0 oy
87 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (496 puan) tarafından
kizlar cocugum 5 yasinda cok.hareketli cok istegide var hocasida gelsin mutlaka diyor ama ben derslere yonlendirme taraftariyim hani buna yonelsin pek istemiyorum:( yapan eden var mi cevresinde taekwondo antrenorlugu fln onu acik bisey mi

7 Cevaplar

+1 oy
önce (18,702 puan) tarafından
Daha 5 yaşında çocuğun mesleğini şimdiden belirlemeye çalışma bence dostum. Yani hobi olarak gitsin. İlerlesin. Zamanla isterse devam eder. Ben çocuklarımı göndermek istiyorum bir savunma sanatına . Ama biraz daha vakit var. 
-Reklam-
0 oy
önce (1,914 puan) tarafından
Çocuğun kızsa kesinlikle gönder meslek olarak düşünmeseniz bile şu devirde kız çocukları kesinlikle kendilerini savunmasını öğrenmeli he erkekse yine gitsin meslek olarak yapmayadabilir. Şimdi erkeklerde kendilerini koruması gerekiyor.
önce (496 puan) tarafından
erkekk canimmm
0 oy
önce (3,358 puan) tarafından
Bence yönlendir derslerini aksatmaz ki hafta bir kaç gün bir kaç saat oluyor dersleri bende kızımı yazdıracağım 5 yaşına girmesini bekliyorum 
haftada uc saat canim kizlar cok becerikli ama hemen kavriyolar erkekler biraz kit anlayisli
önce (3,358 puan) tarafından
Yani canım haftada 3 saat çok değil ki
0 oy
önce (12,145 puan) tarafından
Sen Bizimkide karate karate diye tutturdu. Hoca getir deneyelim dedi. Gittik Çok güzel gideceğim dedi. Parayı ödedim aylık. Gittik birkaç defa sıkıldı diyor ki şimdi gitmek istemiyorum boşuna para verdim. Götür bi dene illa profesyonel yapacak diye birşey yok
ne biliyim yaa :/
önce (12,145 puan) tarafından
Valla çok fazla gelen vardı biz giderken her yaştan. Bence çok güzel bi etkınlık çocuk için. Enerjilerini boşaltmaları lazım
0 oy
önce (489 puan) tarafından
2 oğlum gidiyor bütün sülale Taekwondocu 2 dersleri aksatmıyor aksine orda çevre ediniyor özgüvenli oluyor, disiplinli olmayı öğreniyor,ablam kaynımda hoca bende olacaktım ama şehir dışında kursu vardı gidemedim 
0 oy
önce (2,689 puan) tarafından
5 yaşında çocuk ilerde zaten okula gidecek tün hayatı ders olacak ne gereği var derslere yönlendirmenin 

Gönderin mis gibi hareket etsin enerjisini atsin

Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur diye boşuna dememiş 
0 oy
önce (3,929 puan) tarafından
Lisans alirsa cocuguna cok katkisi olur. Ikinci olarak disiplini ogrenir. Benim oglum 4 yasindan beri yuzmeye gidiyor. Suan 1. Sinif. Yuzme dersleri haftada 2den 4e cikti. Ona ragmen dersleri vs etkilemiyor. Ona gore duzen kurarsiniz.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 106 göst.
9 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 227 göst.
0 oy
4 cevap 79 göst.
14 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,848 puan) tarafından soruldu

404,807 soru

12,126,372 cevap

36,488 kullanıcı