılıyor genelde de gelinlere destek oluyoruz ama ya acaba onlar bizim hakkımızda ne düşünüyor post açslardı ne derlerdi:D

Az önce gördüğüm posttan yola cıkarak yazıyorum bunu, görümcesi neden onu arayip evdemisin yarın geliyim dememiş te eşine sormuş, gelin de evde yokum demiş 

Bende bir görümceyim bana yapilsa kirilirdim, belki ben abimle konuşmak istedim yahu laf arasinda da yarin müsaitseniz gelirim dedim ne var bunda dimi ama 

Bazen gelinler olarak ta abartiyoruz galiba 

25 Cevaplar

0 oy
(2,847 puan) tarafından

"Guzumun sarı guzusu, benim sarı Civcivim Allahım iyi ki seni bana gelin nasip etti" olurdu <3 Allah razı olsun çok düşkün bana, tek sorun sarı olmamam ahahaha:D

(3,431 puan) tarafından
Hahah ne iyi kalpliymis ya
(2,847 puan) tarafından
4 oğlu var, kız evlat hasreti çekmiş hep benimle o boşluğu dolduruyor galiba
-Reklam-
0 oy
(51,934 puan) tarafından
ben onlari hic kiskanmiyorum diye baslardi ☺️
(3,431 puan) tarafından
Haha tam tersi yani
(51,934 puan) tarafından
gibi geliyor bana ☺️
0 oy
tarafından
Şimdiki fikirleri nasil bilmiyorum 

Ama öncesini soylym ben başka sehirdeym diyecklrki niye bizimle yaşamak istemiyor yada oğlumuz orda calissn gelin buraya gelsin hep dertleri buydu 
(3,431 puan) tarafından
AA ne alaka ayrı mi kalacaktiniz
tarafından
Evt onlar bunu istiyordu yapmadığım için de sevmediler
0 oy
(43 puan) tarafından
Az öncede o posta cevao verdim 

Yani belki aralarında omceden bi kırgınlık tartisma oldu o yüzden böyle cevao verdi belki  böyle ince düşünmek lazim bazen
0 oy
(3,811 puan) tarafından
Yani canım abini arayıp tabiki konuşa bilirsin o ayrı ama sonuçta abisi yokken gelecek hani arayipta yenge musaitsen sana gelecem diyebilir buda o kadar zor değil ki hem belki bir sorun vardır onun zoruna gitmiştir bende hoşlanmam mesela eşimi arayıp haber vermelerini yada arayıp mesela bize gelin diyorlar bende diyorum mesela beni arayıp niye cagirmadilar yani insan düşünüyor kendini dışlanmış hissediyor önemsiz hissediyor özelliklerde eş ailesi bunu yapınca 

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 1,639 göst.
23 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 202 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Ulnerrr (1,775 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 312 göst.
2 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayalet (1,923 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 444 göst.

411,494 soru

12,386,828 cevap

43,570 kullanıcı

Kategoriler

...