Herkese hayırlı günler hemen konuya giriyorum. Ben bundan üç dört yıl önce Instagramdan biriyle tanışmıştım normal bir konuşmanın ardından bir ay sonra görüşmüştük. Görüşme çok iyi geçmişti çok efendi düzgün biriydi ve ondan sonra sevgili olduk bir iki ay da o şekilde konuştuk. Ardından ben bu çocuğu sebepsiz yere ki o zaman 20-21 yaşlarındaydım, bıraktım ayrıldım. Çok çabalamıştı bir yerlerden hep ulaşmaya çalıştı ama hep onu engelledim. Bu arada ben 24 yaşındayım önlisans mezunum ve kpss girdim atamaları bekliyorum ancak bölümümde yığılma var ve muhtemelen atanamıycam. Evde ailevi problemlerimiz var herkes problemli abim, ablam.. Babam annemin ağzının içine bakar annem dominanttır sürekli ağzında bir azar. Haliyle aile evi de çekilmez bir halde diyebilirim özelde işe girdim ama bildidiğiniz modern kölelik biraz birikim yapıp işten ayrıldım. Tam sıkıntı icerisindeyken bu bahsettiğim kişi bana yazdı instagramdan ve konuştuk bana öyle iyi geldi ki yeniden onla konuşmak. Yalnız hanımlar şöyle bir şey var ki bu kişiyle aramda 9 yaş var kendisi 33 yaşında ben 24. Ancak yaşını göstermiyor ve kafa yapımız çoğu şeyde uyuyor. Atıyorum sosyal medya bozuk bir yer eğer güzel kullanilmazsa dedim haklısın filan dedi sonra bi baktım hesabını kapatmış, benim fikirlerime önem veriyor. Bu kişi 9-10 yıllık memur namazlarını kılıyor gayet düzgün niyetli ve evliliğe hazır biri. Ben de öyle hissediyorum. Ama bu konuyu bugün anneme açtığımda bana çok yükseldi. Kesinlikle istemiyorum dedi. Annesinin tipini beğenmemiş. Konuştuğum kişi yaşı çok büyükmüş, olmazmış. Ne dediysem de ikna edemedim. Konuştuğum kişiyi de seviyorum beğeniyorum. Diyorumki hani bir kaç ay daha konuşayım ailesiyle gelsin içimize sinmezse yollarımızı güzelce ayiririz diyorum. Bu arada bu kişi ben yıllar önce de ayrildigimda çok acı çekmiş uzun bir süre beni unutamamıs şimdi ben bu kişiyi yine biraksam çok üzülecek biliyorum ben de uzuleceğim. Bunu anneme söyleyince umrumda değil ailesiyle gelirse de git başka anne bul kendine başka bir evde ayarla o eve gelsinler diyor. Sizce ne yapmalıyım? :(( çok sıkışmış hissediyorum. Bir abla bir arkadaş olarak tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi merakla bekliyorum....