+1 oy
689 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (826 puan) tarafından
Kızlar eşleriniz çocukların altını temizlermi , benim eşim hiç temizlemez hani şu videolarda yapıyorlar babalar bebeklerin bezinj değiştirirken maske falan takıyorlar, bayılcak gibj oluuorlar . Benim eßimde aynı öyle ben temizlerken bile bazen öğürür. Yanj hiç temizlemez, merak ediyorum başka evlerde durumlar nasıl, ben onun o haline şaşırıyorum çünkü bazen temizlerken elime bile bulaşıyor yinede hiç öğüresim gelmiyor.

38 Cevaplar

+4 oy
(1,029 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Benim eşimde öyleydi en başta . Sonra baktı ben yorgunluktan felç geçiriyorum sabahları kalkardı üstünü değiştirirdi altını aldırdı sütünü içirirdi işe gidinceye kadar sonra ben kalkardım . Hala öyle oğlum 2 yaşında sabah eğer öğlenciyse kalkar üstünü değiştirir altını alır kahvaltısını hazırlar kahvaltı yaparlar birlikte öğlene kadar uyurum sonra öğle uyku zamanı gelir oğlumun bir posta da onunla uyurum 
tarafından
Uygulama, maskeli baloya döndü herkes aynı kim kim belli değil :D
(336 puan) tarafından
Hiray0 sende sevgi misin ?
(336 puan) tarafından
Maalesef ben gizli takılmak istiyorum kusura bakmayın:D
tarafından
E sen beni de biliyon :D
(134,005 puan) tarafından
soyle ben kusura bakarim
-Reklam-
+8 oy
(3,632 puan) tarafından
Kızım var hiç değiştirmedim bu eşime guvenmemekle alakalı değil kızımın özel alanı babası görsün istemedim yani kızım zibinla bile durmaz babasının yanında anne ayıp der şuan 4 yaşında 
(454 puan) tarafından
İki yasina kadar mahrem deil ama ikinyasindan sonra babaya bile kiz cocugu mahrem oluyo benimde kizim var esim hic degistirmedi ama allah korusun mecbur kalica bi durum olirsa yapr
(3,632 puan) tarafından
Vall canım çok kötü durumlarda yönde ben değiştirdim şuan artık tuvalete gidiyor zaten benim düşüncem böyle
(3,541 puan) tarafından
Söyle bi durum var canım
Bebeğimiz dogdugunda illaki eşimiz yardım etmeli
Sonuçta tek başımıza yapmiyoruz o çocuğu
Uyuyabilir mamasini icirebilir oynar gezdirir biseyler yapar
Ama ben şahsi olarak soyleyim mecbur kalmadigim sürece çocuklarımın altını degistirttirmedim üstünü giydirttirmedim hele ki banyosunu yaptirtmadim
Ha hasta olsun mecbur kalırsın kimsen yoktur ne biliyim herhangi bi zor durum olur o zaman esine dersin şunu yap bunu yap altını degistir vs
Ama onun dışında şahsi olarak söylüyorum yine yorgunda olsam uykusuz da olsam kesinlikle yaptırmam o gibi durumları yaptirmadim da sevmiyorum acikcasi
Ama onun dışında yeri gelir mamasini yedir derim ilgilen derim uyut derim gezmeye çıkart derim
Bu benim şahsi görüşüm
(3,632 puan) tarafından
Evet tam demek istediğim bu yani onun haricinde alt açmak özel ve mahremiyet geliyor sahsen
(3,541 puan) tarafından
Aynen canım
+6 oy
(2,603 puan) tarafından
Tabii ki temizleyecek. Tek benim evladım mı o da bakacak. Emzirmek dışında gücü neye yetiyorsa hepsini yaptı, yapmak zorunda. Sıkıyorsa aksini düşünsün. 
+4 oy
(4,417 puan) tarafından

Altını da alır karnını da doyurur üstünü de değişir alir park park market market gezerler 

Örneğin dün akşam ben erkenden uyudum 7 gibi altini değişmiş duşunu aldırmış giydirmiş uyutmus 

