0 oy
54 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,052 puan) tarafından
Bebeğim 2-3 gündür arş ara hırıltılı nefes alıyor. Ne yapabilirim

3 Cevaplar

0 oy
(801 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım doktora götürmelisin bebekler de solunum yolu tıkanması tehlikeli. Bizde olduğunda doktorum hava verdimisti ilerlemeden bir götür en doğru kararı doktorunuz verebilir 
(1,052 puan) tarafından
Öyle tabi. Eşime söyledim. Gidelim diye bebektir geçer diyor. Pazartesi sağlık ocağına götür dedi
(801 puan) tarafından
Sen eşini dinleme canım bebektir geçmez onlar kuş gibi havadan nem kapıyorlar birde hirilti diyosun demekki ilerlemiş bir hastalık imkanın var ise bir acile götür rabbim şifasını versin insallah
(1,052 puan) tarafından
Genzine ara ara süt kaçıyor o olabilir mi?
-Reklam-
0 oy
tarafından
İzotonik suyla burnunu yıka Ama doktora götür mutlaka ciğerlerinden mi yoksa üst solunum yolundan mı ona göre tedaviye devam etmen gerekir Ama sen yine de izotonik serumla yıka boğazına göğsüne ve sırtına zeytinyağı ile masaj yap
(1,052 puan) tarafından
Acile getirdim. Gögüs filmi istedi. Muayene etti balgamı var gibi dedi
tarafından
Geçmiş olsun canım
(1,052 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(5 puan) tarafından
Merhaba oncelıkle burnunu hergun ac Man gerek benim bebegım de oyle olmus tu dr bana kızmıs tı hatta siz bu cocugun burnunu acmıyormusunz diye burun delikleri kucuk oldugu için zor nefes alabiliyorlar ızotonık suyla yıkaman gerek oncelık eczaneden ızotonık su al bıtanede sırınga al sag burun delıgıne 1 cc sık ve kucagına alarak asagıdan yukarı hafifce sırtına vur aynı ıslemı dıger delıge sık ve yap pazartesiye kadar bekleme ızotonık suyun cocuga zararı yok bana dua edersin canım cok gecmıs olsun
(1,052 puan) tarafından
Acile getirdim canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 139 göst.
0 oy
7 cevap 455 göst.
29 Ocak 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy