+5 oy
1,095 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (249 puan) tarafından

image

selamun aleyküm kızlarımm ay yazarken ellerim titriyor heycandan buradan bir kardeşim yorumda yazmış süpürgeye ihtiyacım oldunu başka bir kardeşim yorumu gördü birbirimize ulaştık süpürgem hiç yoktu el süpürgesiule hem belim ağrıyor belim ameliyatli omurilik ameliyatı oldum ve diğeriyle her yer daha çok toz oluyor ağzımı yüzümü kapatıp süpürüyordum kaç senedir sabrettim Rabb'im karşılığını veriyor şükürler olsun hayatta en çok istedim şey diyebilirim çok güzel çekiyor ve tertemiz buradan bir ablamın 2 tane varmış bunu kullanmıyormuş bunu bana yolladı Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah beni çok mutlu etti salonu koridoru mutfağı süpürdüm çok güzel çekiyor yarın evi komple süpürüp silecem öyle çok mutluyum içime sine sine süpürecem Allah'ın izniyle inşallah Rabbim birini bin etsin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun çok teşekkür ederim çok mutluyum kızlar sizlerlede paylaşmak istedim ❤️ ☺️ 

23 Cevaplar

+4 oy
(203 puan) tarafından
İyi insanlar iyiki varlar Allah onlardan razı olsun 
(249 puan) tarafından
Amin inşallah rabbim binlercekez razı olsun inşallah ❤️❤️
-Reklam-
+1 oy
(36 puan) tarafından

Kalbi güzel Sevgim güle güle kullan Rabbim çok daha iyilerini nasip etsin sana<3

(249 puan) tarafından
Amin inşallah aslı ablam Allah'ım razı olsun inşallah beni çok mutlu ettin ❤️☺️
(724 puan) tarafından
Gönlü güzel cömert bacımız sensin demek:) Rabbim razı olsun iyi insanlar iyiki varlar❤️
(36 puan) tarafından
Rabbim hepimizden razı olsun❤️
0 oy
(540 puan) tarafından

Güle güle kullan :)

(249 puan) tarafından
Çoook teşekkür ederim Allah'ım razı olsun inşallah güzel kardeşim ❤️☺️
0 oy
(5,165 puan) tarafından
Gül güle kullan cnm 
(249 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ❤️☺️
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Güle güle kullan canım :)
(249 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel bacım ❤️☺️
0 oy
(5,492 puan) tarafından

Eyvah eyvah! ben sevgiye ev temizliğini minimuma düşürmeye çalışıyordum şimdi asla bırakmaz :D

İşin şakası Allah razı olsun kardeşimizden ❤️

(249 puan) tarafından
Filiz abla yorumu okurken güldüm valla bende kaç gündür saldım biraz yarın evi komple indirip bildirecem dedim süpürgeyle daha iyi içime siner o yüzden kaç gündür pek bişey ellemedim bırakırım şimdi daha temiz kalır heryere toz uçmaz hem çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️❤️
0 oy
(51,328 puan) tarafından
elektirikli supurge ve camasir makinesi en büyük ihtiyac Allah gonderenden razi olsun
(249 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim gerçekten öyle Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah ❤️☺️
0 oy
(809 puan) tarafından
Çok iyi insanlarda var umarım her iyilik yerini buluyodur
(249 puan) tarafından
Aynen öyle başka birinin postunda bir kardeşim söylemiş öylelikle ulaştık birbirimize insanın içinde iyilik yapmak varsa her türlü ulaşıyor bunu anladım
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Aleyküm selam 

