0 oy
158 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (173 puan) tarafından
Kızlar eşim ve ben genelde masada yemeğimizi yeriz eşimin ailesi geldiğinde yer sofrasında hazırlarım masada yemeyi sevmiyorlar evime çok gelenim gidenimde olmuyor açıkçası ama bunu kirada oturduğum yerede bağlıyorum biraz hiç arkadaş olabileceğim yasitim yok hep yaşlı teyzeler pek tanidigimda yok yani ama kendi evimize gececegiz salon takımının yanında yemek masası da alayım mı bilemedim eşimin ailesi hariç diğer gelenleri masada ağırlar miyim ki bilemedim

6 Cevaplar

0 oy
(13,556 puan) tarafından
misafir için değil kendin için alacaksan al. yerde çok nadir yerim, eşim yer sofrasına oturamıyor bacaklarının uzunluğundan. bu yüzden bizim için şart

nasıl rahat ediyorsan öyle 
(173 puan) tarafından
Kendimiz için mutfak masası var mutfakta yiyoruz biz
(13,556 puan) tarafından
o zaman sana kalmış.
-Reklam-
0 oy
(968 puan) tarafından
Bence almalisin
0 oy
(173 puan) tarafından
???????? Kızlar akıl verin
0 oy
(585 puan) tarafından

Evin müsaitse al tabiki sonra alırız şimdi gerek yok falan deme ilk fırsatta ne alırsan o kar kizz :D

0 oy
(2,685 puan) tarafından
Cocugn falan varda ilerde okula basladgnda illa bi ortam kurarsn canm.gelenjm gideninde cok olur belki evine tasndgnda arkads ortami kurcksn bence almaliism suan almazsan ilerde alirim dersn ama suanki fiyata asla nulamazsn sonra pisman olursn.bence her evde olmalindiye dusunuyorm.benm sadece mutfak masam var bemde cok istiyorm ama malesef benm evim cok kucuk ve oda sayisi az oyizden koycak yerim yok yerin varsa al derim
0 oy
(4,071 puan) tarafından
İlla ki eşli misafir gelir herkesi yer sofrasında ağırlayamazsınız ki. Ya da bayan erkek ayrı sifra kurmak isterseniz masa yine şart. İmkan varsa alınmalı. Oturma odasında yer sofrasında yeriz biz de ama evimizde salon ve mutlakta masa var 

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 272 göst.
+1 oy
7 cevap 101 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,509 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 342 göst.
14 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zoze49maho67 (1,232 puan) tarafından soruldu

411,463 soru

12,385,891 cevap

43,520 kullanıcı

Kategoriler

...