0 oy
831 göst.
Diğer kategorisinde (277 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar bugün evi temizliyordum kaynanamda yukarıya geldi ezan okundu gidip namaz kılacaktı eşime dedi oğlunu al namaz kılacağım eşim dedi önce ben kılım sonra sen kıl kaynanam dedi ki ben yaşlandım öleceğim benim vaktimi geçirmemem lazım eşimde Allah korusun sen ölme Aysel ölsün dedi o kadar zoruma gitti ki o kadar ağladım yemin ederim bana dediği için değil çocuklarım gözümün önüne geldi ölürsem çocuklarım ne olur onlarada mi acımıyor sonra gelmiş niye bu kadar alındın şaka yaptım diyor hep yaptığım şaka bende dedim doğru diyorsun ilk dediğin birşey değil ne istiyorsun benden bana çocuklarına acımıyorsan anneme acı bende bir annenin evladiyim abin öldü annen kaç yıl oldu ağlıyor dedim ben ölürsem annemde üzülür onada mi acımıyorsun dedim geldim babamın evine farz ett ki öldüm çocukların da burda kalsın dedim sonra çocuklarıma acıdım onları da getirdim çok kalbimi kırdı her seferinde bana ölüm le ilgili şeyler diyor böyle şaka olmaz 

22 Cevaplar

0 oy
(20,616 puan) tarafından
Kıldığı namaz kabul olurmu bilmem ama kırdığı kalple namaz kılarsa zor kabul olur yinede Allahbbilirde namaZ kılan insan Allahın yoluna peygamber izinden giden insandır üzücü bi durum 
(277 puan) tarafından
Allah kabul etmesin
(20,616 puan) tarafından
Ne diyim haklısın
-Reklam-
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Ben öleceğime sen öl, kendini niye hesaba katmıyorsun deseydin ya. Ölüm bana varsa sana da var sen git önden deseydin terbiyesiz herif

İlgili sorular

+1 oy
28 cevap 883 göst.
24 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 434 göst.
0 oy
8 cevap 930 göst.
31 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Elif asln (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,302 göst.
14 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde GizemAsel (492 puan) tarafından soruldu

410,766 soru

12,360,290 cevap

41,441 kullanıcı

Kategoriler

...