+2 oy
718 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (946 puan) tarafından
Kızlar eşleriniz çocukların altını temizlermi , benim eşim hiç temizlemez hani şu videolarda yapıyorlar babalar bebeklerin bezinj değiştirirken maske falan takıyorlar, bayılcak gibj oluuorlar . Benim eßimde aynı öyle ben temizlerken bile bazen öğürür. Yanj hiç temizlemez, merak ediyorum başka evlerde durumlar nasıl, ben onun o haline şaşırıyorum çünkü bazen temizlerken elime bile bulaşıyor yinede hiç öğüresim gelmiyor.

38 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çok saçma yaa senin evladın sinfda neyine tiksiniyorsun benm eşim yapar eğer musiat deglsem elimde bı iş varsa oğluşumun altını degstrir mutlu bile oluyor kaka yapıyor diye seviniyoruz hatta oğlum kaç kere elime isedi kaka yapti altını temzlerken eşimede aynı şekilde bence çok yanlış davranıyor esin
-Reklam-
+1 oy
(13,389 puan) tarafından
Temizliyordu yine bebeğim olacak yine temizler. Eşime sağ gözümün sola güvenmesinden daha çok güvenirim ben bebek bakımı konusunda.
+1 oy
(18,592 puan) tarafından
Benim eşim oğlumun her şeyi ile ilgilendi dokuz aylık olana kadar mecburi haller dışında hiç kaka temizlemedi çok hoşlanmıyordu. Sonra ben işe döndüm çoğunlukla o baktı ve sorunsuz temizliyor hatta şöyle söyleyeyim oğlum şu an tuvaletim geldi dediğinde eşimle en son ben gittim şimdi sen git muhabbeti yapıyoruz
+1 oy
(1,146 puan) tarafından
ben evden gitsem ve 10 gün gelmesem. bana mısın demez o kadar diyim. 1 buçuk yaşında ikizlerim var. bıraksam 7 gün 24 saat ben kadar bakıyor. şuana kadar yapmadığı tek şey, tek başına çocuk yıkamak. o da kız çocuğu oldukları için. ama gerekseydi onu da yapardı eminim
+1 oy
(4,795 puan) tarafından
Temizler bazı geceler ben uykusuz kalırım sabah o bakar kalktığımda temizlemiş olur iyi temizlemişsin deyince de o benim evladım tabi ki yapacağım der 
+1 oy
(4,805 puan) tarafından
Doğduğundan beri altınıda değiştirir banyoda yaptırır gece uyandığında bakarda kapıdan içeri girer girmez benim mesaim biter onun mesaisi başlar çocuk uyuyana kadar devam eder hatta şu ara aabah öğle akşam yemeğini yediriyor ben bu çocuğu babamın evinden getirmedim ben annesiysem oda babası bakmak zorunda
+1 oy
(1,002 puan) tarafından
Eşim kızımız doğmadan ben yenidoğmuş bebek tutamam falan diyordu sezaryen oldum 10 gün altını da kendi değiştirdi üstünü de kendi giydirdi banyo yaptırırken de annem yardım etti herşeyini kendi yaptı :) şimdi çiş varsa alıyor ama kaykayı temizledikten sonra beni çağırıyor bi yerinde kalmış mı bak diye. Allah başımızdan eksik etmesin yemeğini yedirir banyosunu yaptırır oynar oyalar gece özlüyorum der kızına sarılır yatar beni uyandırmaz çoğu zaman ben hep ilk başta kendisinin ilgilenmesini bağlıyorum bunu ilk ten tene teması bile babasıyla oldu kızımın birbirilerine çok düşkünler :) 
+1 oy
(2,769 puan) tarafından
Yeni doğduğunda değiştiriyordu, mamasını yediriyordu ama kızım büyüdükçe kimsenin yapmasına izin vermiyor. Ama eşim devamlı takip eder, kaka yaptı mı, bezi ne zaman değişti diye. Hiçte iğrendiğini görmedim. İğrense zaten o bezi yediririm bilir
+1 oy
(3,920 puan) tarafından

Annelik farklı tabi benimki de tiksinir bazen yapamaz. Ailelerin diline bile dolandı ama vazgeçmedi eşim zaten baş başa annesine gittikleri için bakımını yapmak zorunda her zaman yanlarında olamam:)

+1 oy
(5,462 puan) tarafından
Yok eşim değiştirmez zaten izin vermem degsitirmesine onun dışında kızıma geceleri o bakar mama filan yapar kalkınca o ilgilenir ben sadece altını değiştiririm 
+1 oy
(1,794 puan) tarafından

Ya baba anne gibi olmuyor ki benim eşimde bir iki defa altını temizledi ama çiş varken temizledi ben kakasını temizlerken eşim yanımda oluyor oda ögürüyor :D midesi çok hassas onun dayanamıyor bende asla zorlamam yani 

+1 oy
(2,366 puan) tarafından
Benimkide degistirmedi kız ama varya çok komik oluyolar :) kızım altını çok doldurduğu zamanlar gel ellerini tut diye çağırırdım gelirdi  o tutardı ben silerdim ıslak mendilleri açıp hazır bulunduruyoruzya eşim elini mendile koydu ve o ıslaklık gelince çok fena korktu resmen eli pisliğe bandı sandı hahaha ay o hali gözümün önünden gitmez :D
+1 oy
(51,938 puan) tarafından
büyük tuvaletini hic temizlemedi küçük tuvaletini iki yada uc kez oda benim yapamayacagim bir durumdu. tuvalete alışınca götürdüğü temizledigi çok oldu 
+1 oy
(1,449 puan) tarafından
Ben istmem değiştirmesini.....erkek kız fark etmez hijyen açısından 
+1 oy
(7,079 puan) tarafından
Bnm eşim yapar yani 3 yaşındaki cocugumu tuvalete götürüp temizler falan sadece en küçüğünü yapmaz onu da yapmayı becermez 1,5 yaşındaki cocugumu da yapmıştır bezlemistir falan
+1 oy
(837 puan) tarafından
Temizler hiçte böğürmez
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Kakasını  yada çişini alır üstünü değiştirir banyo eddirir evi süpürür  odun taşır odun  yarar..15 aylık bebeğimle o ilgilenir bende 4 aylık kızımla...
0 oy
(536 puan) tarafından
Altın almaz ama diğer her şeyiyle ilgilenir bir arada ben bebeğimi babasına emanet edip dışarı çıkmıştım o zaman aldı bir kere

İlgili sorular

0 oy
65 cevap 946 göst.
0 oy
65 cevap 681 göst.
18 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde AyseBurak (332 puan) tarafından soruldu

411,505 soru

12,387,506 cevap

43,593 kullanıcı