+1 oy
1,182 göst.
Diğer kategorisinde (441 puan) tarafından
Kızlar 2 bebegim var biri 20 aylik diğeri 3 aylik. Tek başıma bakıyorum ama baş edemiyorum artık. Balkondan kendimi atasım geliyor. İlki küçük 2. Neden yaptın demeyin isteyerek olmadı. Evet varlıklarına bin şükür ama artık ben eski ben değilim. Sinirliyim, yorgunum, bamimsizim ve bedenimi kilomu sevmiyorum. İşin kötüsü gün boyunca oturmadigim halde çocuklarla yeterince ilgilenmiyormus hissinden kurtulamiyorum. Büyük oğlumla oyun oynuyorum diğeri ağlıyor onunla ilgileniyorum emziriyorum derken büyük oğluma yemek yapmam gerekiyor. Eşim haftanın 7 günü çalışıyor maalesef esnaf akşam geldiğinde 2 saat ilgileniyor çocuklarla kendine vakit ayır diyor ama onda bile bulaşık diz, çamaşır at katla evi topla böyle geçiriyorum. Psikologa gitmeyi düşünüyorum ama ona bile gidecek vaktim yok. Eşimle aramızda zaten romantiklik adına bir şey kalmadı. Çocuklar uyuyunca direkt bizde uyuyakalıyoruz.  Hiç bir aktivite yok dizi film kitap ne bileyim bazen boş boş oturup duvarı bile seyretmek istiyorum ona bile vaktim yok ..

28 Cevaplar

0 oy
(3,324 puan) tarafından
Abooo bu ben resmen ben gecmeyecek sandım ama gecti öyle ki her günüm ağlamakla geçiyodu suan oğlum 36, kızım 18 aylık o kadar rahatladım ki arkama baktığım da gerçekten o günleri nasıl atlattım bilmiyorum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cok zordur eminim benimde oğlum var bir yaş kafayı yedim psikolojim bozuk sağlam korunmak lazım 
0 oy
(7,949 puan) tarafından

Zaman herseyin ilacıdır. Cocuklar büyürler bir şekilde.  Ama korunun ki yine hamile kalma 

0 oy
(578 puan) tarafından
Hiçbir şeye yetişmek zorunda değilsin. Bende desteksiz büyütüyorum. Çok zor kolay değil. Kahve içerek ayakta duruyorum desem yalan olmaz. Eşin ilgilendiği zaman sadece kendine dair birşeyler yap. Evin işini falan yapma. Herşey yerinde zamanında ve mükemmel olacak diye bir şey yok. Sen iyi olursan çocuklar iyi olur. Eşin iyi olur. Zaman çok hızlı geçiyor. Bir bakmışsın büyümüşler. :)
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Senin veya eşinin ailesinden kimse yanına gelip 1 haftada olsa kalamaz mi 
0 oy
(218 puan) tarafından
Benim de büyük oğlum 27 aylık. Küçüğü 5 aylık. Doğumdan sonra bende desteksiz çok yoruldum. Hemen gidip büyüğü evin yakınında bir kreşe verdim yarım gün. Sabah 8 öğlen 12. Hem eğleniyor hem bir seyler öğreniyor hem de ben o okuldayken işimi yapıyorum kucugu uyutup. O okuldan gelince ikisini de öğle uykusuna yatırıyorum bende yatıyorum. Yoksa bende sabredemezdim. İmkanın var bir iki saatliğine oyun grubuna falan gönder günlük. Çocuk akşama kadar evde ne yapsın enerjisini atacak yer arıyor. Ona da hak vermek lazım. Öğreniyor keşfediyor. Şubatta göreve döneceğim o zaman da yine kreşe gitmeye başlayacak küçüğe de kaynanam bakmaya gelecek. Gurbetteyiz yakında görümce elti falan yok mecbur kaynanam gelecek. Ya da imkanın varsa böyle liseye giden komşu kızı falan varsa uygun bir fiyata günlük iki saat eve gelip senin gozetiminde ona oyun ablaligi falan yapmasını isteyebilirsin ya da sana ev işlerinde yardımcı olabilir. Örneğin bı süpürge açar ya da makinada ki bulaşıkları yerine dizer. 
0 oy
(705 puan) tarafından
3. Ye hamile olan ben ne yapcam inan bilmiyorum şu ana şükür ediyorum 3 de gelirse ne yapcam iyi olur inşallah 
0 oy
(1,132 puan) tarafından
Canım psikologa gitsen ne olacakki evdeki tempo bitmeyecek .bı ara bende aynı duruma geldik tek cocukla ama psikolaga ayiracagim zamana 1 saat uyurum dedim ve gitmedim:) 

Sadece bu sürecin geçici olduğunu düşün az daha büyüsunler rahatlayacak sin inanki ağır depresyon durumun falan yoksa hiçbir psikolog annenin yorgunluğunu almaz boşuna paran ve baktık gider .evdeki durumu değiştirmediğin sürece farketmez yani .geçip gidiyor merak etme yeterki sağlıklı olsunlar

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 535 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 155 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 226 göst.
13 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde SERPIL_CULHA (354 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 874 göst.
25 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gamzelilrr4 (17 puan) tarafından soruldu

409,935 soru

12,325,371 cevap

39,083 kullanıcı

Kategoriler

...