+3 oy
190 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,957 puan) tarafından
Ya bazen evet karşı taraf aşırı sıkıntılı oluyor belki yüzüne tükürülmeyecek insanlar o gelinlerin kabul etmemesini anlarım ama en ufak şeyde yok şunu kabul etmiyim yok beni arasınlar yani gerçekten abartı olmaya başladı. Ben anlamıyorum bazen derler ya tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok. Öcü değil karşıdaki de. Valla uykum gelmedi gece gece öyle takılayım dedim buralarda da kafama iyice takıldı ne bileyim, bazen dertsiz başımıza dert açıyoruz. Rabbim iyiliklerimizi versin inşallah ❤️

6 Cevaplar

+2 oy
önce (2,232 puan) tarafından
Sadece hayatı zorlaştırmak oluyor. Ben sadece eşime minik aileme odaklanınca her şeyin daha güzel olduğunu düşünüyorum herkese de tavsiye ediyorum zaten. Amin❣️
önce (2,957 puan) tarafından
Cok şükür canım. Gerçekten en güzeli ev içi  olan huzur ❤️
-Reklam-
0 oy
önce (134 puan) tarafından
Kime itafen yazdınız 
2'dir başka insanların postunu görüyorum. Asla nickleri aklımda değil. Sadece post açmak istedim yani kişiye özel bir garez değil
0 oy
önce (16,841 puan) tarafından
Kime göre abartı ? Burda birlik oturan var aile binasında oturan var eş ailesi her şeye karışan var. Benimkiler çok şükür öcü değil şanslıyım en önemlisi de uzağım ama kimin ne yaşadığını ve hangi ruh hali ile o postu açtığını bilemeyiz 
Yine diyorum şeytan kaynanalar var, asla aranmayi dahil hak etmiyorlar. Ama burada beni aramadilar kabul etmesem haksız mıyım postlari dolu. Postta sadece bu ifade edildiği için bu şekilde konuştum. Yoksa kimse ağzına edene gul uzatmak zorunda mı aslaa
önce (16,841 puan) tarafından
Bu muhtemelen sürekli tekrarlanan bir durumdur sadece hamile zamanımda ve yeni doğum yaptığım ilk aylarda eşimin ailesi ile aynı şehirde idik ve bu sürekli oluyordu eşim geliyordu annemler bize gelecek diyordu 15 20 dakika geçiyordu kapı çalıyordu o kadar sürede kim neyi toplasın hep gidecekler diye diye dişimi sıktım yoksa evliliğimizin ilk senesinde büyük bir patlama yaşanırdı
Cok şükür canım, anlayışsız insan çok zor çok
0 oy
önce (4,178 puan) tarafından
Buraya yazdiklari belki de bardagi tasiran son damladir. Ben boyle düşünüyorum. Eminimki bunun bi birikmisligi geçmişi vardir. Cevabim da ona gore oluyo hep boyle postlara
Benim de. Ama ben aranmadim kabul etmesem haksız mıyım paylaşımı olduğu için o posta göre yorum yapıyoruz öncesi sonrasını bilmediğimiz için canım
önce (4,178 puan) tarafından
Herkesin hassasiyeti farkli olabiliyo. eger yeni gelin vs degilse ve birbirinin neye kizip kirilip neye kizmayacagini kirilmayacagini biliniyosa buna gore davranilmali ( saygili mantikli kisilerse ve karsi tarafa deger veriliyosa) deger vermiyosa kizarsa kizsin mantigiyla saygisiz hareketler yapılabilir
0 oy
önce (86 puan) tarafından
Bahsettiğiniz konuyu anladım. Başka biri daha aynı postun üzerine başka bir post açmıştı yine o konuyu kullanarak. 

Eve birileri gelecekse müsait olması gereken müsait olması sorgulanacak kişi hanımdır o evin hanımıdır. Arayacak kişi kim olursa olsun kadının ailesi de olsa erkeğin ailesi de olsa başka birileri de olsa aranacak kişi evin hanımıdır. Sen hasta mısın işin gücün var mı bir yere gidecek misin çocukların nasıl biz sana gelmek istiyoruz müsait misin demek bu kadar zor olmamalı. Yok erkeğin ailesiymiş erkeği ararlarmış erkeği arıyorlarsa kendilerini dışarıda yemeğe götürtsünler. Ya da evde yiyecekleri içecekleri bekleyecekleri bütün hizmeti erkekten beklesinler. 
Aynı kafa yapısında değiliz. Karşımızda ki de bir aile, benim eşimin ailesi bana çok iyiydi başka sehirlerdeydik. Geldi mi kalırlardi eşimi ararlardi geleceğiz diye tabii ben de yanında olurdum. Babasi gelecek diye beni niye arasın mesela. Senin baban gelirse de kocanı arasın ne alaka, tabii ki iş erkekte bitiyor. Eşime danışmaliyim demeli direkt kabul edilmesi asla doğru değil ben de olsam lafımı yaparım. Siz de hazır bir şeyler koyun karşı taraf sizi aramazsa olur biter
0 oy
önce (902 puan) tarafından
Bazı aileler de çok abartıyor. Hep çatışma, yarışma halindeler gelinleri ile. Çoğu kişi de çekmiştir eşinin ailesinden çekmeyen nasır insanlar vardır. Onlar bizi aralarına kabul etmiyorlar. Biz gelinler de kötü insanlar değiliz. Onlar nasıl davranırsa ona göre şekil alıyoruz. 
Aynen öyle orası, nasıl davranirlarsa ona göre şekil alıyoruz. Bana iyi olmayana ben de olmam. Ama gelecekler diye niye eşim aranıyor ben değil kabul etmeyi düşünmemeye kadar da değil yani
önce (902 puan) tarafından
Aynı şeyi akşam yemeğinde yaşadım. Beni insan yerine koyup arayan yok

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 397 göst.
9 Aralık 2021 Aile kategorisinde OgretmenAnnee (1,685 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 298 göst.
0 oy
7 cevap 145 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Poyrazefe0671 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy