+3 oy
481 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (679 puan) tarafından

Kızlar afedersiniz eşimle sıkıntılar var ...ve sapkınlık düşünceleri vardı bir dönem yogun olarak...misal nasıl desem..cinsel ilişki düşüncelerinde 3.bir erkek düşünüyor sözde...bunun telefon msjlasmalarında kayıtları vardır geçmişe dönük...ilerde olurda mahkeme vs olsa bunlarda bnm elimi güçlendirir mi szce

Güncelleme:2 erkek biri kendisi biri baskası

Ve ben 

14 Cevaplar

+5 oy
önce (175 puan) tarafından

Okurken bile midem bulandı 

önce (122 puan) tarafından

Al bendende o kadar.

önce (175 puan) tarafından

Ya O değil de bir de post açılmış Ama tek kişiye bir tane cevap yazmışsın  insanlar yazıyorsa bence karşılık verip cevap vermelisin böyle de hoş olmuyor

-Reklam-
+4 oy
önce (136,248 puan) tarafından

nasil senle baska bi erkek ve kendisinimi dusunuyo yuzde yuz katkisiz sapikdir bacim kac jaca bildin kadar helalini oyle dusunenden hayir gelmez

önce (679 puan) tarafından

Ewet cok sapkınlık iğrenç maalesef.. bide beni suçluyor

önce (136,248 puan) tarafından

bugun dusunur yarin diretir oyle olsun diye sonu kotu bu isin

önce (6,394 puan) tarafından

bencede . adam oyle fantazi yapio demekki teshirciligi seviyor belliki gercekte yapmaz da fantazi olarak dusunuyordur ki bu bile hos degil.tam tersi de olabilir baska kadin kendisi ve sen .o daha tehlikeli bence onda akli baskalarinda kaliyir diye dusunurum. seninki yine seni baska erkkle gorup izlemek istemek amaci fantazide paylasmak. heryurlu hos degil ama bosanacak durumda degil . hoslanmadigi i sevmedigini belirt .yada karsilik verme o fntzisi e kousarak anlatarak yapiyordur zaten karsilik verme

+2 oy
önce (70 puan) tarafından

Anlamadım 🤔

+1 oy
önce (1,124 puan) tarafından

Yani 3 erkek bi sen mi diye düşünüp mesajlaşmış anlamadım eğer öyleyse tek celsede biter zaten

önce (6,394 puan) tarafından

benim anladigim fantazi kuruyor kafasinda  o isi yaparken konusarak sesli dusunerek hayal ediyor yada mesajlasma esiyle mesajlasarak cilvelesiyor aksama dair fantazisini diye anladim ben

önce (1,124 puan) tarafından

Yani sizin yazdığınız kötünün iyisi diğer türlüsü eyvah eyvah delil diye yazınca ben öyle düşündüm 

+1 oy
önce (2,178 puan) tarafından

Sana mj atardı o fantezi mesajlarını başkasıyla mı konuşmuş 

+1 oy
önce (25 puan) tarafından

Threesome ilginç bir kişilik. Evlenmeden önce farkında mıydınız bunların yoksa sonra mı çıktı. Kişinin yatak odası fantezilerini eşiyle paylaşması suç kabul görmez. Buna sizi zorlamadığı sürece. Ama bir avukat daha iyi bilir tabiki.

+1 oy
önce (286 puan) tarafından

Ay canım ekran al hemde onun numarasıyla acık şekilde mahkeme de anasını ağlatırlar tazminatın alasını alırsın ama sana tavsiyem boşanmaya gitmeden evvel bu mesajı avukatla görüş o sana daha detaylı bilgi verir

+1 oy
önce (985 puan) tarafından

Oha oha oha bu nasıl sapıklık aşmış kendini . Kaç kurtar kendini iğrenç 

+1 oy
önce (1,068 puan) tarafından

Anlamadım hiçbişey

0 oy
önce (9,767 puan) tarafından

Yerinde olsam boşanır kaçabildiğim kadar uzağa kaçarım. G vat p zevenk ne demek helalini başkasıyla düşünmek 

0 oy
önce (92 puan) tarafından

3. Kişi yani o erkek sizin için mi eşiniz için mi?

Yani sizi izlemek mi istiyor yoksa 3lü grup mu

Kuzenim gay biriyle evlenmiş çocuk olunca ortaya çıktı  kendisi boşanmak istedi çocuk yapıp kendini ele güne kamufle etmek için böyle bir plan yapmış. Bunun üzerine mahkemeye deliller verilse de hakime hanım buna tercihtir olabilir dedi o yüzden bunu görmedi bile sadece herhangi bir aldatma davası gibi baktı olaya 

önce (52,165 puan) tarafından

başına gelse ortalığı yıkar hakime 

0 oy
önce (18,976 puan) tarafından

Konudan bağımsız bunun muhabbetini yaptığı ilk dakika neden bosamadın diye sormak istedim senin boşanmak için yeterince sebebin var zaten ekstra sebebe ihtiyacın yok. 

0 oy
önce (1,816 puan) tarafından

Benim bildiğim buna sizi zorlamiyorsa size bir şey kazandırmaz 

önce (679 puan) tarafından

Bnm için cimsellikte psikolojik şiddet olmazmı..Bn onun saçmalığını dinlemek zorunda mıyım misal ..

0 oy
önce (52,165 puan) tarafından

sapkinlik cidden 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 186 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Hayaller (17 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 118 göst.
+1 oy
4 cevap 211 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Asaf 3425 (13 puan) tarafından soruldu