Acaba verdiğin selamlarmı bereketlendiriyor seni :) kolay gele bacım ❤️ Rabbim gönlüne göre versin inşAllah 
(249 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel bacım amin inşallah rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah❤️☺️
(2,196 puan) tarafından
Amin cnm ❤️
0 oy
(3,553 puan) tarafından
Sağlıklı günlerde kullan bı tane de bana ister bu yeni yetmelerden varda çok eski idare ediyom şükür ☺️ 
(3,553 puan) tarafından
Kız abla mi :o inşallah nasip eder de el süpürgesi benimde var ama balkon merdiven gibi yerleri supurrum onla
(249 puan) tarafından
Ben mecbur komple evi temizledim kaç sene insan temiz olursa her türlü temiz ben 22 yaşındayım burdaki çoğu kişi benden büyük diye dedim ☺️
(3,553 puan) tarafından
bende 23 e girdim kız 20 gün oldu :) dediğin gibi toz oluyor her yer silmezsen bı şeye benzemiyor temizliğin
(249 puan) tarafından
Ay kusura bakma abla dedim büyük olacanı düşündüm canım ☺️benden bir yaş büyükmüşsün bende 22 ye girdim ☺️❤️
(3,553 puan) tarafından
☺️☺️☺️
0 oy
(1,801 puan) tarafından
İyi insanlar iyiki varlar bu dünya iyi insanlar yüzünden dönüyor rabbim onunda seninde gönlüne göre versin inşallah benimde bundan ceyizime almıştım 5 sene oldu hâlâ kullanıyorum çekim gücü hâlâ çok güzel sende iyi günlerde kullan inşallah canım 
(249 puan) tarafından
Gerçekten öyle bende çekimini çok beğendim halıyı tek seferde çekti betona desen yapışıyor temiz oldunu hissettim gerçekten çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah bende uzun sneelerce kullanırım ☺️
0 oy
(3,082 puan) tarafından

Güle güle güzel günlerde kullan kuzum. <3

(249 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım Ablam ☺️❤️
0 oy
(12,595 puan) tarafından
daha iyileri de olur inşallah güle güle kullan 
(249 puan) tarafından
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ❤️❤️☺️
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Güzel kardeşim Rabbim sizi darda bırakmasım razınolan kullarından eylesin çok sevindim tansiyonum yüksek diyordun nasıl oldun
(249 puan) tarafından
Amin inşallah güzel Ablam Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah rabbim sizide darda birkamasın herşey gönlünüzce olsun inşallah başım ağrıyor yüksek 15 çıkıyor hala pazartesiye randevu aldım en erken o güne vardı sağlık ocağında da tahlil verdim hastanede ugrasmim diye bakalım hem şekerim de var ya onada baksın ilaçlar iyi geliyor mu diye birde tansiyon için ilaç yazar büyük ihtimalle bakalım pazartesiye kadar idare edecem mecbur sahaları iyiyim öğlen öğlen sonu gibi özellikle başım çok kötü ağrıyor çok teşekkür ederim ❤️☺️
(1,543 puan) tarafından
Üç aylık şekerin kaç çıkıyor
(249 puan) tarafından
Bilmiyorum yeni verdim tahlil sonucu almadım doktor e nabız dan bakıyor cocukalrla hastaneye iki defa git gel yapmim diye ama çok olmadı öğreneli 5 yada 6 ay oldu öğreneli şekeri
0 oy
(1,810 puan) tarafından
Güle güle kullan canım benim RABBİM gönderendende RAZI olsun 
(249 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun inşallah çok teşekkür ederim canım ❤️☺️
0 oy
(7,951 puan) tarafından
Ayyy Allah razı olsun gönderenden sende güle güle sağlıkla kullan canım çok sevindim senin adına 
(249 puan) tarafından
Yorumun ne kadar içten ablam benim Allah'ım razı olsun inşallah çok teşekkür ederim ❤️☺️
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Güle güle kullan canım hayırlı olsun 
(249 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim güzel bacım Allah'ım razı olsun inşallah ☺️❤️
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Çok sevindim senin adına canım güle güle kullan Allah razi olsun gönderen kişiden de gönlünden geçen ne isteğin varsa nasip olsun inşallah ❤️
(249 puan) tarafından
Aminnn inşallah ne güzel dua ettin güzel kardeşim Rabb'im seninde gönlünden geçeni nasıp etsin inşallah çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah ☺️❤️
(1,266 puan) tarafından
Aminn canım benim cümlemizden inşallah ❤️
0 oy
(748 puan) tarafından
Sağlıkla güle güle kullan canım. Rabbim razı olsun böyle iyi düşünen insanlardan 
(249 puan) tarafından
Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım ❤️☺️
0 oy
(345 puan) tarafından
Bunun aynısını ablam aldı yeni 6bin fiyati çok güçlü çekiyor halısı kalkıyor yerden ince bide halıları güle güle kullan cnm
(249 puan) tarafından
Çekimini bende çok beğendim benim salon halım çok kalın yerden kaldırmıyor ama koridorum ince onu kaldıriyor çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 85 göst.
0 oy
1 cevap 38 göst.
0 oy
0 cevap 73 göst.

408,354 soru

12,268,272 cevap

37,527 kullanıcı

Kategoriler

...