+1 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (200 puan) tarafından
Selamünaleyküm çarşafı şerif giyenler varmı aramızda merak ettim bende giyeli 3.haftaya girecek size ne vesile oldu neler de zorlandınız? 

5 Cevaplar

+1 oy
(256 puan) tarafından
Ben varım 16 yaşımda giydim herhangi bir zorluk yaşamadım ailem de çarşaflı zaten. Herhangi bir şey sebep olmadı aslında giymeyi düşünüyordum zaten ama hep 18 yaşıma geldiğimde giyerim diyordum sonra Ben nefsime beni o şekilde kandırdığını düşünerek o an karar verdim ve giydim çok şükür pişman değilim çok seviyorum çarşafımı Rabbim hakkıyla taşıyanlardan eylesin. 
(1,719 puan) tarafından
Merak etdin kendinize uygun çarşafı şerifi nerden alıyorsunuz el yakar oldu kumaşlarda o dan soruyorm ... Bahadır yenilemek istiyorum da ..
(256 puan) tarafından
Batman'da bir tanıdığım var terzi ona diktiriyorum normalde ama dediğiniz gibi şu an fiyatlar çok yüksek Ben geçen sene çarşafım olmasına rağmen fiyatları daha fazla yükselmeden almıştım şu anki güncel fiyatları bilmiyorum.
(1,719 puan) tarafından
Sufle fiyatları da öyle Allah yardım etsin tesettür de bahali
(256 puan) tarafından
Amin. Aynen öyle ama uzun süre giyiliyor o da var
-Reklam-
+1 oy
(33 puan) tarafından
Ben ferece ve üstüne uzun siyah esarp örtüyorum.
+1 oy
(27 puan) tarafından
Ben varım canım 16 yaşımda giyindim suan 27 yaşındayım.Annem de carsafli babam çok muhafazakar onun için zorlanmadım.Esim de teyzemin oğlu onlar da bile bile isteyerek aldılar zaten.Sen niyetini guzel alinca Allah her kapıyı açıyor elhamdülillah 
0 oy
(1,719 puan) tarafından
Kendi kendime karar verdim giyiyorum sayfamda da var 
(1,719 puan) tarafından
Terziyim dıkıyordum 96 liyim.. evlendimde karar verdim hoca hanımıyım
(200 puan) tarafından
Anladım..
(1,719 puan) tarafından
Siz kaç yaşındasınız rabbim ferahlık versin
(200 puan) tarafından
Amin.. 23 yaşındayım
(1,719 puan) tarafından
Çok gençsin maşallah...
0 oy
(3,080 puan) tarafından
Ve aleyküm selam canım hayırlı nurlu olsun ben de feraceliyim istiyorum çok hoşuma gidiyor giyenler de nasıl gidiyor ☺️
(1,106 puan) tarafından
Benim kaynana da hiç sevmez çarşafı. Siyah giymeme bile karşı çıkıyor. Senin kaynanan ne gibi alaycı sözler ediyor?
(200 puan) tarafından
Kaynım gelince çarşafımı giydim hemen kaynanam da çarşaf giyenlerin sonu iyi olmuyor sende onlar gibi olmada açılıp saçılmada iyice dedi bana bende tek kelime etmedim hakkıyla taşıyanları örnek vermezler hep çıkaranları örenk verirler zaten
(200 puan) tarafından
Ben kimse için giymedim Allah rızası için yaptım allahın bir ayeti insanlığın sözlerin den bin kat daha önemli benim için onlar için giymedim ki onlar için çıkarayım
(1,106 puan) tarafından
Maşallah canım benim sendeki bu güçlü imanı Rabbim bizlere de nasip eylesin. Onları bize musallat eden de şeytan. Allah imtihanımızı kolay eylesin.
(200 puan) tarafından
Amin amin :))

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 985 göst.
19 Ekim 2022 Diğer kategorisinde BETIGUL (2,237 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 532 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Emine S (17,154 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 536 göst.
22 Nisan 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu