0 oy
764 göst.
önce Diğer kategorisinde (269 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar bugün evi temizliyordum kaynanamda yukarıya geldi ezan okundu gidip namaz kılacaktı eşime dedi oğlunu al namaz kılacağım eşim dedi önce ben kılım sonra sen kıl kaynanam dedi ki ben yaşlandım öleceğim benim vaktimi geçirmemem lazım eşimde Allah korusun sen ölme Aysel ölsün dedi o kadar zoruma gitti ki o kadar ağladım yemin ederim bana dediği için değil çocuklarım gözümün önüne geldi ölürsem çocuklarım ne olur onlarada mi acımıyor sonra gelmiş niye bu kadar alındın şaka yaptım diyor hep yaptığım şaka bende dedim doğru diyorsun ilk dediğin birşey değil ne istiyorsun benden bana çocuklarına acımıyorsan anneme acı bende bir annenin evladiyim abin öldü annen kaç yıl oldu ağlıyor dedim ben ölürsem annemde üzülür onada mi acımıyorsun dedim geldim babamın evine farz ett ki öldüm çocukların da burda kalsın dedim sonra çocuklarıma acıdım onları da getirdim çok kalbimi kırdı her seferinde bana ölüm le ilgili şeyler diyor böyle şaka olmaz 

22 Cevaplar

+5 oy
önce (1,570 puan) tarafından
Ve bu insanlar namaz kılıyor... 
önce (269 puan) tarafından
İnsanları namazdan soğutuyorlar
önce (3,861 puan) tarafından
Namazın suçu ne? Soğumak için bahane aramayın lütfen.
önce (5,357 puan) tarafından
Namaz kılan insan melek değil elbette kusuru olacak.
önce (1,570 puan) tarafından
Bence tam olarak namazı suçlamadı hanımefendi. Ben anladım demek istediğini. Ben de suçlamadım namazı ama bir insan namaz kılıyorsa kalbi de yumuşak olmalı. Kusursuz olmalı demiyorum kalbi yumuşak olmalı. Çünkü bu adamın kalbi taş gibi.
Namaz kılıp evinin içindeki insana nankörlük yapıyor haksızlık yapıyor namaz kılıp kul hakkı yiyor namaza birşey demedim ki ben benim bildiğim namazı doğru olan insanın kalbi çok güzel olur bunları yapamaz namaz kılıp kalp kırıyorlar namaz kılıp cennete gideceklerini düşünüyorlar
-Reklam-
+5 oy
önce (295 puan) tarafından
Dengesiz, ahmak ve eşine değer vermeyen bir herif! Haklısın üzülmekle iyi yapmışsın tavrınla. Allah akıl fıkır versin kocana insan eşine böyle bir şey söyler mi? Dediği şeyde ciddi değildir ama ne fark eder ki? Çok kırıcı bir eşek şakası yaptığı şey.
Çok kırıcı kalbimi çok kırdı gerçekten
+2 oy
önce (11,288 puan) tarafından
tövbe estağfurullah. yav ölümün şakası mı olır, sen öleceğine eşim ölsün. ayıp yani. niye illa biri ölecek. şakanın da bir adabı var. sürünsün boşver 
Bende dedim ben annemin babamın yanında seni küçük düşürecem kalbini kiracam ama sana şaka yaptım diyecem dedim babam ölümden bahsederse Allah korusun sen ölme damadım ölsün diyecem kalbin kırılmaz mi yok diyor
önce (11,288 puan) tarafından
değişik bir tipmiş
önce (4,193 puan) tarafından
Nah kirilmaz. Embesillgini yoo diyerek ortmesin
+1 oy
önce (9,440 puan) tarafından
Ben olsaydım senin yerine İnşaAllah sen ikimizin yerine ölürsün derdim hiç acımam 
Dedim sen öl ne boka yariyorsun dedim
önce (9,440 puan) tarafından
Ohh iyi yaptin
+1 oy
önce (16,883 puan) tarafından
Niye ben ölüyorum sen öl deyip bende şaka yaptım deseydin 
0 oy
önce (97 puan) tarafından
Peki küsüp mü geldin ailene gelir gönlüne alır mı ki herkesin eşi ile imtihanı farklı demek ki çok üzüldüm ya Rabbım yardım etsin inşallah 
Annemler geldi zaten bugün oturmaya halamlar felan onlarla bende geldim babamın evine eşimle hiç konuşmadan çıktım
önce (97 puan) tarafından
İyi yaptın biraz kafanı dinle umarım gönlünü alır üzme kendini
0 oy
önce (1,253 puan) tarafından
Namaz dinin direğidir.Ahlakda 5 vakit farzdır yalnız...
0 oy
önce (10,685 puan) tarafından
Birine olumu yakistirmak olsun diye dua etmek beddua etmek kendi omrunu kisaltir o kidinini omrunu uzatir bi yerde duymustum dini aciklama 
0 oy
önce (122,627 puan) tarafından
eceli gelen i t camii duvarina isermis seninkibin ecel gelmis ölecek bi el ariyo gibi
0 oy
önce (46 puan) tarafından
Çooook iyi yapmışsın tepki vermezsen daha da abartırdı. Hayır ne gereksiz birşey senin adının geçtiği bir konu değil ki seni niye katıyor lafa. 
0 oy
önce (407 puan) tarafından
Çooooooooook iyi yapmışsın canım. Biraz burnu sürtsün köpeğin. 
Gitmicem de ararsada farzet ki ölmüşüm dicem
önce (407 puan) tarafından
Çok iyi dersin canım. Pislik herif yaa.
0 oy
önce (780 puan) tarafından
Böyle insanlar namaz kılıyor ve ahirette rahat edeceğiz diye düşünüyor değil mi düşünsünler ama düşünmekle kalır inşallah 
Valla bende dedim sana asla hakkımı helal etmiyorum bir insan nasıl karısına böyle olur nasıl böyle nankör olur dedim öyle kalbimi kırıyorsun ki bunu hak etmiyorum o kıldığınız namazın sizi kurtaracagini sanıyorsunuz dimi dedim
En iyisini demişsin bacım ana kuzusu işte bu erkekler hep ana kuzusu ya Bi insan karısına bunu nasıl diyebilir aklım ermiyor birde namaz kılıyor vicdanları nasıl rahat ediyor herşeyi şakaya vurmuş gibi yaparak vicdan azabı çekmemeye çalışıyorlar besbelli
Evet öyle ama bazı şeylerin şakası olmaz
Aynen öyle ölümün şakası bile çok korkunç birde bunu hayat arkadaşına yapıyorsun akıl işi değil
0 oy
önce (34 puan) tarafından
İnsan hayat arkadaşının,yoldaşının yaşamıyla ilgili nasıl böyle bi şaka yapar üstelik bu insan namaz kılıyor birde..Allah eşine akıl fikir hidayet sanada sabır versin
Bu bir değil iki değil sürekli yapıyor annesine Aysel sana kurban olsun diyor herşeyi diyor oysa benim yaptıklarımı annesi ona yapmaz kalsın bakalım annesinin yanında
0 oy
önce (4,036 puan) tarafından
Mal oğlu mal kendisi gebersin 
0 oy
önce (634 puan) tarafından
Yâ bu adamlara n'oluyo yâ n'oluyo abi hepsimi patavatsız olur 
Allah onları bildiği gibi yapsın
önce (4,452 puan) tarafından
Bence bu patavatsızlık değil biliyor musun. Patavatsız olsa annesine de böyle konuşur ama bak anasını kıramıyor. Bu karşındakine değer vermekle alakalı. Saygıyla alakalı. Ama dediğin gibi insanlar kendini kaybetmiş iyice.
0 oy
önce (1,819 puan) tarafından
Ayy bana dese bende ben olecegime senle annen yerime ölün derim asla susmazdim kesin ama sonrası onun başının etini yerdim ne hakla yaa sende artık ona benm annem öleceğine sen öl falan deki anlasın 
Ben dedim annendir seviyorsundr ama bende bir annenin evladiyim bende iki kişinin annesiyim bana acımıyorsun sevmiyorsun çocuklarını sevmiyorsun anladım niye anneme bunu yapıyorsun abin öldü annen kaç yıl oldu ağlıyor dedim ben ölürsem annem de ölür dedim tek kızıyım senin annen gibi teselli bulacağı başka bir çocuğu da yok annemin bana nasıl düşkün olduğunu bilmiyor musun dedim senin gibi insanlara emek verilmez dedim nankörsun dedim akşama kadar çocuklarla tek başımayım tek başıma bakıyorum herşeyin dört dörtlük önüne geliyor dedim yazıklar olsun sana dedim ondan sonra konuşmadım
0 oy
önce (500 puan) tarafından
Önceki postlarını okudum sen evi aslında coktan terk etmeliymişsin böyle adamla ömür gecmez aldatma potansiyelide var bilemedim Allah eşini dogru yöne yönlendirsin icine vicdan merhamet versin 
Amin inşallah
0 oy
önce (16 puan) tarafından
İnsan evlatların anasına böyle bir yakıştırmayı nasıl reva görür anlamıyorum ya 
Seven bir insan zaten sevdiğine böyle birşey diyemez düşüncesi bile üzer insanı sevmiyor demekki artık
0 oy
önce (50,874 puan) tarafından
saatine denk gelecek Allah korusun 
Gelirse de olan 1 yaş ve 3 yaşındaki çocuklarıma anneme babama olur
0 oy
önce (6,498 puan) tarafından
Senin kocandan olmaz canım kusura bakma o adamın düzelmesi mümkün değil 

İlgili sorular

+1 oy
28 cevap 866 göst.
24 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu