0 oy
108 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (103 puan) tarafından
Kızlar eşinize ailesinin yaptığı hatayı görmediği için hala ailesini savunduğu için sinirlenip ***** ***** gerizekalı deseniz eşiniz boşanır mi sizden ama daha önce oda bir kaç hakaret etmiştir bu durumda boşanma olur mu yoksa koca bahane mi arar

2 Cevaplar

0 oy
(12,533 puan) tarafından
Valla eşim ne yapar bilmiyorum ama ben asla hakaret etmem ne olursa olsun. Kötü sözede karşiyim. O şinde bana asla kullanmaz ne kadar sinirlensede. Daha başta dedim ona ben senin askerlik arkadaşın değilim sakın dedim. Boşanma sebebimi bilemem ama çok kızdığım bi konu
(103 puan) tarafından
Olmaması gerekiyor gerçekten arada saygı kalmıyor
-Reklam-
0 oy
(1,801 puan) tarafından

Bizim evliligimizde aileleri ortaya atıp asla kavga etmeyiz tartışmaya bile girmiyoruz ben onun ailesine o benim aileme saygı duymaka zorunda... bu evliliklerde en çok yapılan yanlişlardan biri aslında resmen aileni at beni tut beni el üstünde tut kimse kusura bakmasın evet biz onların eşiyiz hayat arkadaşiyiz bu dünyaya getiren anneleri bakan anneleri büyüten anneleri bı yaştan sonra evlenip de aileni at kimse diyemez ha ailesi kötü olur eş kendi seçer mesafeli durur konuşmaz gidip gelmez o ayrı ben çok karşiyim bu evliliklerde aile konusu öne atılınca herkes bir büyüklük taslıyor hele bazı kadınlar var ben de ben diyenler yarın birgün bizde kaynana olucaz ne ekersek onu biçeriz böyle gelmiş böyle gidecek biraz empati biraz iyi niyet emin olun kimseden bişey eksiltmez herkes kallbinin ekmeğini yer<3boyle ufak tefek şeylere takılıp evinizi huzursuz etmeyin 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 245 göst.
25 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Didemm (76 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 287 göst.
7 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Simsek21 (1,633 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 199 göst.
+1 oy
35 cevap 825 göst.

408,338 soru