0 oy
68 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (88 puan) tarafından
2.sezeryan agrisi nasıldı kizlar 

3 Cevaplar

0 oy
(4,969 puan) tarafından

2 cide hiç bir şey duymadım eve geldim işlerimi yaptım ilkinde lavaboya gidemedim 

7 Temmuz  2020 ilk sezeryan 

26 temmuz 2021 ikincisi (normalde bu 9 u gibi olacaktı kızımın doğum ve ölüm günleri arasına denk geliyor diye doktor beklete bildiği kadar beklemişti tam 1 yıl diye biliriz 

10 güne 3 cü sezeryani olucam rabbimin izniyle 

-Reklam-
0 oy
(4,621 puan) tarafından
2 sezeryan arası benim 4 sene ilk doğumum cok zor gecti genel anestezi oldum maf oldum ama  ikincisi belden uyusturmaliydi cok rahat gecti hemen toparlandim 3 gune şuanda 3. Ye hamileyim ve bu bebiste doğarsa yine 4 sene olacak arası :) 
(88 puan) tarafından
Belden uyuşma nasıldı peki
0 oy
(2,123 puan) tarafından
2022 Ekim ilk sezaryen. Berbattı. Boyun ve sırt tutulması yaşadim anestezi yapan kişi acemiymis sonradan öğrendim. 2. Sezaryen 2024 Ekimde oldu İstanbul'da harika geçti ikisi de belden uyuşturma. İkinci sezaryende gece hastanede tek başıma geziyordum. Bebeğimin üzerini değiştirdim. Hastaneden çıkınca ağrı kesici bile almadım. 4.gun bebeğim sarilik olduğu için eşimle 2 çocukla hastaneye gittik saatlerce dolaştım. Bebek arabasıyla 14 kilo oğlumu ittim resmen kimsem yoktu. Kendim baktım bebegime de. Allah yardım etti resmen. 2.sezaryende hastane çok iyiydi. Tutulma yaşadigimi söyledim boynumu sürekli sıcak tuttular hava üfleyen bir makine ile. Üzerime ameliyathanede sıcak tutan değişik bir battaniye örttuler. Odam klimayla hep sıcak tutuldu süperdi yani 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 213 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Yusufunannesi2 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.
0 oy
16 cevap 813 göst.
0 oy
2 cevap 76 göst.

413,872 soru

12,457,648 cevap