0 oy
634 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (364 puan) tarafından
Ya kızlar 8 yıllık evliyim ve 2 ıkı kızım var. Eşimle aram her evlilik gibi normal hatta evin butun yuku bende. Esim calısıp para getirir sadece. Bazılarınız oda yeter der belkı ama hıc baska desteği yok bana. Pazar market çocukların ihtiyaçları yanı para dışında bor evin bütün ihtiyaçları bende. Neyse her zaman bana ben ikinciye evleneceğim diyor. Bulursam kendime göre birini evleneceğim diyor. Demin yine cocuklar uyumuş tek oturuyoruz ben evleneceğim dedı. Bende ne derdin var ki dedim. Oda seninle hıc bir sıkıntım yok cok sukur. Senden yana ben razıyım Allah ta razı olsun dedı. Kapımı cekıp cıkınca senden yana cok rahatım ama evlenmek istiyorum dedı. Senin gibi birini bulursan kesin evleneceğim dedı. Bende dedım tamam evlen o kadar cok dile getiriyor kı artık bu fıkre alıştım desem yeridir. Ama dedım  benı unut oyle bır durumda ben senin derdini çekmem basıp giderim. Yok bırakmam fln dedi sonra da sen bilirsin dedı. Bende dedım bak ortalık sakin cocuklr uyuyor bu konuya bır açıklık getirelim. O zaman dedım ben yatağımı ayıracam  seninle alakamı kesicem tamam dedi. Neyse 5 dk gecmedıkı hadi uyumaya gidelim dedı. Sen git dedim ben sana ne dedim az önce dedım. Gel saçmalama fln yaptı. Git gelecem dedım oyalandım uyudu o. Bende geldim cocuk odasında uyuycam. Biri vardır demeyin yok eminim. Cinsel hayatımız da normalin üstünde gayet ıyı. Bazen saka yapıyorum takılıyorum diyor ama bu kadar dile getirmesi benı cok yıpratıyor. Ikı lafından biri evleneceğim. Derdimi baska kimseye diyemiyor sıze dıyım dedım. Eşim 31 bende 27 yasındayız

27 Cevaplar

0 oy
(1,371 puan) tarafından
Yok daha neler
-Reklam-
0 oy
(1,023 puan) tarafından

Çok kirildiginizi söyleyin. Birdaha soylerse  birdaha böyle tepki vermem tepkim sert olur deyin. 

Çok yanlış bir konuşma tarzı. Eğer öyle bir düşüncesi var da dile getiriyorsa Allah ıslah etsin. 
0 oy
(2,013 puan) tarafından
Bence sende söyle benm eşim şakasına iki kez söyledi ilkinde sustum diye baktım devamı geliyor evlen bari evlendiginde abisi varsa onuda getir ben evlenecem senden daha iyidir kafam dağılır demiştim bir daha demez sende söyle bende evlenecem diye utanır belki demez hatası varsa yüzüne vur hatta evleneyim sorumlu biriyle yüküm azalmiş olur falan de
0 oy
(913 puan) tarafından
Çoktan var galiba eve getirecek vakit kolluyor
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Sen evlenmek istiyorsan arayıştaysan, arayan bulur, bul ve evlen de. Bende gencim güzelim beğendiğim biriyle bende ikinciyi evlenirim hayat devam ediyor sonuçta diye de söyle. Azıcık anlasın. Birşey çok dile getiriliyorsa bu şaka değildir canım. Şaka bir kere yapılır. Demek ki ciddi ki sürekli sürekli eşi olan kadına bunu söyleyebiliyor. Böyle adama güven de olmaz. Çünkü artık yaptığı arsızlığa gelmiş. 
0 oy
(2,035 puan) tarafından
Bu nasıl muhabbet ya. Nasıl bu kadar rahat konuşabiliyor. Çevrenizde yaygın olan bir şey mi bu?
0 oy
(2,488 puan) tarafından
Böyle şeylerin şakası yapılmaz. Eşin ciddi sanırım ikinciyi istiyor yetmiyor demekki ona bir kadın. bazı erkekler maalesef doymuyor

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 430 göst.
13 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (919 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 401 göst.
5 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Pekiyasimdi (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 711 göst.
19 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dunya.dln (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
83 cevap 2,620 göst.