+1 oy
182 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,978 puan) tarafından

Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim yine ben bu sefer bende dahil olmak üzere şunu sormak istedim, herkesin bir acısı var kimi dile getirir kimi Mevla'ya bırakır

Ben ikincisini seçtim ya siz 

Anlatmak da çok zordur bacılar biliyorum belki hatirlamak bile size acı veriyor ama şimdi derin bir nefes alarak bunada elhamdülillah ben unutsam rabbim unutmaz diyin ve gülümseyin çünkü sen çok güçlüsün bunu bil ❤️

Hadi herkes bende varım desin artı atayım :happy:

7 Cevaplar

+2 oy
önce (52 puan) tarafından

Şu an acı çekemeyecek kadar yorgunum bedensel ağrı çekiyorum :D

Ben de hep Allah a bırakırım kendimi stres sinir edemem hayat bazı şeyler için çok kısa . Kinci bir yapım vardır ama bastırmaya çalışıyorum . Yapılan ağırsa Allah a havale ederim ama unutmam ona göre davranırım Polyana olamam 

önce (1,978 puan) tarafından
Hızlı ve öfkeli anne seni :D şaka bir yana nicelerimiz var mecbur kalınca Allah'a sığınmaktan başka çare bulamıyorlar umarım senin gibi cesaretleri de olur ❤️
önce (52 puan) tarafından
Aslında çok haklısın bazı şeyler habitatına göre değişiyor cesareti olan kırılıyor olmayan eziliyor Allah herkese yaşanabilir insanlar ve yaşayabilir  bir ortam nasip etsin
Amin amin amin kardeşim benim gerçek de dediğin gibi
-Reklam-
+2 oy
önce (3,794 puan) tarafından
Niye bu post tutmadi?

Ben kimseye dert anlatan biri degilim olmadim hic bir zaman hep dert dinledim 

Ama en son gorumcemle paylastim iyi geldi bu bana 
Güçlü olmayı istemezdim ama malesef çocukluktan beri boyle alıştım..hayat böyle alistirdi diyelim ..
Vardır bunda da bir hayır kardeşim
Bilmem ..
Diyet grubundaki yasemin senmisin canim
Yok kız ben değilim
+2 oy
önce (208 puan) tarafından
Ben öbür tarafta bırakacak kadar iyi bi durumda değildim mecbur dile getirdim hesap sormak istedim suçlusun dediler dislandim oturdum ağladım depresyon girdim sonra aradan aylar geçti toparlandim Allah'a
Sığındım TM suclandim dislandim ama dile getirdigim için bana zarar veren herkes uzak durmak zorunda kaldı benden bunada çok şükür 
İşte bu hayat böyle adaletsiz ..sucsuzsandq suclusun derler
önce (208 puan) tarafından
Belki günahlarım hatalarım var bu hayatta bilmiyorum ama iki üç yıl boyunca tamamen suçsuz olduğunum bir olayla mağdur edildim hayattan soğudum kendim için evladım için al Allah'ım canımızı diye yalvaricak kadar kadar kotu şeyler yaşadım dile getirdim suclandim dislandim ve üç yildir kimse konuşmuyor benimle kolu komşu dışında ailem başka şehirde zaten arayıp sorarlar sorun eşimin babası ve ailesi ama çok şükür eşim yanımda
İşte bende biliyorum beni Allah'tan başkası kimse anlamazdi haklı olduğumu biliyordum ama anlatsam beni haksız çıkartıp delirtirlerdi bende en Adaletli olan Allah'a anlatıp kenara çekildim
+2 oy
önce (7,491 puan) tarafından
Ben ikisini de yapmıyorum. İkisi de bana bir şey katmaz. Acı çektirene acı çektirmeyi tercih ediyorum. 
Kişilik meselesi herkes birbirinden bağımsızdir
+2 oy
önce (1,511 puan) tarafından
Hak arayabileceksem aradım hep. Ama birkaç konuyu ben de hesap gününe bıraktım. Hakkımı helal etmiyorum dediğim insanlar var. 
Allah intikam alanların en hayırlısıdır
+2 oy
önce (757 puan) tarafından
Nilüferin de dediği gibi 

Acılarım, gözyaşlarım hesabını kim soracak?

Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer kim ne yapıyorsa kendine yapıyo kafasında olan biriyim üzülüp ağladığım çok şey var ama olsun bunda da bi hayır vardır bn yaşadıklarımın ödülünü eninde sonunda alırım inanıyorum ki almaya başladım bile anne olucam ben bi kızım olucak dün öğrendim:))

günahıma girenler korksun yanlarına kalıcak mı acaba 
Postuma bak teyzesi kızımın adı nasıl sence ☺️
İnşallah sag salim kucagina al canim benim o günleri doya doya yaşarsın inşallah
Annesinin ismine. Uygun ve cok guzel isim cok begendim gerçekten ☺️☺️☺️
Maşallah sübhanallah rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ve elbette Allah'a güvenen hiç bir zaman ziyan olmaz
Teşekkür ederim canlar Allah razı olsun ♥️☺️
Rica ederim canısı ve amin ecmain
0 oy
önce (3,404 puan) tarafından
İlla vardır herkesin zayıf noktasına dokunan acısı:(
Muhakkak :(

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 168 göst.