+1 oy
258 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (44 puan) tarafından
Selamünaleyküm hanımlar, eşimle boşanma aşamasındayız, ara ara evimi özlüyorum orada bir düzenim arkadaşlarım çevrem vardı ailemin yanına geldim ama burda hiç arkadaş eş dost yok , zaten arkadaş edinsem kendi evim gibi cagiramam da bilmiyorum üzülüyorum normal değil mi bu durum 

5 Cevaplar

+1 oy
(378 puan) tarafından
Neden bosaniyorsunuz
(378 puan) tarafından
Bianlik oldu boşanma bende anlamadım nazarmi değdi neydi anlayamadım öfkeme yenik düştüm bi ara çok egoluydum egomun içine battım resmen kendimi kontrol edemiyordum simdi psikolojim dahada berbat oldu Allah kimsenin başına vermesin
tarafından
Takıntı olumsuz düşünceler falan oluyomu seni zorlıcak derecede
Amin Allah en kısa zamanda seni feraha cıkarsın sıkıntılarını gidersin yüzünü güldürsün
(378 puan) tarafından
Evet oluyo ilac kullanıyorum düzensiz ama inşallah iyi gelir
tarafından
Düzensiz olunca
tarafından
İyi gelmiyo malesef saati saatine içmek gerekiyo
-Reklam-
+1 oy
(3,825 puan) tarafından
Çok normal canım 

İnsanın kendi evi gibi olmuyor çünkü 

O hayata o düzene alışmak zor oluyor 

Diken üstünde oluyorsun benimseyemiyorsun 

Bisey dense zoruna gidiyor arada kötü de olsa eski evindeki anilarini hatirliyorsun 

Ama zamanla geciyor
(44 puan) tarafından
Evet ailem çok dikkat ediyor aslında ama bilmiyorum eski evimi özlüyorum hepsi bu paylaşmak istedim umarım zamanla kendi evim ve düzenim olur
+1 oy
(768 puan) tarafından
Normal tabi alıştığın hayat. Bende eşimle küsüp gittiğimde evimi özlemiştim bi haftada. Düzelme şansınız yok mu yanlış anlama hani ani bi öfkeyle karar alma derim 
(44 puan) tarafından
1 ayi geçti ayriyiz baya düşündüm kararı verdim öfke ile değil yani
(3,825 puan) tarafından
Esin istemiyor mu birlesmeyi
(44 puan) tarafından
Barışmak istiyor hergun arıyor pişmanım vs diye ama daha önce 1 kere daha ayrılma konusu oldu barismistik bu 2 oldu
+1 oy
(159 puan) tarafından
Tabi ki normal. Çok insanı duygular. Kendinize bira zaman tanıyın. Her şey düzelecektir inşallah 
+1 oy
(106 puan) tarafından
Ne tuhaf yeni evlenirsin baba evini özlersin.boşanirsin kendini özler, baba evi yabancı gelir.hayat işte.zamanla herşeye alışıyor.
(378 puan) tarafından
Aynen öyle doğru bu yorumun canım yanıyor yaşamak istemiyorum ben:(
(106 puan) tarafından
Öyle düşünme deme canım, zamanla yeni hayatına da alışırsın.hersey alismaktan kaynaklı oluyor.çalisabilirsen işe gir çalış sosyal hayatın içinde bulunmak iyi gelir.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 136 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde deve_tabani (60 puan) tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 836 göst.
+3 oy
14 cevap 482 göst.
2 gün önce Aile & Aşk kategorisinde bebek2020 (679 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 187 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Hayaller (17 puan) tarafından soruldu