Kızlar eşinizin gittiği konumu biliyorsanız bendeki uygulama ile görüyorum ve esim her sali aynı konuma gidiyor kahvehane büyük ihtimal bugünde amcaogkunuj yanına başka ilçeye gittiğini söyledi ama telefon konuşmaları kahvedeki arkadaşları ile buluşma yalanını yakalıyorum tepkiniz ne olur ha birde ben geçen gün hastanede yattım kansizliktan ötürü 2 gün ve kızım çok hastaydı her ne kadar annem yanında olsada hastanede haftasonu araya girerek daha bekleyemezdim kontorum bile yoktu hastaneden imzayla ayrıldımve esim gorumcemle konuşurken hastaneyi terketmis vs hakaret ahmak şeklinde kelime kullanmis benim icin gebersede yine götürmem demiş gorumcemde hasta olsun yine gidecek yine terkedecek demis halalik yapmayan biri halimi hatrimj sormayan birine dedikodumu yapmis tepkiniz ne olurdu esime kizdim yabanciya demedim ailemdir diyor aileme dedim diyor eee ailense neden cocuklarin hasta olurken ben dogum yaparken ev tasirken hicbiri yok yegenlerim ve annem olur bu dedikoduyu yapan baska kardesede akrabayada yapar sinir kupune dondum