0 oy
120 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (398 puan) tarafından
Hanımlar ben geçen Eylül de sınava girdim ama istediğim bi puan olmadı tekrar başlamayı düşünüyorum 2 seneye yakın zamanım var ama iki bebeğim de var vakit kaybetmekten korkuyorum siz neler yapıyorsunuz 

6 Cevaplar

0 oy
(4,070 puan) tarafından
Nerede ne eksiğiniz var ona yönelin. Benim çalışma sitilim, benim hocam videolarından dinlerken not almaktı. Bütün derslerin notları elimde. Diyelim coğrafya dersi norunu elime alıp sonuna kadar okurdum, sonra test çözerdim tarihî vatandaşlığı da bu şekilde yapardım. En son lisans kpss den 73 aldım 3 ay anca çalışmıştım ki atanma hevesin hiç olmadı. İsterseniz başarırsınız
(398 puan) tarafından
Vazgeçtim bi ara sonra toparladım yapıcam dedim video ders notları herşey var ama ben önce Türkçe matematikten başlicam
(4,070 puan) tarafından
Standart sapma var. Coğrafya yapan kişi sayısı az. Oradan bir doğru sizi daha da yükseltir. Türkçeye çok odaklanmayın, her gün bir deneme ona yeterli olur. Matematik de kolay aslında. Zaten önlisans daha iyi puan getiriyor
-Reklam-
0 oy
(1,705 puan) tarafından

Puan hedefiniz ne gunde kac saat calisabilme imkaniniz var. 

Ben gecen sene o. Oncesinden girdim 85aldim cok sukür. Umudunuzu kaybetmeyib
(398 puan) tarafından
Ya aslında çok çalıştım ama hatam matematik yaparım dedim yapamadım şimdi Türkçe matematik gidicem alabildiğim kadar yüksek olmalı
(1,705 puan) tarafından
Bana sorarsan şu sekilde ilerle. Bu sene türkce ve matematigi fule yakin cikarcak seekilde hallet.
 Konularin hepsini bitirince yıl yil osymnin butün sinavlarini cöz.  Cunkü turkce matta ayni kapsamda gidiyor .
Seneyede tarih ve cografyayi birak. Bu sene ufaktan tarihe bakmak istersen de direk inklap tarihinden gir orayi hallet. Kalan kismi seneye birak. ..

Tarihten ahmet karakuza ve mehmet celal hocayi tavsiye ederim. .

Kpssye cok calismak yetmiyor kesinlikle sürekli bi duzen bi disiplin halinde calismak gerekiyo. Ve sinav anında sakinligi korumak
0 oy
tarafından
Hangi bölümsünüz, puanınız kaç?:))
(398 puan) tarafından
Maliye önlisans 69 ama kendi alanımda 572. Oldum pek umudum yok
tarafından
Hmm ben de 80lerde aldım ama TDS bizim bölüm neredeyse bitti. Allah sizin gönlünüze göre versin
(398 puan) tarafından
O kadar zor oldu ki sürekli sistem değişiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
0 oy
(711 puan) tarafından
Bende önlisans 71 aldım ama güvenlik alımlarına başvurcam ev hayatı beni o kadar bunalttı ki. Özelde de çalışamıyorum çocuk var yardım eden yok özel sektör saatleride maaşıda berbat
(398 puan) tarafından
Benim de iki bebeğim var o yüzden yavaş yavaş emin adımlarla gidicem özel sektör çok düşünmüyorum
0 oy
tarafından
Eşiniz destek oluyorsa yaparsnz gündüz çocuklara bakacak biri varsa akşamda eşiniz bakarsa olur 
0 oy
(84 puan) tarafından
Öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benimde 2 çocuğum var bende biraz önce kitap sipariş ettim. Zaman öylede geçiyor böyle de elimden geleni yapmaya karar verdim. Kitaplarım gelince başlayacağım inşallah. 
(398 puan) tarafından
Ben aslından Ekim gibi başladım ama taşınma o bu derken ara verdim sonra ders programı falan inşallah pazartesi masa başındayım

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 60 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nare88 (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
0 oy
7 cevap 299 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,227 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 246 göst.
31 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 583423 (140 puan) tarafından soruldu