Yakinda doğumum var Bugün beşik için yatak odasında yer hazırladim sen bu tarafta yat bebeğin tarafında ben yatayim dedi 

Allah' razı olsun 

+3 oy
(2,395 puan) tarafından
Asla elini vurmaz hatta soyle söyleyeyim oglun 4 buçuk yaşında evde ben yokken. Çocuğun tuvaleti gelmiş kaynana gile indirmiş halası temizlemis poposunu falan bebekken falan elini vurmazdı geceleri altı açıksa baglardi o kadar 
(826 puan) tarafından
Tıpkısının aynısı
(2,395 puan) tarafından
Şans ne deyim ki
+3 oy
(412 puan) tarafından
Benim midem hassasti doğumdan önce bı keresinde bir aylık yeğenim üstüme kustu diye ortalığı ayağa kaldırmıştik bı o oguruyu bı ben annemler kendi aralarında napacaksa bide ikiz kusarlarsa çiş yaparlarsa bayılır heralde demişler esimede anlatmışlardı oda ben değiştiririm demisti öylede oldu ben hiç tiksinmedim ama hep yardımcı oldu hala babaları eve gelsin bana değiştirmiyorlar baba yapacak diyorlar
(826 puan) tarafından
Anneliğin verdiği o merhamet le sanırım hiç tiksinmiyor anneler. Hqlbuki hamileyken sabuna deterjan a bile öğürüp kusan ben şimdj seve seve temizliyorum bebeğimi.
(412 puan) tarafından
Bebeğimin büyük olaninj gösterdi Dr küçük olanı da çıkarıp gösterdi sonra dayanamadı yüzüme koydu o kanlı bembeyaz haliyle öptüm  o an anladım onların hicbirseyinden tiksinmeyecegimi annelik ne kadar kutsal biseymis
+3 oy
(4,406 puan) tarafından
Sabahları ben oğlumu okula götürdüğümde eğer kızım uyanirsa degistiriyor ya da akşam işten geldiğinde işte yine işim varsa filan değiştirir. Oğlumda daha meraklıydı yemin ederim kakasını incelerdi ne yemiş içmiş hatta bir keresinde üzümü iyii sindirememis üzüm.kabuklari vardı bir daha üzüm vermeyelim sindiremiyor demişti. Çok değişik ben o kadar bakmam yani o bakardı şimdi öyle değil tabi. İlk olduğu için sanırım daha çok üstüne düşerdi bir de bende çalıştığım için o da yapardı yani hakkını yemiyim. Şimdi pek sık yapmjyor zaten eve 10 da geliyor
+3 oy
(705 puan) tarafından
Asla yapmaz bir kere bile görmedim yardımcı olduğunu iki oğllum var herşeyiyle ben ilgilendim bırak altını değiştirmeyi iki dakika bakmaz bile neler duyuyorum neler okuyorum burda ne güzel herkesin eşi bakıyormuş inşallah benimkide bakar şimdi de hamileyim 27 haftalık doğumdan sonra nolcak  Rabbim güç versin bana
(2,395 puan) tarafından
Yanlış anlama cnm da niye böyle bir adama çocuk dogruyorsun senin canın yok mu veya hayatın ben tek çocukla kaldım ikinci cocuk fikrini ikimizde istemiyoruz ki ben hiç değecek adam değil evladıma karşı iyi hoş ama bana karşı sıfır hoş görü tribimi çekmez yemek yapmasam rezil eder ne bilim ev dağınık olsa dur şuna da ben koşayım demez o yüzden oğlum eline de yok yüzüne de bilmiyorlar ben mi yanlış düşünüyorum
(705 puan) tarafından
Yani ne blim herşey üst üste gelişiyor çok seviyorum onu yardım etsin çok isterim bunu da söylüyorum kendisine anlamam diyip geçiştiriyo anasıda öyle alıştırmış hiç tahmin etmezdim böyle olucağını
+3 oy
(1,819 puan) tarafından
Benimki altını almazdi hiç de niye çocuğun altını almıyor bu adam diye aklıma gelmedi valla 
+3 oy
(619 puan) tarafından
