0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
Kızlar eşinizin gittiği konumu biliyorsanız bendeki uygulama ile görüyorum ve esim her sali aynı konuma gidiyor kahvehane büyük ihtimal bugünde amcaogkunuj yanına başka ilçeye gittiğini söyledi ama telefon konuşmaları kahvedeki arkadaşları ile buluşma yalanını yakalıyorum tepkiniz ne olur ha birde ben geçen gün hastanede yattım kansizliktan ötürü 2 gün ve kızım çok hastaydı her ne kadar annem yanında olsada hastanede haftasonu araya girerek daha bekleyemezdim kontorum bile yoktu hastaneden imzayla ayrıldımve esim gorumcemle konuşurken hastaneyi terketmis vs hakaret ahmak şeklinde kelime kullanmis benim icin gebersede yine götürmem demiş gorumcemde hasta olsun yine gidecek yine terkedecek demis halalik yapmayan biri halimi hatrimj sormayan birine dedikodumu yapmis tepkiniz ne olurdu esime kizdim yabanciya demedim ailemdir diyor aileme dedim diyor eee ailense neden cocuklarin hasta olurken ben dogum yaparken ev tasirken hicbiri yok yegenlerim ve annem olur bu dedikoduyu yapan baska kardesede akrabayada yapar sinir kupune dondum

2 Cevaplar

0 oy
(1,070 puan) tarafından
Kontör paket vs yoksa bıle o insan hastaneye yatmış yaptırmak çok mu zormuş?? Parası yoksa sözde ailesinden alsaydı madem yabancı degıller lafı olmaz bunların 

Çok yanlıs davranışları malesef eş böyle olmamalı
(54 puan) tarafından
En nefret ettigim davranis ben soylememe ragmen kabullenmedi yani benim gecmis tartismalari yuzume vurdu kabullenmemesi hen ailem kelimesi kullanmasi uzerine 5 dakkaligina disarda hava aldim pesimden aramadi bile napayim sizce
(1,070 puan) tarafından
Ne yaparsan yap değişmez malesef kendını gelıstırememıs kro bır tip canlandı gözümde ben insanların değişeceğine inanmıyorum sadece çok iyi taklit yapabilirler
(54 puan) tarafından
Cok uzuluyorum 2 cocugum var hamileyim kansizlik degerim 6 olmustu ama birde gorumcem beni sorarken yani esim aramisti gorumcem sey demis esin nasil demis insan ya isimle seslenir yada yenge der sanki amcasinin oglunun gelinin hatrini soruyor fazla tepki veremiyorum nereye gideyim napayim abimde esime eger bir daha evden cikarsa o sekil biz kardesimizin arkasinda degiliz dedi
(1,070 puan) tarafından
Abin nıye öyle dıyor ne alaka nereye çıktın kı sen?
Valla kusura bakma canım da böyle bır hödüge neden 3. Çocuk ya aıle arkanda degıl kendı madde gücün yok koca desen evlerden İrak eee nıye ya nıye canına yazık
(54 puan) tarafından
Esimle 3 ayda bir iliski yasiyoruz afedersiniz enfeksiyonumdan oturu birde yatak odasi kucuk oldugu icin ben cocuklarin yaninda yatarim baska o da 3 ayda bir olan iliskide 3.kaldim yine de sukur ama cok zoruma gidiyor gorumcemin oyle demesi birde kendisi bir ara istanbula gelirken ben 3 ay baktim o da cocuklarindan uzakti tam ameliyat gunu tedaviyi terketti benim yaptigimi yapmisti ama abisi ile konusurken ee yine gider yine tedaviyi reddeder diyor yahu sende cocuklarin icin tedavini yarim biraktin icim agliyor birde disari cikmamin sebebi nefes almak icin 10 dakkaligin 10 sokaga tur atip geldim
(1,070 puan) tarafından
Çevrenızdekı erkekler adam değil ben bunu anladım
Bırde esınde aranda garip bır durum var evlilik böyle olmaz aşk tutku heyecan  sıfır 3 ayda ilişki ne demek korunmazsan senede bır olduğunda da tutar o ayrı konu ama siz eş gibi değilsiniz zaten belki bu ilişki baştan sorumluydu sen yeni görmeye  başladın
(54 puan) tarafından
Kacarak evlendik ben 30 gircem o 41
(1,070 puan) tarafından
Kaçarak evlenip mutlu olan görmedim daha malesef yaş farkı da çok kendını yakmıssın be canım
(54 puan) tarafından
Aynen oyle is isten gecti artik ben ona dogum gunu pastasi alacam ustune de  yaş olmuş 41 sayisi koyacam jsjsjs hak ediyor
-Reklam-
0 oy
(4,468 puan) tarafından
Böyle birine eş demek dahi yanlış vicdansız 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 55 göst.
0 oy
13 cevap 319 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,604 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.