0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kocam her lafı soylesede içimde ona karşı sevgimi atamıyorum ne yapmalıyım 

6 Cevaplar

0 oy
(5,740 puan) tarafından
Valla çok yanlışı olursa ister istemez eşimden soğurum 
tarafından
Çok yanlısı var ve artık kendimden ödün vermiyor m
(5,740 puan) tarafından
Büyük hatalar ise kendi adıma konuşayım süründurmeden affetmem ama affedilemeyecek hatalar ise yol ayırım ben
tarafından
Aldatma yok ama diğer türlü biznikinci planiz
(5,740 puan) tarafından
O kadar da değil yaa insanın önceliği ailesidir bunu kavrayamiyormu madem anlamıyor neden evlendi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçen eşime dedimki sanmaki sen yanımda yoksun seni alttan alıyorum seviyorum sensiz yaşayamam o diyorum ama yanımda olsan haddini asarsan o zaman arkama dahi dönmem bu bendeki aşkın kule döndürürsun üstüne birde bir kova su dökersin yüzümü dahi göremezsin
tarafından
Bir türlü anlatamıyorum
tarafından
Sanki gitmek istiyorsun. Ama içindeki sevgi durduruyor gibi bir izlem aldım ne derse desin o içindeki aşk gözünü kör ediyor
(80 puan) tarafından
Nerde eşiniz ayrimisiniz
tarafından
Cezaevinde..
tarafından
Bir kere daha sormuştun sanirim
0 oy
(1,918 puan) tarafından
Sevgi değil de belki birine bağlanma ihtiyacı dir. Ya da insanız birini sevmek istiyoruz o biri eşindir o yüzden dir. Ya da bardağı taşırmamıştır henüz o raddeye gelmesin inş düzelir yoluna girer 
0 oy
(2,640 puan) tarafından
Dert etme o yavaş yavaş bitiriyor seni de sevgini de
0 oy
tarafından
Vallahi kusura bakma da şimdi yazacam da linç yerim sabahki açtığın post sana söylediği lafta yenilir yutulur değil kimse vazgeçilmez değildir kendinizi bu kadar değersiz etmeyin Allah aşkına burnunu iyice sürt sana birdaha değil o kelimeyi gölgene bile lafa edemesin 
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Git başka adamın altına yat diyen insana hala eşim diyebiliyorsan, bu lafa rağmen soğumadıysan biz değil taktik vermek seni buz dolu küvete soksak kâr etmez ...

İlgili sorular

+4 oy
30 cevap 680 göst.
0 oy
5 cevap 136 göst.
0 oy
14 cevap 301 göst.
29 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde smrmhmt (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 176 göst.
18 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Evinesn (9 puan) tarafından soruldu

412,324 soru

12,412,120 cevap

44,896 kullanıcı

Kategoriler

...