Bezini değiştirir, banyo yaptırır, bir ara çalıştım kızım 1 yaşındayken. Gündüz eşim gece ben baktım. Kimsemiz yok başka benim çalıştığım sürede hiç gözüm arkada kalmadı. Sonrasında ben kızımdan ayrı kalmaya dayanamayıp istifa ettim. Yemeğini yapar, yedirir. Dışarıda işi varsa alır kizimida bende evde kafa dinlerim biraz veya işlerimi hallederim rahatça temizlik yaparım. Allah razı olsun. Bazen büyük tuvaletini yaptığında bilerek eşime veriyorum değiştirsin diye :D Bugün 6da uyanmış kızım eşim almış salona götürmüş duymadım, beni de uyandirmamis. Sonra bir baktım salonda ikisi uyuyakalmislar 
+2 oy
(745 puan) tarafından
Doğduğundan belli değişir işten gelince mamasını verir altını değiştirir Allah razı olsun eşimden o konuda hep yardımcı olmuştur ve hep sözü yardım değil ben babasiyim elbette yapacam olmuştur 
(826 puan) tarafından
Ne güzel maşallah herkes aynı olmuyor tabi .
(745 puan) tarafından
Öyle maalesef
+2 oy
(4,619 puan) tarafından
Şaşırtıcı daha dün bile uykusuz kaldım diye eşim sabah saat 9:30 kızımı verdi cane açtır galiba dedi emzirdim baktım altı ıslak bende baya uykuluydum bırak sen uyu ben değiştiririm dedim aldı valla altını açmış giydirmis uyutmus ben o sırada uyuyordum mecbur kalınca işim olunca yada ben yorgun olunca yardım ediyor sonuçta onunda evladı 
(826 puan) tarafından
Rabbim daim etsin , yok benjm eşim bu konuda yapmıyor zaten normaldede öyle herşeyde seçici bir yapısı vardır yok o kokar yok şu şôyle yok bunun burası ***** yanj kıl huyları var.
(4,619 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah düzelir canısı bide amin amin amin
+2 oy
(913 puan) tarafından
Hiç temizlemedi hiç banyo yaptirmadi hiç kıyafet giydirmesi hiç birlikte dışarı çıkmadılar hiç emanet edip dışarı çıkmadım hiç hiç hiç :))) büyük 5 küçük 2 yasinda
+2 oy
(9,718 puan) tarafından
Benim eşimde aynı şekilde bu annelere bahsedilmiş süper bi güc bence :) beben osurur sevınırsın s.çar sevinirsin temizlediğin dert olmaz :D
+1 oy
(134,005 puan) tarafından
bezliyken degostiriyodu simdi lazimligini vs temizler yapmak zorunda yoksa beni cinnet gecirirken gorur kii bu hic hos olmaz
+1 oy
tarafından
Benim oğlumun üvey babası banyosunu yaptırır bezini değiştirir üstünü değiştirir gerçek babası da yok gibi 3 aylıkken gördüydü en son üç buçuk yaşında şimdi çocuğum
+1 oy
(1,157 puan) tarafından
Eşim yedirir içirir oynatır bi anne gibi bakar ama asla altını değiştirmez bir kere denedi kustu o derece yani bende ısrarcı olmuyorum 
+1 oy
tarafından
Degistiriyor mama veriyor bakiyor kizima cok şükür 
+1 oy
(3,541 puan) tarafından

Mecbur kalmadigim sürece  degistirttirmem 

Gerek duymuyorum hele ki kiz çocukların altını değiştirttirmemeye çalışırım 
Zaten dinen mahrem
+1 oy
(13,709 puan) tarafından
Ben söylersem degistiriyordu öyle oflayip puflamazdi da şimdi Wc ye de götürüyor ben goturemeyecek durumdaysam sayet

İlgili sorular

0 oy
65 cevap 936 göst.
0 oy
65 cevap 678 göst.
18 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde AyseBurak (332 puan) tarafından soruldu

409,981 soru

12,326,627 cevap

39,106 kullanıcı