+2 oy
138 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (233 puan) tarafından
Uzun süredir içiyorum ama son iki yılda iyice içmeye başladım ve bırakmak istiyorum artık önerisi olan var mı yada bırakan nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim 

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Benim esim iciyo ve ben bundan cok rahatsiz oluyorum .

Dun kan testleri falan yapti..doktoru ariyip eger sigaraya devam edersen hic iyi olmuycak falan demesini istemek nasil fikir kizlar sizce ..bunu okuyan gacilar
(233 puan) tarafından
İyi fikir :)) eşim bıraktı Dr deyince onun akciğerinde leke çıkınca mecbur kaldı ama ben bırakamıyorum ya
tarafından
Ahada gaza gelip gidip yazdim bbakalim doktor ne cevap yazcak..ay inşallah birakir yaa cok istiyorum
(5,292 puan) tarafından
İçeceği varsa işe yaramıyor kendim den biliyorum

Beyin ameliyatı oldum dr kesinlikle yasak dedi ertesi gün dr geldi kontrol etti sigara icme dedi döndüm hocam istersem de odada yasak icemem dedim o zaman eşimle sevgiliydik yanımdaydı diğer odaya geçti dr ben sgra içmeye kaçıyor dum nere dedi sgra içmeye dedim 2 günde beni hastaneden kovdu doktor eşimle bile Ayrilma derecesine gelmiştik babam ben geldim diye arayınca saklanacak yer bulmak için tartışma uzamamisti  ☺️☺️
tarafından
Offff..nasi bir sey bu sogara cani icin bile bırakılmıyor.
-Reklam-
+1 oy
(1,575 puan) tarafından
ben daha hiç bırakabilen görmedim. irade lazım bence ama şöyle kuvvetli bir irade lazım sanıırım
(233 puan) tarafından
Eşim bıraktı cnm ama iradesi tam onun
(1,575 puan) tarafından
dedeme içme ölürsün dedi doktor. içti ve öldü sahiden de.
hamile tanıdığıma içme dedi, tamam dedi doğum yapınca geri başladı.
bi akrabam bebeğim olursa içmicem dedi. çocuk 2, 3 yaşına gelince geri başladı falan.
bizim sülale iradesiz onu net biliyorum da. eşin bıraktıysa sen de bırakırsın bence
(233 puan) tarafından
Yok cnm ya. İki gün azaltım eşimi çileden çıkardım iç şu zikkimi dus yakamdan dedi :-)))
+1 oy
(608 puan) tarafından
Sigarayı süte batirip kurutup icin daha icesizin gelmez
(233 puan) tarafından
Denicem teşekkür ederim canım
+1 oy
tarafından
insanın kafasında bitirmesi lazım. annem 13-14 yaşında içmeye başlamış. 60 yaşında bir anda bıraktı sigarayı. jilet gibi kesti attı. önceleri hamile kaldığında bırakmış, emzirirken bırakmış. ramazanlar bırakmış. 2-3 sene içmediği dönemler olmuş. ama şükür 10 senedir içmez. kronik bronşiti vardı o bile geçti ilk 1 senede
(233 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ediyorum
+1 oy
(1,089 puan) tarafından
Babam oruç tutarak bırakmıştı :) ramazan zamanı kalp ameliyatı olmuştu o ara tutamamıştı 30 gün borcu vardı 30 gün oruç tuttu üstüne 12 günde Muharrem orucu tuttu iftardan sonra hiç içmezdi doktoru da bırakmasını istemişti çok isterse iftardan sonra 1 tane içerdi öylelikle kolayca bıraktı hem borcunu ödedi :) 
(233 puan) tarafından
Anladım canm teşekkür ederim
0 oy
(18,339 puan) tarafından
İnsanın kafasında bitirmesi ve Çelik gibi irade lazım
(233 puan) tarafından
Eşimde irade var bende yok iki saate icmesem evi yıkıyorum sinirden
(18,339 puan) tarafından
Bende öyleyim maalesef ki

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 214 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ocakk (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,016 göst.
18 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Linasirakaya (498 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 890 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Melekkk34 (6,853 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 223 göst.
9 Mart 2021 Diğer kategorisinde BatınAybars’ınannesi (2,481 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,364 soru

23,692,269 cevap

311,066 kullanıcı

...