0 oy
58 göst.
Diğer kategorisinde (1,901 puan) tarafından
2 gögusten sağım yapıyorum 40 ml çıkıyor. Bence oldukça az. Bebeğim 2 saatte bir 90 ml içiyor. Mecbur mamaya da başlamış bulundum. Sadece anne sutu yetersiz geliyor. Dogum yapalı 11 gün oldu. Herseyi de tüketiyorum. Bestlak damla, rezene, malt içecek ve bol su. Ama gogsumden bebeğim doyacak kadar sut gelmiyor. Ayrıca bebeğim sağ gögsumu tutmuyor. Sizin sutunuz nasıl? Sağım yaptınız mı hiç?

2 Cevaplar

0 oy
(1,190 puan) tarafından
Canım burada çok popüler süt artirici bir yöntem vardı biseyleri kaynatıp hoşaf gibi içiyordun süt artiriyordu ben denemiştim ama iceli 4 yıl oldu unuttum. Birisi de muhakkak yazacaktir ya da gönderilerden bı bulmayı dene.. kayısı,elma ,üzüm,rezene bunlar filan vardı hatta kaynatilacak şeyin içinde 
-Reklam-
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Bıraz da genetıge baglı bu durum bence olmuyorsa olmuyor bende herşeyi denedim ama malesef uzun süre emzıremedim annemde öyle olmuş mesela teyzemde bilemiyorum olmuyorsa yapacak birşey yok de kendini üzme elınden gelenı zaten yapıyorsun olduğu kadar emzıreceksın inşallah artar üzülme
(1,901 puan) tarafından
Kızımda da aynısı oldu cnm. Bunda çok dikkat de ediyorum. Dediklerimi tüketiyorum. Sürekli sağım da yapıyorum.  Ama 40 ml sut çok az. Yani bebeğim bununla zaten diymuyor. Neden olmuyor anlamıyorum
(1,065 puan) tarafından
Bende de ıkı bebegımde de aynısı oldu ben yeme içme ile alakalı olmadıgını düşünüyorum valla afrıkada bır derı bır kemık aç kalan insanlar var ama çocukları emiyor yemek yok süt var gayette güzel beslıyorlar maşallah

İlgili sorular

+4 oy
21 cevap 258 göst.
+1 oy
9 cevap 185 göst.
0 oy
8 cevap 116 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2801 (834 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,443,930 soru

23,725,709 cevap

313,265 kullanıcı