0 oy
138 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (226 puan) tarafından
Hanımlar oğlum 5 aylık 4 aya kadar uykusu çok güzeldi sadece mama için uyanirdi ama son 1 aydır uykusu o kadar değişti ve bozuldu ki yarım saat derin dalıp yatmıyor ya gece uykusu hiç yok gündüz uykusu hiç yok uykuya hep direniyor dakika başı uyanıyor ve artık gerçekten ayakta sallamaktan filan dermanım kalmadı dayanamıyorum kullanan çok insan gördüm asla ilaçla uyutmak oğlumu diyordum ama büyük konusmamak gerekmiş gerçekten dermanım kalmadı kullananlar bilgi verir mi lütfen fayda ediyor mu doktorlar öneriyor mu nasıl kullanmalıyım 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizim..grlin kullanıyordu 
-Reklam-
0 oy
(753 puan) tarafından
Zararlıymis diye duydum doktora danis o yonlendirsin 
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Bir süre kullandim doktor ve eczacı önerisi ile ama tavsiye etmiyorum. Yan etkisi çok. Bir iki kere dene ama alışma sürekli kullanma sakın. 
0 oy
(4,172 puan) tarafından
Benim takip ettiğim doktor önermiyor canim, bebeğin daha küçük, bu aylada uyku gerilemesi var malesef. Ayrica diş çıkıyorsa o da uyutmaz damaklarina baktin mı 
0 oy
(2,271 puan) tarafından
kızım 14 aylık kızım onun uyku düzeni de çok kötü, bir aya falan olmadı dokturuna danıştım ben önermiyorum dedi bende almadım.
0 oy
(73 puan) tarafından
Kimi doktorlar eczacılar ve öneri kimileride asla kullanmayın diyor benim kızım küçükken hiç uyumazdi bir gün aile hekimime sordum oda iyi bir doktor olur dedi verebilirsiniz dedi bir iki eczacı da onu önermişti baybay night bin içerinde bitkisel şeyler var demişti bir yıldan fazla kullandım ama ara ara sürekli kullanmadım 
0 oy
(703 puan) tarafından
İyide canim çocuğun uykusu buyuyune kadar değişecek 1 ay ne ki. Çok küçük daha yazık günah. Biraz daha sabır.
0 oy
(412 puan) tarafından
Çok küçük 4.aydan sonra uyku gerilemesi oluyor düzelir ne kadar onerselerde bir yaşından önce kullanikmasi doğru değil bende geçen sene kizlarima bir kaç kez kullandım ama bir yaşını geçmişslerdi onda bile korka korka  biraz daha sabır düzelir yakında
0 oy
(25 puan) tarafından
Yani bir ay ney ki.. daha dur bismillah bebiş 5 aylık diyorsun gayet normal uyku gerilimi falan, hemen ilaçlara uyuşturucu uyku damlalarda çareyi aramayın lütfen ama..çok zararlı! yazık günah 5 aylık yani lütfen. Biraz sabır edin uyku düzeni oluşur yine.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 174 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Esra125 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.
0 oy
13 cevap 357 göst.
19 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eliftanriverdi (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
22 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu

409,601 soru

12,313,598 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...