+1 oy
160 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,028 puan) tarafından
Kızlar ben yaklaşık 1 ay sonra ameliyat olacagm. Sol göğsüm alinacak. Lenflerimde alınacak ama kaç tane bilmiyorum. İnşallah alinmaz da.. ameliyattan sonra kaynanamgilde kalmayı düşünüyorum. Zaten ameliyattan 1 ay sonra ışın tedavisi göreceğim. Onada her gün gidip gelecegm. Kendimi toparlaym flan derken 2 3 ay belki daha fazla orda kalacagz. 1 2 ay ağır flan kaldirmamam lazım. Her neyse işte.. kaynanamgilin evi müstakil. Apartmana gore biraz soğuk oliyor haliyle. Evleri geniş. Ama dogalgazi yüksek yakarlar yani cimrilik yapmazlar . Ben kizimla yatiyorm şimdilik ama ameliyattan sonra onunla uyuyamam. Mecbur kaynanam ile yatacak. Eşimin bekarken kaldığı oda da kaynanamin eski yatağı var. O oda biraz diğer odalara göre soğuk oluyor. Bu kışta çetin geçecek belli. Acaba diyorm uyku tulumu mu alsam. Hiç almadm . Kızımda 2.5 yaşında bu arada.. siz olsanız ne yapardınız kızlar?

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence almalısın çok rahat gercekten
-Reklam-
0 oy
(8,089 puan) tarafından
Al bence de. Oğlumun odası soğuk kuzey cephe. Hiç uyku tulumsuz uyutmam. 
0 oy
(3,539 puan) tarafından
Ben de almadan önce gereksix buluyordum ama kesinlikle çok rahat bişey 2.5 tog alma çok kalın olur ben LCW 1.6 tog kullanıyorum tavsiye ederim pamuklu terletmiyor
0 oy
(30 puan) tarafından
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin canım oncelikle. Ben bebeğimi hep tulumla yatırıyorum. Büyük rahatlık üşüme derdi yok. Tulum derecesine gore oluyor 22 derece ve ustune 1 tog giydiriyorum  içine inci pijama . Ama eger ev 18 ila 22 derece ise 1.5 tog uine icine ince bir pijama ile ama ev daha da soğuk olursa  2.5 tog uygundur. Lc wakikide 1.6 ve 2.5 tog var. Evin soğukluğuna gore alabilirsin.
0 oy
(2,135 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabb'im şifa versin bence al çok rahat oluyor için rahat eder kızım 2 yaşında geçen kış da uyku tulumu kullandım bu kıs da aynı şekilde sıcacık yatıyor üstü açıldı örteyim derdi olmuyor benim ki yorgan örtmeyi de sevmiyor 
0 oy
(5,453 puan) tarafından
2.5 tog al içinede geceliğini giydirdiğin zaman üstüne battaniye yorgana bile gerek kalmaz benim oğlan 4 yaşında hala giydiriyorum üstünü açıyor diye 

Bu arada son 50 yılın ek soğuk kışı gelecekmi
0 oy
(1,491 puan) tarafından
İdeal olur bence almalısın çok rahat edersin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 152 göst.
22 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde melikeili (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 413 göst.
14 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 560 göst.

Kategoriler

1,493,253 soru

24,398,799 cevap

349,950 kullanıcı

...