selamun aleyküm kızlarımm ay yazarken ellerim titriyor heycandan buradan bir kardeşim yorumda yazmış süpürgeye ihtiyacım oldunu başka bir kardeşim yorumu gördü birbirimize ulaştık süpürgem hiç yoktu el süpürgesiule hem belim ağrıyor belim ameliyatli omurilik ameliyatı oldum ve diğeriyle her yer daha çok toz oluyor ağzımı yüzümü kapatıp süpürüyordum kaç senedir sabrettim Rabb'im karşılığını veriyor şükürler olsun hayatta en çok istedim şey diyebilirim çok güzel çekiyor ve tertemiz buradan bir ablamın 2 tane varmış bunu kullanmıyormuş bunu bana yolladı Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah beni çok mutlu etti salonu koridoru mutfağı süpürdüm çok güzel çekiyor yarın evi komple süpürüp silecem öyle çok mutluyum içime sine sine süpürecem Allah'ın izniyle inşallah Rabbim birini bin etsin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun çok teşekkür ederim çok mutluyum kızlar sizlerlede paylaşmak istedim ❤️ ☺️
Kalbi güzel Sevgim güle güle kullan Rabbim çok daha iyilerini nasip etsin sana
Güle güle kullan
Eyvah eyvah! ben sevgiye ev temizliğini minimuma düşürmeye çalışıyordum şimdi asla bırakmaz
İşin şakası Allah razı olsun kardeşimizden ❤️
Güle güle güzel günlerde kullan kuzum.
1,498,507 soru
24,477,910 cevap
355,970 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın